loading...
جدیدترین های اینترنت
مدیر بازدید : 262 چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395 نظرات (0)
 

چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟

 

رابطه سالم healthy-relation

بااینکه ماه‌های اول رابطه بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد، روابط موفق بادوام نیاز به تلاش بسیار و سازش هر دو طرف دارد. ساختن روابط سالم نیاز به یک بنیاد محکم دارد تا در طولانی مدت دچار مشکل نشود. وقتی می‌خواهید رابطه‌ای را به تازگی شروع کنید:

• بسازید. پایه‌ای از احترام و قدرشناسی بسازید. بر همه چیزهای ملاحظه‌کارانه‌ای که طرفتان می‌گوید و انجام می‌دهد، تمرکز کنید. زوج‌های شاد به جای گیر دادن به اشتباهات همدیگر، حتی کوچکترین فرصت‌ها برای تشکر کردن از طرفشان را هم از دست نمی‌دهند.

• کشف کنید. علایق همدیگر را کشف کنید تا لیستی از کارهایی که در کنار هم می‌توانید از آن لذت ببرید را داشته باشید. کارهای جدیدی را با هم امتحان کنید تا علایق مشترکتان گسترش یابد.

• ایجاد کنید. اگر مرتکب اشتباهی شدید یا احساسات طرفتان را خدشه‌دار کردید، الگویی از عذرخواهی ایجاد کنید. گفتن «معذرت می‌خواهم» شاید در آن لحظه سخت باشد اما زخم‌های رابطه را درمان خواهد کرد. طرفتان اگر بداند که شما مسئولیت حرف‌ها و اعمالتان را می‌پذیرید، بیشتر به شما اعتماد خواهد کرد.

با پیش رفتن ماه‌ها: چیزهای مهمی که باید با جلو رفتن رابطه تشحیص دهید

تغییر رابطه. تغییرات زندگی بیرون از رابطه شما بر آنچه  از یک رابطه می‌خواهید و انتظار دارید تاثیر می‌گذارد. ازآنجاکه تغییر غیرقابل‌اجتناب است، استقبال از آن بعنوان فرصتی برای تقویت رابطه بسیار بهتر از این است که جلوی اتفاق افتادن آن را بگیرید.

بررسی دوره‌ای. هرازگاهی وقت بگذارید و درمورد تغییر انتظارات و اهدافتان با هم حرف بزنید. اگر زوجی به مدتی طولانی حرف زدن درمورد موضوعات دشوار را کنار بگذارد، بدون اینکه متوجه شوند رابطه‌شان دستخوش مشکلات اساسی خواهد شد.

وقتی مشکلی پیش می‌آید، چه باید کرد

اختلافات در رابطه نه تنها کاملاً طبیعی هستند بلکه اگر به درستی و بطور سازنده حل شوند، باعث تحکیم رابطه خواهند شد. مطمئناً زمان‌هایی از ناراحتی، فشار یا عصبانیت بین زوج‌ها خواهد بود. منبع این مشکلات در تقاضاهای غیرواقعبینانه و غیرمنطقی، انتظارات شناخته‌نشده یا رفتارهامسائل حل‌نشده نهفته است. حل اختلافات نیاز به صداقت، میل به در نظر گرفتن دیدگاه طرف‌مقابل و گفتگوی بسیار دارد باوجود اینکه ممکن است به طور کامل قادر به درک آن نباشید.

گفتگوی سالم مسئله ای بسیار مهم است مخصوصاً وقتی گرفتن تصمیمات مهمی درمورد رابطه جنسی، کار، ازدواج و خانواده مطرح است. در زیر راهنمایی‌هایی برای داشتن گفتگو و ارتباط موفق و حل اختلافات آورده‌ایم.

• الگوهای خانوادگی همدیگر را بشناسید.
ببینید اختلافات در خانواده طرف‌مقابلتان چطور حل می‌شود و درمورد رویکرد به اختلافات در خانواده خودتان با او حرف بزنید. اصلاً غیرطبیعی نیست که زوج‌ها بفهمند که خانواده‌هایشان راه و روش‌های مختلفی برای ابراز عصبانیت و حل اختلافات داشته‌اند. اگر خانواده‌تان رویکرد خوبی در برقراری ارتباط و حرف زدن یا حل سازنده اختلافات نداشته است، به خودتان اجازه دهید راه‌های تازه‌ای برای حل مشکلات امتحان کنید.

• زمانبندی اهمیت دارد. برخلاف تصورات قبلی، بهترین زمان برای حل یک مشکل فوراً نیست. اصلاً غیرعادی نیست که دو طرف نیاز به کمی زمان برای آرام‌تر شدن داشته باشند. این وقفه به شما کمک می‌کند از گفتن بعضی حرف‌ها یا کارهای ناراحت‌کننده در همان لحظه جلوگیری کنید و به زوج‌ها کمک می‌کند بفهمند چه تغییراتی برای آنها مهم‌تر است. یادتان باشد، اگر از دست طرفتان عصبانی هستید اما هنوز نمی‌دانید که چه می‌خواهید، مطمئناً طرفتان هم نمی‌تواند آن را بفهمد!

• محیطی از حمایت احساسی ایجاد کنید.
حمایت احساسی یعنی قبول کردن تفاوت‌های طرفتان و اصرار نورزیدن بر اینکه که نیازهایتان را فقط به طریقی مشخص که شما می‌خواهید برآورده کند. بفهمید طرفتان برای ابراز احساسش به شما  چه روشی دارد و معیار و مقیاس مشخص برای رفتار طرفتان قرار ندهید.
• مخالفت کردن را قبول کرده و پیش روید. اکثر زوج‌ها با مسائلی روبه‌رو می‌شوند که هیچوقت بر سر آن توافق کامل نمی‌کنند. به جای دعواهای مکرر، مخالفت کردن با همدیگر را بپذیرید، با هم بحث کنید یا راهی برای حل مشکل پیدا کنید.

• بین چیزهایی که از طرفتان می‌خواهید و چیزهایی که نیاز دارید تمایز قائل شوید. بعنوان مثال، بخاطر امنیت ممکن است نیاز داشته باشید که طرفتان در زمان‌های تاریکی هوا دنبالتان بیاید. اما اینکه چند بار در روز به شما زنگ بزند ممکن است فقط یک خواسته باشد.

• پیام‌هایتان را مشخص کنید. یک پیام مشخص یعنی یک بیان محترمانهاما مستقیم از نیازها و خواسته‌هایتان. قبل از اینکه با طرفتان حرف بزنید، وقت بگذارید و خواسته‌هایتان را برای خودتان مشخص کنید. تمرین کنید که خواسته‌تان را با کلماتی مشخص و قابل‌لمس مطرح کنید. مثلاً به جای اینکه بگویید دوست داشتم مهربان‌تر بودی بگویید، دوست دام بیشتر دست‌هایم را در دستت بگیری.

• در هر زمان فقط درمورد یک چیز بحث کنید. لیست کردن نگرانی‌ها و مشکلاتتان وسوسه‌انگیز است اما این کار فقط بحثتان را طولانی‌تر می‌کند. سعی کنید نگرانی‌ها و دغدغه‌هایتان یکی یکی حل و فصل کنید.

