loading...
جدیدترین های اینترنت
مدیر بازدید : 369 چهارشنبه 27 مرداد 1395 نظرات (0)

حقوق بین الملل خصوصی

حقوق بین الملل خصوصی دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 37 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 43

قبل از ورود به بحث حقوق بین الملل خصوص باید به كنكاش در آن پرداخته و گفت كه حقوق همان مجموعه قواعد الزام آوری است كه حاكم بر روابط افراد می باشد كه این چنین تعریفی را كه حكومت یی كنر بر روابط افراد یاهم توان در حقوق خصوص یافت كه اگر این حاكمیت قواعد طرف دیگرش دولت باشد جنبه عمومی خواهد یافت

قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید

حقوق بین الملل خصوصی


قبل از ورود به بحث حقوق بین الملل خصوص  باید به كنكاش در آن پرداخته و گفت كه حقوق همان مجموعه قواعد الزام آوری است كه حاكم بر روابط افراد می باشد كه این چنین تعریفی را كه حكومت یی كنر بر روابط افراد یاهم توان در حقوق خصوص یافت كه اگر این حاكمیت قواعد طرف دیگرش دولت باشد جنبه عمومی خواهد یافت كه تا اینجا همان حقوق راضی است و اگر از این فراتر رفته و این الزام از مرزهای جغرافیایی ( ملی ) بگذرد جنبه بین المللی خواهد یافت و می توان آنرا به عنوان مجموعه قواعدی كه روابط حقوقی كه در آن دست كم یك عامل خارجی وجود داشته باشد حكومت می كند كه این ( حقوق بین الملل ) همانند حقوق ملی خود به دو شاخه عمومی و خصوصی تقسیم می شود 1- حقوق بین الملل عمومی      2- حقوق بین الملل خصوصی .

 

كه حقوق بین الملل عمومی از روابط میان دولتها و سازمانهای بین الملل گفتگو می كند و منابع آن عمدتاً معاهدات بین الملل ، عرف و عادات بین الملل و رویه قضایی بین الملل است كه متاسفانه ضمانت اجرایی كافی و موثری ( نسبت به ملی ) ندارد .

 

كه در تعریف حقوق بین الملل خصوصی می توان گفت :

 

مجموعه قوانین و مقرراتی كه در خصوص روابط حقوقی غیر داخلی ( یا بین الملل ) اتباع كشورها و چگونگی اعمال مقررات حقوقی بر این اتباع از نظر صلاحیت قوانین و محاكم بحث می كند .

 

كه بر ضاف حقوق بین الملل عمومی دارای قواعدی است كه ضمانت اجرایی كافی و موثر دارند و از سه موضوع اصلی گفتگو می كند : 1- تقسیم جغرافیایی اشخاص ( شامل تابعیت ، اقامتگاه ) 2- وضع حقوقی خارجیان 3- تعارض ها ( اعم از تعارض دادگاه ها ، تعارض قوانین ، تعارض مراجع رسمی ) .

 

قواعدی كه در حقوق بین الملل خصوصی هستند به دو دسته 1- قواعد ماهوی 2- قواعد شكلی تقسیم می شوند .

 

قواعد ماهوی قواعدی هستند كه مربوط به رفع تعارض هستند و در آنها ملاك استفاده از قانون ملی است . مثلاً هر گاه در مورد اینكه آیا فلان شخص ایرانی یا خارجی با رجوع به قواعد مربوط به تابعیت پاسخ آنرا یافت . و این قواعد ( ماهوی ) مربوط به تقسیم جغرافیایی اشخاص ( تابعیت – اقامتگاه ) و وضع حقوقی خارجیاناست .

 

قواعد شكلی ؛ همان قواعدی هستند كه مسأله متنازع فیه را مستقیماً حل نمی كنند و تنها به تشخیص قانون حاكم می پردازند . كه همان موضوع بحث تعارض است . مثل ماده 7 ق.م كه یك قاعده شكلی است ( حل تعارض ) و در آن آمده كه اتباع بیگانه از حیث احوال شخصیه تابع دولت متبوع خود می باشند . و این ماده تنها تعیین قانون صلاحیدار می پردازد .

 

حقوق بین الملل خصوصی با حقوق داخلی ارتباط ، وابستگی و تفاوت هایی دارد كه از جمله می توان گفت : وابستگی بین حقوق بین الملل خصوصی و حقوق داخلی عبارتند از :

 

1-   حقوق بین الملل خصوصی از حقوق داخل تاثیر می پذیرد .

 

2-   حقوق بین الملل خصوصی انعكاس دیگر از حقوق داخلی است .