• واقعاً گوش دهید. شنونده‌ای خوب بودن نیازمند اینهاست: ۱) حرف کسی را قطع نکنید. ۲) بر حرفی که مخاطبتان میزند تمرکز کنید، به جای اینکه جوابتان را آماده کنید. ۳) چیزی که شنیده‌اید را با او چک کنید تا از بروز سوءتفاهم جلوگیری شود.

• خود را مهار کنید. تحقیقات نشان داده است که زوج‌هایی که خود را اصلاح و ویرایش می‌کنند و همه حرف‌های زمان عصبانیتشان را به زبان نمی‌آورند، معمولاً شادترین هستند.

انتظارات سالم و مشکل‌ساز در روابط

هرکدام از ما وقتی وارد رابطه عاشقانه‌ای می‌شویم، انتظاراتمان براساس زندگی خانوادگیمان، آنچه در رسانه‌ها دیده‌ایم و آنچه در روابط قبلی خود تجربه کرده‌ایم، شکل می‌گیرد. داشتن انتظارات غیرواقعبینانه  باعث می‌شود رابطه رضایت‌بخش نبوده و در آخر شکست بخورد. نکاتی که در زیر آورده‌ایم کمکتان می‌کند بین انتظارات سالم و مشکل‌ساز تمایز قائل شوید.

• به تغییرها احترام بگذارید. چیزی که شما در ماه‌های اول از یک رابطه می‌خواهید با چیزی که بعد از گذشت زمانی طولانی‌تر می‌خواهید، ممکن است تفاوت کند. باید پیشبینی کنید که هم شما و هم طرفتان به مرور زمان تغییر می‌کنید. احساس عشق و علاقه هم به مرور زمان تغییر می‌کند. احترام و ارزش گذاشتن بر این تغییرات، فرایندی سالم است. عشق شیمی مغز را برای ماه‌های اول آشنایی تغییر می‌دهد. هم به دلایل فیزیولوژیکی و هم احساسی، یک رابطه طولانی نوع پیچیده‌تر و غنی‌تری از عشق و علاقه در خود دارد.

• تفاوت‌ها را بپذیرید. اینکه بپذیرید بعضی چیزها درمورد طرفتان هست که هر چقدر هم که تلاش کنید حتی به مرور زمان هم تغییر نخواهد کرد، بسیار سالم اما دشوار است. متاسفانه، همیشه این انتظار وجود دارد که طرفمان طوری که ما می‌خواهیم تغییر خواهد کرد. ممکن هم هست که این انتظار غیرواقعبینانه را داشته باشیم که طرفمان هیچوقت تغییر نخواهد کرد.

• نیازها و خواسته‌هایتان را مطرح کنید. هرچند تصور اینکه طرفتان همه خواسته‌ها و نیازهای شما را می‌داند خیلی ساده است اما معمولاً اینطور نیست و می‌تواند منجر به استرس و فشار زیاد در رابطه شود. یک رویکرد بهتر و سالم‌تر این است که نیازها و خواسته‌هایمان را به طور مستقیم به طرفمان مطرح کنیم.

• به حقوق طرف‌مقابل احترام بگذارید. در روابط سالم، هر طرف حق دارد که احساسات، دوستان، فعالیت‌ها و نظرات خود را داشته باشد. غیرمنطقی است که انتظار داشته باشید او هم اولویت‌ها، اهداف و علایق شما را داشته باشد.

• برای جنگ عادلانه آماده باشید. زوج‌هایی که به کشمکش بعنوان تهدیدی برای رابطه‌شان نگاه می‌کنند که به هر ترتیبی باید از آن اجتناب کنند. زوج‌های سالم با هم می‌جنگند اما جنگ عادلانه–مسئولیت سهم خودتان را در مشکل بپذیرید، وقتی اشتباه می‌کنید قبول کنید و به دنبال مصالحه باشید.

• رابطه‌تان را تعمیر کنید. اکثر ما می‌دانیم که برای اینکه یک وسیله نقلیه را در جهتی دلخواه به حرکت واداریم نه تنها به سوخت مداوم نیاز دارد بلکه تعمیرات و اصلاحات منظم هم لازم دارد. درمورد روابط هم همینطور است. بااینکه ممکن است برای شروع رابطه خیلی تلاش کنیم، انتظار اینکه بدون تلاش یا تعمیر و اصلاح مداوم به مسیر خود ادامه دهد باعث می‌شود رابطه به تصادف ختم شود! بااینکه هدیه دادن خیلی مهم است اما معمولاً کارهای کوچک و غیرمادی که دو طرف برای هم می‌کنند است که رابطه را راضی‌کننده نگه می‌دارد.

فشارهای بیرونی بر رابطه

• تفاوت‌ در ریشه‌ها. حتی آنهایی که از یک فرهنگ، مذهب یا وضعیت اقتصادی مشابه هستند خیلی خوب است که درمورد انتظارات خود از یک همسر خوب با هم صحبت کنند. آنچه که برای شما مشخص و نرمال به نظر می‌رسد ممکن است باعث تعحب طرفتان شود یا برعکس. اگر از ریشه‌های مختلف هستید، بدانید که لازم است زمان و انرژی بیشتری را برای ساختن رابطه‌تان صرف کنید. برای فهمیدن فرهنگ یا مذهب طرفتان وقت بگذارید.

• زمان باهم و بی‌هم بودن. اینکه چه مدت زمانی را با هم و یا دور از هم سپری کنید یکی از مهمترین دغدغه‌های روابط است. اگر زمانی که طرفتان دور از شما می‌گذراند را به شکل «آنقدر که او برایتان مهم است او به شما اهمیت نمی‌دهد» نگاه کنید، ممکن است قضاوت زودهنگام کنید. با طرفتان درمورد اینکه زمان دور از شما برای او چه مفهومی دارد حرف بزنید و درمورد نیازهایتان از رابطه در زمان‌های با هم بودن برای او حرف بزنید. خواستن آنچه می‌خواهید، بدون در نظر گرفتن نیازهای طرفتان، معمولاً باعث دور کردن او می‌شود.

• خانواده طرف‌مقابل. برای خیلی از دانشجوها طی دوران دانشجویی، خانواده منبع احساسی، و نه فقط مالی، مهمی تلقی می‌شود. کنار آمدن با خانواده طرف‌مقابل برای بعضی‌ها کار سختی است. بد نیست که کمی به نیت خوب والدین فکر کنید. والدین ممکن است توصیه‌ها و نصیحت‌های خوبی با نیت خالص درمورد رابطه شما داشته باشند. خیلی مهم است که هر دوی شما باهم درمورد اینکه چطور با ارزش‌ها و حمایت‌های متفاوت خانواده‌هایتان کنار بیایید با هم حرف بزنید.

• دوستان. خیلی‌ها هستند که تصور می‌کنند باید همه دوستانشان را دور بیندازند مگر اینکه طرفشان هم به اندازه خودشان آنها را دوست داشته باشد. کنار گذاشتن دوستان برای شما و رابطه‌تان سالم نیست مگر در مواردی که با دوستانتان در فعالیت‌هایی شرکت می‌کنید که برای خودتان و رابطه‌تان مخرب باشد. ضمن اینکه باید به خاطر داشته باشید که ممکن است طرفتان به اندازه شما از حضور دوستانتان لذت نبرد. باید درمورد اینکه با کدامیک از دوستانتان به اتفاق وقت بگذرانید با هم حرف بزنید.

۸ قدم اصلی برای حفظ یک رابطه خوب

۱) از چیزهایی که شما و طرفتان برای خودتان و برای رابطه‌تان می‌خواهید آگاه باشید.
۲) نیازهایتان را به همدیگر بگویید.
۳) بفهمید که طرفتان قادر به برآوردن همه نیازهای شما نیست. بعضی از این نیازها باید در خارج از رابطه برآورده شوند.
۴) برای حرف زدن و بحث کردن درمورد چیزهایی که از هم می‌خواهید علاقه نشان دهید.
۵) نخواهید که طرفتان برای برآوردن همه نیازهای شما تغییر کند. برای قبول کردن تفاوت‌های بین زوج ایدآل هرکدامتان  و فرد واقعی که با او ارتباط دارید تلاش کنید.
۶) سعی کنی به مسائل از دید همدیگر نگاه کنید. این به آن معنی نیست که همیشه باید با هم موافق باشید، بلکه هر دوی شما باید تفاوت‌ها، دیدگاه‌ها و نیازهای متفاوت هم را درک کنید.
۷) وقتی در انتظارات، نیازها یا نظراتتان، اختلاف مهم و اساسی وجود دارد، سعی کنید با صداقت و جدیت برای آن تلاش کنید. بهتر است زودتر از متخصص کمک بگیرید تا اینکه آنقدر صبر کنید که وضعیت بحرانی شود.
۸) سعی کنید با طرفتان به طریقی برخورد کنید که نشان دهد دوستش دارید و به او اعتماد دارید.

.

.

.

.

جدیدترین سایت

مطالب تفریحی

صنعت ساختمان

سایت ساختمان

بازگشت به صفحه اصلی وبلاگ

.

.

 

چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟

 

رابطه سالم healthy-relation

بااینکه ماه‌های اول رابطه بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد، روابط موفق بادوام نیاز به تلاش بسیار و سازش هر دو طرف دارد. ساختن روابط سالم نیاز به یک بنیاد محکم دارد تا در طولانی مدت دچار مشکل نشود. وقتی می‌خواهید رابطه‌ای را به تازگی شروع کنید:

• بسازید. پایه‌ای از احترام و قدرشناسی بسازید. بر همه چیزهای ملاحظه‌کارانه‌ای که طرفتان می‌گوید و انجام می‌دهد، تمرکز کنید. زوج‌های شاد به جای گیر دادن به اشتباهات همدیگر، حتی کوچکترین فرصت‌ها برای تشکر کردن از طرفشان را هم از دست نمی‌دهند.

• کشف کنید. علایق همدیگر را کشف کنید تا لیستی از کارهایی که در کنار هم می‌توانید از آن لذت ببرید را داشته باشید. کارهای جدیدی را با هم امتحان کنید تا علایق مشترکتان گسترش یابد.

• ایجاد کنید. اگر مرتکب اشتباهی شدید یا احساسات طرفتان را خدشه‌دار کردید، الگویی از عذرخواهی ایجاد کنید. گفتن «معذرت می‌خواهم» شاید در آن لحظه سخت باشد اما زخم‌های رابطه را درمان خواهد کرد. طرفتان اگر بداند که شما مسئولیت حرف‌ها و اعمالتان را می‌پذیرید، بیشتر به شما اعتماد خواهد کرد.

با پیش رفتن ماه‌ها: چیزهای مهمی که باید با جلو رفتن رابطه تشحیص دهید

تغییر رابطه. تغییرات زندگی بیرون از رابطه شما بر آنچه  از یک رابطه می‌خواهید و انتظار دارید تاثیر می‌گذارد. ازآنجاکه تغییر غیرقابل‌اجتناب است، استقبال از آن بعنوان فرصتی برای تقویت رابطه بسیار بهتر از این است که جلوی اتفاق افتادن آن را بگیرید.

بررسی دوره‌ای. هرازگاهی وقت بگذارید و درمورد تغییر انتظارات و اهدافتان با هم حرف بزنید. اگر زوجی به مدتی طولانی حرف زدن درمورد موضوعات دشوار را کنار بگذارد، بدون اینکه متوجه شوند رابطه‌شان دستخوش مشکلات اساسی خواهد شد.

وقتی مشکلی پیش می‌آید، چه باید کرد

اختلافات در رابطه نه تنها کاملاً طبیعی هستند بلکه اگر به درستی و بطور سازنده حل شوند، باعث تحکیم رابطه خواهند شد. مطمئناً زمان‌هایی از ناراحتی، فشار یا عصبانیت بین زوج‌ها خواهد بود. منبع این مشکلات در تقاضاهای غیرواقعبینانه و غیرمنطقی، انتظارات شناخته‌نشده یا رفتارهامسائل حل‌نشده نهفته است. حل اختلافات نیاز به صداقت، میل به در نظر گرفتن دیدگاه طرف‌مقابل و گفتگوی بسیار دارد باوجود اینکه ممکن است به طور کامل قادر به درک آن نباشید.

گفتگوی سالم مسئله ای بسیار مهم است مخصوصاً وقتی گرفتن تصمیمات مهمی درمورد رابطه جنسی، کار، ازدواج و خانواده مطرح است. در زیر راهنمایی‌هایی برای داشتن گفتگو و ارتباط موفق و حل اختلافات آورده‌ایم.

• الگوهای خانوادگی همدیگر را بشناسید.
ببینید اختلافات در خانواده طرف‌مقابلتان چطور حل می‌شود و درمورد رویکرد به اختلافات در خانواده خودتان با او حرف بزنید. اصلاً غیرطبیعی نیست که زوج‌ها بفهمند که خانواده‌هایشان راه و روش‌های مختلفی برای ابراز عصبانیت و حل اختلافات داشته‌اند. اگر خانواده‌تان رویکرد خوبی در برقراری ارتباط و حرف زدن یا حل سازنده اختلافات نداشته است، به خودتان اجازه دهید راه‌های تازه‌ای برای حل مشکلات امتحان کنید.

• زمانبندی اهمیت دارد. برخلاف تصورات قبلی، بهترین زمان برای حل یک مشکل فوراً نیست. اصلاً غیرعادی نیست که دو طرف نیاز به کمی زمان برای آرام‌تر شدن داشته باشند. این وقفه به شما کمک می‌کند از گفتن بعضی حرف‌ها یا کارهای ناراحت‌کننده در همان لحظه جلوگیری کنید و به زوج‌ها کمک می‌کند بفهمند چه تغییراتی برای آنها مهم‌تر است. یادتان باشد، اگر از دست طرفتان عصبانی هستید اما هنوز نمی‌دانید که چه می‌خواهید، مطمئناً طرفتان هم نمی‌تواند آن را بفهمد!