 

3-   برای تحلیل مسائل حقوق بین الملل خصوصی ناچار استفاده از قواعد حاكم بر حقوق داخلی هستیم .

 

ارتباط حقوق بین الملل خصوصی با حقوق داخلی ؛

 

1-   از نظر موضوع هر دو موضوعشان روابط حقوق خصوصی است .

 

2-   شیوه حل مسائل هر دو مشابه است .

 

3-   هر دو دارای ضمانت اجرا هستند .

 

4-   رسیدگی به هر دو دارای آیین دادرسی ویژه است .

 

تفاوت حقوق بین الملل خصوصی با حقوق داخلی ؛

 

1-   منابع حقوق بین الملل خصوصی مختلف اما منابع حقوق داخلی صرفاً داخلی است .

 

2-   مصادیق حقوق بین الملل خصوصی بیشتر از حقوق داخلی است .

 

3-   در روابط حقوقی ، در حقوق بین الملل خصوصی عامل خارجی است اما در حقوق داخلی عامل خارجی نیست .

 

4-   در حقوق بین الملل خصوصی همیشه یك یا چند عامل خارجی است اما در حقوق داخلی چنین نیست .

 

فواید پرداختن به مسائل حقوق بین الملل خصوصی ؛ 1- فایده عملی 2- فایده علمی .

 

2-  فایده عملی ؛ كه شامل اموال ، اشخاص ، اسناد ، اعمال حقوقی است و زمانی كه یكطرف اینها عنصر خارجی باشد قواعد حقوق بین الملل خصوصی حاكم است ؛

 

1-  فایده علمی كه ، مسائل مربوط به حقوق بین الملل خصوصی یك بخشش مربوط به مسائل حقوق داخلی است و شخص می بایست به حداقل حقوق داخلی اشراف داشته باشد و ؛

 

بخشش دیگر آن مربوط به حقوق بین الملل با گرایش مسائل داخلی می شود .

 

فصل اول ؛ كلیات تعارض قوانین ؛

 

این فصل خود دو دسته از مسائل را مورد بحث قرار می دهد ؛

 

نخست مسائل مربوط به مفاهیم و اصطلاحات تعارض قوانین

 

دوم مسائل مربوط به قلمرو تعارض قوانین و روش حل تعارض .

 

مبحث اول : مفاهیم و اصطلاحات تعارض قوانین ؛

 


 

مفهوم تعارض قوانین ؛

 

مسأله تعارض قوانین زمانی است كه یك رابطه حقوقی خصوصی بواسطه دخالت یك یا چند عامل خارجی به دو یا چند كشور ارتباط پیدا می كند . و در چنین مواردی مطلوب تعیین قانون حاكم بر این رابطه حقوقی است . مثلاً ؛ زن و مرد فرانسوی كه در ایران اقامت دارند بخواهند در ایران ازدواج كنند در این جا ما با مسأله تعارض قوانین مواجه هستیم چرا كه از سویی این ازدواج ( رابطه حقوقی خصوصی ) به واسطة فرانسوی بودن زن و مرد به كشور فرانسه ارتباط پیدا می كند و از سوی دیگر به واسطه اقامت در ایران به ایران مربوط می شود . كه در اینجا باید قانون حاكم بر این ازدو.اج را پیدا كنیم كه آیا قانون ایران ( بواسطه اقامتگاه زن و مرد ) یا قانون فرانسه ( بواسطه قانون ملی آنان ) ؟ كه در این مسأله با توجه به ماده 7 ق . مدنی ایران كه مقرر می دارد ؛ اتباع خارجه مقیم در خاك ایران از حیث مسائل مربوط به احوال شخصیه و اهلیت خود و همچنین از حیث حقوق ادئیه در ورود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود . كه در این مسأله تعارض به نفع قانون فرانسه حل می شود .

 