• محیطی از حمایت احساسی ایجاد کنید.
حمایت احساسی یعنی قبول کردن تفاوت‌های طرفتان و اصرار نورزیدن بر اینکه که نیازهایتان را فقط به طریقی مشخص که شما می‌خواهید برآورده کند. بفهمید طرفتان برای ابراز احساسش به شما  چه روشی دارد و معیار و مقیاس مشخص برای رفتار طرفتان قرار ندهید.
• مخالفت کردن را قبول کرده و پیش روید. اکثر زوج‌ها با مسائلی روبه‌رو می‌شوند که هیچوقت بر سر آن توافق کامل نمی‌کنند. به جای دعواهای مکرر، مخالفت کردن با همدیگر را بپذیرید، با هم بحث کنید یا راهی برای حل مشکل پیدا کنید.

• بین چیزهایی که از طرفتان می‌خواهید و چیزهایی که نیاز دارید تمایز قائل شوید. بعنوان مثال، بخاطر امنیت ممکن است نیاز داشته باشید که طرفتان در زمان‌های تاریکی هوا دنبالتان بیاید. اما اینکه چند بار در روز به شما زنگ بزند ممکن است فقط یک خواسته باشد.

• پیام‌هایتان را مشخص کنید. یک پیام مشخص یعنی یک بیان محترمانهاما مستقیم از نیازها و خواسته‌هایتان. قبل از اینکه با طرفتان حرف بزنید، وقت بگذارید و خواسته‌هایتان را برای خودتان مشخص کنید. تمرین کنید که خواسته‌تان را با کلماتی مشخص و قابل‌لمس مطرح کنید. مثلاً به جای اینکه بگویید دوست داشتم مهربان‌تر بودی بگویید، دوست دام بیشتر دست‌هایم را در دستت بگیری.

• در هر زمان فقط درمورد یک چیز بحث کنید. لیست کردن نگرانی‌ها و مشکلاتتان وسوسه‌انگیز است اما این کار فقط بحثتان را طولانی‌تر می‌کند. سعی کنید نگرانی‌ها و دغدغه‌هایتان یکی یکی حل و فصل کنید.

• واقعاً گوش دهید. شنونده‌ای خوب بودن نیازمند اینهاست: ۱) حرف کسی را قطع نکنید. ۲) بر حرفی که مخاطبتان میزند تمرکز کنید، به جای اینکه جوابتان را آماده کنید. ۳) چیزی که شنیده‌اید را با او چک کنید تا از بروز سوءتفاهم جلوگیری شود.

• خود را مهار کنید. تحقیقات نشان داده است که زوج‌هایی که خود را اصلاح و ویرایش می‌کنند و همه حرف‌های زمان عصبانیتشان را به زبان نمی‌آورند، معمولاً شادترین هستند.

انتظارات سالم و مشکل‌ساز در روابط

هرکدام از ما وقتی وارد رابطه عاشقانه‌ای می‌شویم، انتظاراتمان براساس زندگی خانوادگیمان، آنچه در رسانه‌ها دیده‌ایم و آنچه در روابط قبلی خود تجربه کرده‌ایم، شکل می‌گیرد. داشتن انتظارات غیرواقعبینانه  باعث می‌شود رابطه رضایت‌بخش نبوده و در آخر شکست بخورد. نکاتی که در زیر آورده‌ایم کمکتان می‌کند بین انتظارات سالم و مشکل‌ساز تمایز قائل شوید.

• به تغییرها احترام بگذارید. چیزی که شما در ماه‌های اول از یک رابطه می‌خواهید با چیزی که بعد از گذشت زمانی طولانی‌تر می‌خواهید، ممکن است تفاوت کند. باید پیشبینی کنید که هم شما و هم طرفتان به مرور زمان تغییر می‌کنید. احساس عشق و علاقه هم به مرور زمان تغییر می‌کند. احترام و ارزش گذاشتن بر این تغییرات، فرایندی سالم است. عشق شیمی مغز را برای ماه‌های اول آشنایی تغییر می‌دهد. هم به دلایل فیزیولوژیکی و هم احساسی، یک رابطه طولانی نوع پیچیده‌تر و غنی‌تری از عشق و علاقه در خود دارد.

• تفاوت‌ها را بپذیرید. اینکه بپذیرید بعضی چیزها درمورد طرفتان هست که هر چقدر هم که تلاش کنید حتی به مرور زمان هم تغییر نخواهد کرد، بسیار سالم اما دشوار است. متاسفانه، همیشه این انتظار وجود دارد که طرفمان طوری که ما می‌خواهیم تغییر خواهد کرد. ممکن هم هست که این انتظار غیرواقعبینانه را داشته باشیم که طرفمان هیچوقت تغییر نخواهد کرد.

• نیازها و خواسته‌هایتان را مطرح کنید. هرچند تصور اینکه طرفتان همه خواسته‌ها و نیازهای شما را می‌داند خیلی ساده است اما معمولاً اینطور نیست و می‌تواند منجر به استرس و فشار زیاد در رابطه شود. یک رویکرد بهتر و سالم‌تر این است که نیازها و خواسته‌هایمان را به طور مستقیم به طرفمان مطرح کنیم.

• به حقوق طرف‌مقابل احترام بگذارید. در روابط سالم، هر طرف حق دارد که احساسات، دوستان، فعالیت‌ها و نظرات خود را داشته باشد. غیرمنطقی است که انتظار داشته باشید او هم اولویت‌ها، اهداف و علایق شما را داشته باشد.

• برای جنگ عادلانه آماده باشید. زوج‌هایی که به کشمکش بعنوان تهدیدی برای رابطه‌شان نگاه می‌کنند که به هر ترتیبی باید از آن اجتناب کنند. زوج‌های سالم با هم می‌جنگند اما جنگ عادلانه–مسئولیت سهم خودتان را در مشکل بپذیرید، وقتی اشتباه می‌کنید قبول کنید و به دنبال مصالحه باشید.

• رابطه‌تان را تعمیر کنید. اکثر ما می‌دانیم که برای اینکه یک وسیله نقلیه را در جهتی دلخواه به حرکت واداریم نه تنها به سوخت مداوم نیاز دارد بلکه تعمیرات و اصلاحات منظم هم لازم دارد. درمورد روابط هم همینطور است. بااینکه ممکن است برای شروع رابطه خیلی تلاش کنیم، انتظار اینکه بدون تلاش یا تعمیر و اصلاح مداوم به مسیر خود ادامه دهد باعث می‌شود رابطه به تصادف ختم شود! بااینکه هدیه دادن خیلی مهم است اما معمولاً کارهای کوچک و غیرمادی که دو طرف برای هم می‌کنند است که رابطه را راضی‌کننده نگه می‌دارد.

فشارهای بیرونی بر رابطه

• تفاوت‌ در ریشه‌ها. حتی آنهایی که از یک فرهنگ، مذهب یا وضعیت اقتصادی مشابه هستند خیلی خوب است که درمورد انتظارات خود از یک همسر خوب با هم صحبت کنند. آنچه که برای شما مشخص و نرمال به نظر می‌رسد ممکن است باعث تعحب طرفتان شود یا برعکس. اگر از ریشه‌های مختلف هستید، بدانید که لازم است زمان و انرژی بیشتری را برای ساختن رابطه‌تان صرف کنید. برای فهمیدن فرهنگ یا مذهب طرفتان وقت بگذارید.

• زمان باهم و بی‌هم بودن. اینکه چه مدت زمانی را با هم و یا دور از هم سپری کنید یکی از مهمترین دغدغه‌های روابط است. اگر زمانی که طرفتان دور از شما می‌گذراند را به شکل «آنقدر که او برایتان مهم است او به شما اهمیت نمی‌دهد» نگاه کنید، ممکن است قضاوت زودهنگام کنید. با طرفتان درمورد اینکه زمان دور از شما برای او چه مفهومی دارد حرف بزنید و درمورد نیازهایتان از رابطه در زمان‌های با هم بودن برای او حرف بزنید. خواستن آنچه می‌خواهید، بدون در نظر گرفتن نیازهای طرفتان، معمولاً باعث دور کردن او می‌شود.

• خانواده طرف‌مقابل. برای خیلی از دانشجوها طی دوران دانشجویی، خانواده منبع احساسی، و نه فقط مالی، مهمی تلقی می‌شود. کنار آمدن با خانواده طرف‌مقابل برای بعضی‌ها کار سختی است. بد نیست که کمی به نیت خوب والدین فکر کنید. والدین ممکن است توصیه‌ها و نصیحت‌های خوبی با نیت خالص درمورد رابطه شما داشته باشند. خیلی مهم است که هر دوی شما باهم درمورد اینکه چطور با ارزش‌ها و حمایت‌های متفاوت خانواده‌هایتان کنار بیایید با هم حرف بزنید.

• دوستان. خیلی‌ها هستند که تصور می‌کنند باید همه دوستانشان را دور بیندازند مگر اینکه طرفشان هم به اندازه خودشان آنها را دوست داشته باشد. کنار گذاشتن دوستان برای شما و رابطه‌تان سالم نیست مگر در مواردی که با دوستانتان در فعالیت‌هایی شرکت می‌کنید که برای خودتان و رابطه‌تان مخرب باشد. ضمن اینکه باید به خاطر داشته باشید که ممکن است طرفتان به اندازه شما از حضور دوستانتان لذت نبرد. باید درمورد اینکه با کدامیک از دوستانتان به اتفاق وقت بگذرانید با هم حرف بزنید.

۸ قدم اصلی برای حفظ یک رابطه خوب

۱) از چیزهایی که شما و طرفتان برای خودتان و برای رابطه‌تان می‌خواهید آگاه باشید.
۲) نیازهایتان را به همدیگر بگویید.
۳) بفهمید که طرفتان قادر به برآوردن همه نیازهای شما نیست. بعضی از این نیازها باید در خارج از رابطه برآورده شوند.
۴) برای حرف زدن و بحث کردن درمورد چیزهایی که از هم می‌خواهید علاقه نشان دهید.
۵) نخواهید که طرفتان برای برآوردن همه نیازهای شما تغییر کند. برای قبول کردن تفاوت‌های بین زوج ایدآل هرکدامتان  و فرد واقعی که با او ارتباط دارید تلاش کنید.
۶) سعی کنی به مسائل از دید همدیگر نگاه کنید. این به آن معنی نیست که همیشه باید با هم موافق باشید، بلکه هر دوی شما باید تفاوت‌ها، دیدگاه‌ها و نیازهای متفاوت هم را درک کنید.
۷) وقتی در انتظارات، نیازها یا نظراتتان، اختلاف مهم و اساسی وجود دارد، سعی کنید با صداقت و جدیت برای آن تلاش کنید. بهتر است زودتر از متخصص کمک بگیرید تا اینکه آنقدر صبر کنید که وضعیت بحرانی شود.
۸) سعی کنید با طرفتان به طریقی برخورد کنید که نشان دهد دوستش دارید و به او اعتماد دارید.

.

.

.

.