پس لازم به ذكر چنانچه این ازدواج بین زن و مرد ایرانی و آن هم در ایران باشد همان قانون ایران به عنوان قانون ملی زوجین مطرح است پس تعارض زمانی است كه عامل خارجی در این رابطه حقوقی خصوصی وارد شود كه در این مثال تایعیت فرانسوی زوجین به عنوان عنصر خارجی باعث تعارض گشته . پس می توان گفت مسأله تعارض قوانین تنها در مرحله اعماو اجرای حق است كه مطرح      می شود و این اعمال و اجرای حق نیز خود مسبوق به مسئله داشتن حق ( اهلیت تمتع) است و این اهلیت تمتع نیز خود مسبوق به تابعیت است و به عبارتی تا زمانی كه بر اساس قواعد مربوط به تابعیت نتوانیم بیگانه و تبعه داخلی را تشخیص دهیم گفتگو از اهلیت تمیع یا حقوقی كه بیگانگان از آن بر خورداری شوند . بی فایده خواهد بود ؛ بنابراین چنانچه شخصی در روابط بین الملل از تمتع و داشتن حقی محروم شده باشد مسئله تعارض مطرح نخواهد شد چرا كه تعارض قوانین زمانی است كه فردی در زندگی بین الملل دارای حقی باشد و بین تعین قانون حاكم بر آن تعارض حادث آید و مطلوب تعیین قانون حاكم بر آن حق می باشد مثلاً چنانچه بیگانه ای طبق قانون ملی خود ( دولت متبوع ) از حق طلاق یا تعدد زوجات محروم شده باشد نمی تواند این حق را در كشورهایی كه طلاق یا تعدد زوجات در قوانین موضوعه شان شناخته شده ( مثل ایران ) اجرا نماید . پس نتیجه این كه تعارض قوانین زمانی است كه حقی موجود باشد و ما بخواهیم از بین قوانین متفاوت قانون حاكم در مورد آنرا اجرا نمائیم پس در صورت نبودن و عدم اهلیت تمتع تعارض قوانین كه مربوط به اعمال حق است منتفی خواهد شد . پس در مثال فوق در صورتی تعارض قوانین بوجود می آید كه این طلاق یا ترد زوجات طبق قانون ملی زوج به رسمیت شناخته شود و در مورد تعین قانون اقامتگاه ( زوج یا زوجین ) یا قانون ملی آنان تعارض بوجود آید .

 

عوامل پیدایش تعارض قوانین :

 

1-   توسعه روابط و مبادلات بین الملل ( گسترش روابط دولتها ) .

 

2-   اغماض قانونگذار ملی و امكان اجرای قانون خارجی ( اجاره قانونگذار ملی به اعمال مقررات سایر كشورها ) .

 

3-   وجود تفاوت بین قوانین داخلی كشورها ( تنوع و تفاوت قوانین ملی ) .

 

1-   گسترش روابط دولتها ؛

 

از آنجا كه مسأله تعارض قوانین در صورتی مطرح است كه یك رابطه حقوقی به 2 یا چند كشور ارتباط پیدا می كند ولی چنانچه این رابطه حقوقی به هیچ وجه مربوط به كشورهای خارجی نباشد تمام عناصر این رابطه حقوقی در قلمرو خاك یك كشور باشد مثلاً زوجین ایرانی و محل ازدواج ایران باشد كه در این فرض فقط قانون ایران به عنوان قانون ملی زوجین اجرا می شود و تعارض قوانین حادث نمی شود : سپس تا زمانی كه این حصار نشكند و عنصر خارجی در این رابطه حقوقی وارد نشود ( به عنوان اقامتگاه تابعیت محل وقوع شی ء محل وقوع عقد … )  تعارض قوانین بوجود       نمی آید اما همین كه این حصار شكست و امكان گسترش روابط خصوصی افراد در زندگی بین الملل بوجود آمد و دولتها نیز روابطشان در صحنه بین الملل گسترش یافت پیدایش تعارض قوانین امكان پذیر شد 2-   اجازه قانون گذار ملی و اغماض او به اعمال مقررات دیگر كشورها ؛

 

از دیگر شروط جهت ایجاد تعارض قوانین آنست كه قانونگذار و قاضی یك كشور اجازه دهند و در پاره ای موارد قبول كنند كه قانون كشور دیگری را در خاك كشور خود اجرا نمایند . سپس چنانچه قانونگذار ملی فقط قانون متبوع خود را صالح بداند و قاضی نیز همیشه مكلف باشد كه قانون كشور متبوع خود را اجرا نماید دیگر تعارض قوانین موردی نخواهد داشت زیرا تعارض قوانین مبتنی بر امكان انتخاب قانون صلاحیترا از بین قانون و چنانچه این حق انتخاب سلب گردد دیگه تعارض قوانین مطرح نمی شود سپس این امكان انتخاب ( بین قانون خارجی با ملی ) باعث صدوث تعارض است .

 

3-   تنوع و تفاوت قوانین ملی ؛

 

از آنجا كه تعارض قوانین زمانی مطرح است كه در خصوص یك مسئله حقوقی واحد كه به دو یا چند كشور ارتباط پیدا می كند در قوانین داخلی این كشورها احكام متفاوتی وجود داشته باشد والا اگر راه حل قوانین كشورهای مختلف یكسان باشد دیگر انتخاب این یا آن قانون بی فایده خواهد بود .  مثلاً در مورد طلاق یا ازدواج زوجین بیگانه در ایران چنانچه در قوانین این دو كشور ( متبوع اقامتگاه ) در خصوص طلاق یا ازدواج و احكام و آثار آن تفاوتی نباشد دیگر تعارض خود بخود منتفی است چرا كه در تعارض همیشه مطلوب تعین قانون صلاحیت را است .