جدیدترین سایت

مطالب تفریحی

صنعت ساختمان

سایت ساختمان

بازگشت به صفحه اصلی وبلاگ

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


azam
Google
About 392,000 results (0.77 seconds)
Search Results
چرکه (CHRKA) - چگونه رابطه ای سالم و دراز مدت داشته باشیم؟
chrka64.blogfa.com/.../چگونه-رابطه-ای-سالم-و-دراز-مدت-داشته-باش...
Translate this page
مراحل اولیه. بااینکه ماه‌های اول رابطه بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد، روابط موفق بادوام نیاز به تلاش بسیار و سازش هر دو طرف دارد. ساختن روابط سالم نیاز به یک بنیاد ...
ارتباط موفق داشته باشیم - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=196747
Translate this page
یا اینکه بررسی کرده اید، شما چگونه با آنها رفتار می کنید؟ ... از رابطه های یک طرفه دوری کنید; از رابطه های اسیدی دوری کنید. یک کارشناس:کسب مهارت همسرداری در شکل گیری خانواده سالم اثرگذار است; یک کارشناس:کسب مهارت .... گاهی خنگ باشیم!
چگونه در یک رابطه خوشحال باشیم؟ - بیتوته
www.beytoote.com/wedlock/danestani/howrelationship-happy.html
Translate this page
همیشه در نظر داشته باشید که شما و شریکتان با هم مساوی هستید از تمامی جهات همیشه بودن در یک... ... خوب، بزرگترین نگرانی این است که چگونه در یک رابطه شاد و راضی باشیم! اما در آخر، یک رابطه سالم، رابطه ای است که هم دختر و هم پسر از بودن با هم خوشحال باشند! در زیر مواردی برای رسیدن به این شادی ..... می خواهم ازدواج موفقی داشته باشم ...
چگونه با جنس مخالف رابطه ای سالم داشته باشیم! - مردمان
www.mardoman.net/family/hreltips
Translate this page
Feb 20, 2010 - راههای متعددی برای نیل به یک رابطه ی هدفمند و سالم با جنس مخالف وجود دارد که ... ببرید و در ادامه انتظار داشته باشید در این رابطه موفق و پیروز باشید.
چگونه رابطه عاشقانه خوبی داشته باشیم؟بخش اول - پزشک آشنا
www.pezeshkashna.com/چگونه-رابطه-عاشقانه-خوبی-داشته-باشیم؟/
Translate this page
Jan 30, 2014 - چگونه رابطه عاشقانه خوبی داشته باشیم؟بخش اول افراد در مورد یک رابطه خوب معیارهای متفاوتی دارند. مهم ترین عامل برای ایجاد یک رابطه خوب و سالم میزان تلاش زوج. ... همه زوجین خواستار ایجاد یک رابطه موفق و رضایت بخش هستند اما باید ...
چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟ -هفته نامه سلامت - حوادث ،روزنامه
www.akairan.com/havades-akhbar/.../news20165181035118823.ht...
Translate this page
7 hours ago - چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟:بااینکه ماه های اول رابطه بسیار هیجان انگیز به نظر می رسد، روابط موفق بادوام نیاز به تلاش بسیار و سازش ...
چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟
new.fastcamp.ir/news/53409
Translate this page
20 mins ago - بااینکه ماه‌های اول رابطه بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد، روابط موفق بادوام نیاز به تلاش بسیار و سازش هر دو طرف دارد. ساختن روابط سالم نیاز به یک ...
روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم
eateyadbaa.blogfa.com/post/25
Translate this page
روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم - نکته های مفید برای داشتن رابطه ای سالم و لذتبخش.
چگونه يك رابطه جنسي موفق و لذت بخش داشته باشيم؟ | نازدونه - مدل لباس ...
www.nazdoone.com/.../what-a-pleasure-to-have-successful-relation...
Translate this page
اكثر زن و شوهر ها دغدغه داشتن يك رابطه زنانشويي موفق و سالم و همچنين لذت بخش هستند در اين مقاله راه هاي داشتن بهترين رابطه جنسي را بيان مي كنيم. تغذيه.
چگونه ازدواجی سالم و موفق داشته باشیم - پارسی طب
fa.parsiteb.com › اجتماعی و کسب و کار
Translate this page
خانه / اجتماعی و کسب و کار / چگونه ازدواجی سالم و موفق داشته باشیم. چگونه ازدواجی سالم و .... بهتر است توجه داشته باشید که رابطه مانند یک گیاه است. روز اول سرحال و ...
چگونه ارتباط بادوام و موفق با همسر خود داشته باشیم؟ - نمناک
namnak.com/23522-چگونه-ارتباط-موفق-داشته-باشیم.html
Translate this page
راز موفقیت زندگی های با دوام در چیست و چگونه یک زوج می توانند سالیان دراز در ... برای این گفتم «باکیفیت»، چون لزوما بادوام بودن رابطه به معنای «سالم» بودن آن ...
چگونه رابطه بهتری با جنس مخالف داشته باشیم
findfrind.persianblog.ir/
Translate this page
Jan 24, 2013 - درصد بالایی از ازدواجها در محیطهای کاری صورت میگیره و اینکه شما در چه محیطی کار میکنید در نوع خواستگاران شما اثرمیذاره پس در درجه اول بهتره یک ...
چطور یک رابطه اجتماعی مستحکم داشته باشیم؟ – جديدترين اخبار ايران و ...
www.momtaznews.com/چطور-یک-رابطه-اجتماعی-مستحکم-داشته-ب...
Translate this page
اگر میخواید ازدواج موفقی داشته باشید این ۱۰ نکته رابخوانید یک ازدواج سالم و مستحکم به ... چگونه با همسر خود رابطه احساسی داشته باشیم گردآوری توسط گروه مشاوره و ...
چطور رابطه خوبی با همسر داشته باشیم - پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده
www.tanzimekhanevadeh.com/.../2024-چطور-رابطه-خوبی-با-همسر-...
Translate this page
چگونه رابطه خوبی داشته باشیم،چطور رابطه خوب با همسر داشته باشیم،چطور رابطه ... در یک رابطه سالم شما می توانید حرف دلتان و احساستان را به همسر خود بگویید بی ...
چگونه زندگی زناشویی خوبی داشته باشیم
www.tanzimekhanevadeh.com/.../2310-چگونه-زندگی-زناشویی-خو...
Translate this page
چگونه زندگی زناشویی خوب و شادی با همسر داشته باشیم. ... صورت خلاصه به راهکارهای عملی اشاره شود که می‌تواند به ما برای داشتن و تداوم ازدواجی سالم و زندگی‌ای شاد کمک کند . ... تحقیقات نشان می‌دهد که هیچ چیز نمی‌تواند سریع‌تر از هتک حرمت و بی‌احترامی یک رابطه را به نابودی و پایان بکشاند. ... چگونه زندگی زناشویی موفقی داشته باشیم.
چگونه یک رابطه ی جنسی موفق داشته باشیم
rasoolkamari2013.blogfa.com/
Translate this page
تحریکات روحی مرد برای یک عمل جنسی لذتبخش عبارتند از:قیافه ظاهری زن-فرم پستانهای زن-رنگ موها-نظافت و بی مویی آلت تناسلی زن-طرز رفتار و لحن سخن گفتن ...
چگونه ازدواجی موفق و رابطه ای سالم داشته باشیم؟ - سایت ناگهان
nagahan.com/ravanshenasi/post-165
Translate this page
Mar 22, 2016 - در یک رابطه ی سالم، زوجین به جای اینکه سعی کنند تا همیشه حرف آخر را بزنند، در پی ایجاد صلح و آرامش هستند.به یاد داشته باشید که در یک ازدواج ...
چگونه یک عشق ماندگار داشته باشیم؟ | سایت فوق تخصصی مغز و اعصاب و ...
gyrusclinic.com/چگونه-یک-عشق-ماندگار-داشته-باشیم؟/
Translate this page
Nov 7, 2013 - یک رابطه ی عاشقانه و سالم می تواند بر بسیاری از جنبه های زندگی شما تأثیر بگذارد، ... خانه / آموزش روابط / چگونه یک عشق ماندگار داشته باشیم؟ ... شاید شما در یک خانواده بزرگ زندگی می کنید که در آن هیچ نمونه ای از رابطه ی موفق و سالم ...
چگونه یک رابطه عاطفی مستحکم داشته باشیم | مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/tag/چگونه-یک-رابطه-عاطفی-مستحکم-داشته-باشی/
Translate this page
یک رابطه ی عاطفی در بین زن و مرد ، مهم ترین اصل رابطه زناشویی است. کسانی که رابطه ی عاطفی قوی تری دارند ، در زندگی زناشویی بسیار موفق تر از دیگران اند.
چگونه رابطه موفق و سالم داشته باشیم؟ - سماتک
www.samatak.com/.../how-to-have-a-healthy-and-successful-relatio...
Translate this page
چگونه رابطه موفق و سالم داشته باشیمسلامت جسمانی تان را حفظ کنیدافرادی که در ... برای رابطه از دست رفته، یک بار برای همیشه عزاداری کنید و از سرکوب احساس خشم و ...
چگونه رابطه جنسی خوبی داشته باشیم - خانواده - سلامت نیوز
www.salamatnews.com › خانواده
Translate this page
Dec 14, 2012 - یک رابطه جنسی موفق لزوما به ارگاسم ختم نمی‌شود و می‌تواند فقط یک .... کار کنید و رابطه جنسی نسبتا خوبی داشته باشید، یک رابطه جنسی سالم ...
چگونه یک رابطه محکم داشته باشیم؟ - رسانه ی خبری وبلاگی
alamto.rasanetv.ir/page-822594.html
Translate this page
چگونه رابطه ای سالم و دراز مدت داشته باشیم یک بنیاد محکم چگونه رابطه باید ... چگونه یک رابطه ی جنسی موفق داشته باشیم چگونه یک رابطه ی جنسی موفق داشته باشیم
چگونه با دیگران ارتباط داشته باشیم؟؟؟؟ - mrmgol website - blogfa.com
www.mrmgol.blogfa.com/post-15.aspx
Translate this page
این که چرا و چگونه باید رابطه داشته باشیم به دانش و شناخت شعوری ، احتیاط و کسب ... وقتی رابطه ما به سازنده و مثبت شکل گرفت آن وقت از دریافت مزد سالم ، به انرژی زیاد سرشار از حس ... اين گونه افراد حتي با ظاهري بسيار معمولي مي توانند مانند يک آهن ربا ديگران را به خود ... وقتي که زمينه را براي موفقيت آماده کنيد حتما موفق مي شويد.
چطور یک رابطه اجتماعی مستحکم داشته باشیم؟
jadidtarinsite.rozblog.com/.../چطور-یک-رابطه-اجتماعی-مستحکم-داش...
Translate this page
چگونه ... چگونه یک رابطه عاطفی مستحکم داشته باشیم | مجله پزشکی دکتر سلام .... راهنمای بستن چمدان سفر زمستانی · چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟
چگونه یک رابطه سالم داشته باشیم | | ناگفتنی ها
nagoftaniha.com/tag/چگونه-یک-رابطه-سالم-داشته-باشیم/ - Translate this page
خانه / آرشیو برچسب: چگونه یک رابطه سالم داشته باشیم ... رابطه سالم این شکلیه! 28 دقیقه پیش روانشناسی و موفقیت, زندگی موفق نظرات · ناگفتنی ها: رابطه سالم این ...
راز کتاب آموزش اصول چگونه روابط زناشویی موفق داشته باشیم جدید ...
newsdownload.ir/2015/.../چگونه-روابط-زناشویی-موفق-داشته-باش...
Translate this page
Feb 27, 2015 - رابطه زناشوی موفق, چگونه رابطه زناشویی موفق داشته باشیم, چگونه روابط ... یکی از نشانه های ضروری یک رابطه ی سالم محبت کردن به یکدیگر است نه ...
چطور یک ازدواج موفق داشته باشیم؟
sahar.zibarou.site/چطور+یک+ازدواج+موفق+داشته+باشیم؟/
Translate this page
آکا چگونه همسری موفق و ایده آل باشیم چگونه یک ازدواج موفق داشته باشیم؟ چطور یک ازدواج موفق ... روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم چگونه یک ازدواج ... چطور یک رابطه جنسی موفق داشته باشیم,ازدواج,زناشویی ... چطور یک ازدواج ...
دکتر رهام صادقي - چگونه يك رابطه جنسي خوب داشته باشيم
www.roham.ws › ... › سوالات جنسی - تناسلی
Translate this page
2 posts
تاریخ: چهار‌شنبه 25 مهر 1386 - 20:55 عنوان: چگونه يك رابطه جنسي خوب داشته باش ... برقراری رابطه جنسی سالم در دوران زندگی مشترک موضوع بسیار مفصلی است و ما در ...
www.muhajer.com - چگونه ازدواجي سالم و موفق داشته باشيم؟
www.muhajer.com/.../618-چگونه-ازدواجي-سالم-و-موفق-داشته-باشي...
Translate this page
چگونه ازدواجي سالم و موفق داشته باشيم؟ ... موقعيت اجتماعي مناسب هرگز شرط ازدواج موفق نخواهد بود. چه بسا ... بهتر است توجه داشته باشيد كه رابطه مانند يك گياه است.
عکس عاشقانه - چگونه رابطه ج خوبی داشته باشیم
eshgh1115.blogfa.com/cat-57.aspx
Translate this page
عکس عاشقانه - چگونه رابطه ج خوبی داشته باشیم - تقدیم به تنها فرشته روی زمین. ... زوجین میـتوانند از یک ارتباط سالم، جذاب و خوب جنسی در طـول زنـدگی مشـتـرک خـود بهره ... زوج هایی که در این زمینه موفق هستند، اگر چندین فرزند هم داشته باشند باز هم می ...
چگونه سال جدید موفق تری داشته باشیم؟ - دانشگاه تهران دانشکده مدیریت
blog.vla.ir/چگونه-سال-جدید-موفق-تری-داشته-باشیم؟.html/
Translate this page
Rating: 4 - ‎Review by دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
Mar 22, 2016 - دانشکده مدیریت دانشگاه تهران: چگونه سال جدید موفق تری داشته باشیم؟ اکنون در ... با آنها ارتباط برقرار کنید و یک رابطه برد برد با آنها ایجاد کنید. ساخت شبکه به ... قدم های کوچک اما مداومی برای سالم زندگی کردن بردارید. برنامه غذایی ...
چگونه رابطه زناشویی موفق داشته باشیم؟ - چگونه این کار را انجام دهیم؟
chegoneh.com/چگونه-رابطه-زناشویی-موفق-داشته-باشیم_6788.ht...
Translate this page
پروفسور دبی هربنیک، دستیار مدیر مرکز ارتقا رابطه جنسی سالم در دانشگاه ایندیانا در بلومینگتون، می گوید: «عشق بازی برای داشتن یک رابطه جنسی خوب، ضروری ...
چطور رابطه جنسی لذت بخشی داشته باشیم؟ - مجله اینترنتی دلگرم
www.delgarm.com/.../108664-چطور-رابطه-جنسی-لذت-بخشی-داشت...
Translate this page
Jul 13, 2014 - چطور رابطه جنسی لذت بخشی داشته باشیم؟,رابطه جنسی لذت بخش ... خانم‌ها برخلاف آقایون می‌توانند از چند ارگاسم در یک جلسه رابطه‌ جنسی لذت ببرند. .... ازآنجاکه سالم بودن کمک می‌کند بهتر بتوانید در فعالیت‌های جنسی شرکت داشته ...
چگونه برای همسرخود جاذبه جنسی داشته باشیم؟ - موسسه فرهنگی هنری قلم ...
www.qalameson.org › ... › مشاوره زناشويي
Translate this page
Oct 24, 2012 - 10 posts
چگونه برای همسرخود جاذبه جنسی داشته باشیم؟ ... یک بدن متناسب و سالم، خیلی جذاب تر است و برای اینکه بتوانید از ... پس از پایان یک رابطه جنسی لذتبخش و رسیدن به اوج لذت جنسی استراحت کردن و خوابیدن بهترین گزینه می باشد .
چگونه ارتباط جنسی سالم داشته باشیم(مجموعه مقالات) - ایران سلامت
forum.iransalamat.com/.../چگونه-ارتباط-جنسی-سالم-داشته-باشیم-...
Translate this page
Sep 8, 2011 - 10 posts - ‎2 authors
موضوع: چگونه ارتباط جنسی سالم داشته باشیم(مجموعه مقالات) ... همه میدانیم تا بحال موفق نشده اند اطلاعات درستی در این زمینه بدست بیاورند و چون نبود یک ... ازدواج‌هاي به وصال نرسيده - گزارش یک مورد(7 سال بدون هیچ گونه رابطه زناشوئی)
چگونه روابط زناشویی موفق داشته باشیم+عکس - خاتون آنلاین
www.khatoononline.ir/.../چگونه-روابط-زناشویی-موفق-داشته-باش...
Translate this page
Nov 26, 2015 - چگونه روابط زناشویی موفقی داشته باشیم رابطه زناشوی موفق ... یکی از نشانه های ضروری یک رابطه ی سالم محبت کردن به یکدیگر است نه اینکه با ...
آموزش مسائل زندگی مشترک،چگونه یک زندگی موفق داشته باشیم
fmohebat94a.adnashop.ir/page-31820.html
Translate this page
روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم. eateyadbaa.blogfa.com/post/25. آنها فراموش می‌کنند که ... ۵ اصل یک رابطه زناشویی موفق-پرشین پرشیا.
چطور یک زندگی موفق داشته باشیم؟ - لینک گردی
nimbar.ir/news/چطور-یک-زندگی-موفق-داشته-باشیم؟
Translate this page
موفق داشته باشیم چگونه یک رابطه ی جنسی موفق داشته باشیم چگونه یک ... ماده 56 فاینانس داخلی ... برای این كه یك شخصیت سالم و موفق داشته ... فاینانس ریفاینانس ...
چگونه رابطه ای عاشقانه و رمانتیک با همسرمان داشته باشیم؟ - پارس ناز
www.parsnaz.ir/how-romantic-relationship-with-hms.html
Translate this page
چگونه رابطه ای عاشقانه و رمانتیک با همسرمان داشته باشیم,رضایت زناشویی؛احساسات ... رضایت یک خصوصیت فردی برای زن و شوهر محسوب می شود. ... برسند و این آرامش پایه گذار خانواده ای سالم می باشد؛ خانواده ای که بنیادی ترین رکن درجامعه است. ... یادمان باشد که اگر موفق ترین گزینه را در انتخاب همسر داشته باشیم ولی نتوانیم نیازهای ...
ناگفته های مسايل همبستری و عشقبازی - رابطه جنسی سريع
masaelejensihot.blogfa.com/tag/رابطه-جنسی-سريع
Translate this page
اما یک زندگی جنسی سالم بخش مهمی از یک رابطه صمیمی را تشکیل می‌دهد و نادیده گرفتن آن هر دوی شما را از هم دورتر خواهد کرد. مشکل شماره ۱: همان تکرار ... هیچ اشکالی ندارد وقتی که خسته هستید، رابطه‌جنسی سریع و ساده داشته باشید. ..... ۲۰ کلید طلایی برای زنانی که خواهان ارتباط موفق با شوهر خود هستند ... چگونه آغاز گر رابطه جنسی باشیم؟
چگونه موکل داشته باشیم
loo3.club/چگونه+موکل+داشته+باشیم/
Translate this page
چگونه یک موکل داشته باشیم - Eforosh ایفروش چگونه موکل داشته باشیم - irmahfel.ir چگونه یک رابطه ی جنسی موفق داشته باشیم چگونه بدنی سالم و متناسب داشته ...
چگونه با همسرمان رابطه ای خوب داشته باشیم - مشاوره آنلاین روانشناسی ...
www.guilanps.com/.../264-چگونه-با-همسرمان-رابطه-ای-خوب-داشته-...
Translate this page
چگونه با همسرمان رابطه ای خوب داشته باشیم. ... 5 مورد وجود دارد که مانع ایجاد ارتباط سالم بین شما و شوهرتان میشود. ... چگونه می توانید همسری ایده ال باشید ... 23- احساس مسوولیت داشته باشید؛ هر یک از همسران باید خود را در مقابل کاری که برعهده گرفته‌اند ...
اسرار یک ازدواج موفق و ماندگار - مجله اینترنتی آی تی پلاس | itplusplus.ir
itplusplus.ir › دختران و ازدواج › ازدواج
Translate this page
برای اینکه یک ازدواج موفق داشته باشیم هیچ راز و رمز پیچیده‌ای وجود ندارد فقط ... با تمام این اوصاف زوج‌ها می‌توانند در کنار هم زندگی شاد، سالم و پیوند زناشویی پایداری داشته باشند. لابد از خود می‌پرسید چگونه می‌توانید به این زندگی ایده‌آل برسید؟ ... در مقابل در یک رابطه ناموفق اجازه می‌دهند تا این مسئله آنقدر روی هم جمع شود تا به مرز انفجار ...
چه غذاهایی قبل و بعد از رابطه جنسی باید بخوریم و نخوریم - آی آر میکس
www.irmix.ir/2015/11/.../قبل-و-بعد-از-رابطه-چه-بخوریم-و-نخوریم...
Translate this page
Nov 1, 2015 - برای داشتن یک رابطه جنسی زناشویی سالم علاوه بر نکات بهداشتی و . .... چگونه رابطه برقرار کنیم , چگونه رابطه زناشویی موفق داشته باشیم , چگونه ...
چگونه یک زندگی زناشویی موفق داشته باشیم
4paieh.ir/news/چگونه-یک-زندگی-زناشویی-موفق-داشته-باشیم
Translate this page
روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم - نکته های مفید برای داشتن رابطه ای ...
چگونه در ازدواج دوم موفق باشیم - مطلب ها
ww2.matlabhaa.ir/detail/c42e32f75edc6b404ffbac5dccebe9d2/.../7/
Translate this page
چگونه همسر دلخواهم را بیابم ،چگونه ازدواج مجدد موفق داشته باشید وقتی بعد از یک ... چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم نکته های مفید برای داشتن رابطه .
چگونه ازدواج موفقی داشته باشیم
avayemelal.ir/+چگونه+ازدواج+موفقی+داشته+باشیم
Translate this page
ازدواج - چگونه ازدواج موفقی داشته باشیم؟ روابط سالم - چگونه یک ازدواج موفق و شیرینی داشته باشیم چگونه ازدواجی موفق داشته باشیم چگونه رابطه جنسی صمیمانه ای ...
صدای امروز اما خسته - چگونه یک خانواده شاد و موفق داشته باشیم ؟
worldboy.blogfa.com/post-7.aspx
Translate this page
صدای امروز اما خسته - چگونه یک خانواده شاد و موفق داشته باشیم ؟ ... برای داشتن یك خانواده ایده آل و سالم به عنوان پایه های یك جامعه سالم لازم است همه اعضای خانواده و .... مرد و زن جوان در صورتی می توانند چنین رویه ای را در رابطه با یكدیگر پیش بگیرند كه خود ...
چگونه از نظر روحی و جسمی، یک زن سالم باشیم؟-۱ - گیس گلابتون
www.gisgolabetoon.ir/fa/abc-marriage/news/.../healthy-woman1
Translate this page
Nov 11, 2011 - این وضعیت ناگوار می‌تواند یک شغل نامناسب و با یک رابطه دردناک عاطفی باشد . ... برای اینکه تنی سالم داشته باشید، باید یاد بگیرید احساسات خود را بشناسید و به نحو .... آيا زناي موفق و ثروتمند هيچ پولي از شوهرشون نميطلبن؟
چگونه رابطه جنسی خوبی داشته باشیم
mybanu.ir › ازدواج › آموزش مسائل جنسی
Translate this page
چگونه رابطه جنسی خوبی داشته باشیم. ... به عبارت ساده تر، رابطه جنسی موفقی ندارید. ... یک رابطه جنسی موفق لزوما به ارگاسم ختم نمی‌شود و می‌تواند فقط یک تجربه ... نظر فیزیکی و عاطفی سالم باشید، حتما می‌توانید با آنچه که دارید کار کنید و رابطه ...

Searches related to چگونه یک رابطه سالم و موفق داشته باشیم؟

چگونه یک رابطه را حفظ کنیم

چگونه یک رابطه سالم داشته باشیم

چگونه یک رابطه دوستی را شروع کنیم

چگونه نزديکي کنيم

چگونه رابطه مقعدی بدون درد داشته باشیم

چگونه دوست دختر خود را بکنیم

چگونه جذاب باشیم برای پسران

چگونه کونمان را بزرگ کنیم
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 11485
  • کل نظرات : 143
  • افراد آنلاین : 154
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 516
  • آی پی دیروز : 216
  • بازدید امروز : 2,867
  • باردید دیروز : 1,452
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 29
  • بازدید هفته : 6,038
  • بازدید ماه : 6,038
  • بازدید سال : 383,649
  • بازدید کلی : 4,163,427