 


 


 

رابطه تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها .

 

همانطوریكه در تعارض قوانین مسئله تشخیصی قانون حاكم و اجرای آن پیش می آید در تعارض دادگاه ها ما با مسأله تشخیصی دادگاه صالح مواجه هستیم پس ملازمه بین دو تعارض حاكم است . و در این رابطه ما با چند چیز برخورد می كنیم .

 

1-   در هر دعوایی باید بحث صلاحیت روشن شود .

 

2-  تعیین صلاحیت دادگاه قبل از حل مسأله تعارض قوانین است چرا كه دادگاه باید قبل از تعیین قانون حاكم بر دعوی نسبت به صلاحیت یا عدم صلاحیت خود اظهار نظر نماید .

 

3-  صلاحیت دادگاه ملازم و به منزله صلاحیت قانون ملی نیست . مثلاً هر گاه دعوایی مربوط به احوال شخصیه بیگانگان در ایران مطرح شود دادگاه های ایران صلاحیت رسیدگی به موضوع را دارند اما قانون ایران صلاحیت ندارد ( ماده 7 ق مدنی ) . مگر اینكه مسئله با نظم عمومی ارتباط پیدا كند یا بحث احاله پیش آید كه در این حالت دادگاه ایران مكلف است قانون ایران را نیز به عنوان قانون مقرر دادگاه اجرا نماید .

 

زمانی تعارض قوانین بوجود می آید كه در یك رابطه حقوقی خصوصی عامل خارجی( یك یا چند تا ) باشد كه وجود این عناصر باعث تعارض قوانین و عدم آن موجب عدم تعارض است مثلاًاحوال شخصیه تابع حقوق داخلی است و اگر عامل خارجی ( تابعیت ) باشد از حقوق داخلی خارج می شویم .

 

در حقوق داخلی نیز بحث صلاحیت قاضی و دادگاه نیز پیش می آید كه به آن صلاحیت ذاتی یا نسبی گویند و محل اقامت شخصی است كه این صلاحیت را روشن می كند . و در صورت تعارض قوانین این نكته حائز اهمیت است كه ممكن است دادگاه ملی صلاحیت رسیدگی به موضوع را داشته باشد اما این صلاحیت باعث اعمال قانون ملی نخواهد شد ؛ مثلاً

 

هر گاه تاجر آلمانی با تاجر عراقی قرار دادی در سوئیس منعقد نماید و در این قرارداد كتباً گفته شده كه رفع اختلاف تابع قانون ایران است كه ممكن است این مسئله در دادگاه ایران مطرح شود و دادگاه ایران صالح باشد اما این صلاحیت دادگاه باعث الزام قانون ایران بر آن نمی شود هر چند دادگاه صالح به رسیدگی است .

 

رابطه تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها ؛

 

این رابطه به چند صورت بروز می كند ؛

 

الف : وجوه اشتراك بین تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها .

 

ب : وجوه اشراق بین تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها .

 

ج : تاثیر متقابل تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها .

 

الف : وجوه اشتراك بین تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها ؛ كه به چند حالت است .

 

1-   شباهت در زمینه منابع .

 

2-   شباهت از لحاظ روش استدال و مطالعه موضوعات .

 

3-   شباهت از نظر ساختمان .

 

4-   شباهت از جهت بحث نظم عمومی .

 

5-   وجود آئین دادرسی ویژه .

 

1-   شباهت در زمینه منابع ؛

 

كه در عرف بین الملل و رو به قضایی منابع مشترك داریم كه در عرف بین الملل گفته دادگاه صالح محل اقامتگاه خوانده است و احوال شخصیه ملی تابع اقامتگاه ( انگلیس ) می باشد .

 

در برخی كشورها من جمله فرانسه بیشتر قواعد حقوق بین الملل خصوصی بوسیله رو به قضایی بوجود آمده است بطوری كه رویه قضایی چه در مسئله تعارض دادگاه و چه در مسئله تعارض قوانین منبع درجه اول بشمار می آید . مثلاً ماده 3 ق مدنی این كشور به مسئله تعارض قوانین و دو ماده 14 و 15 ق مدنی آن به مسئله تعارض دادگاه ها پرداخته . طبق ماده 3 ق مدنی آن قوانین مربوط به امنیت و انتظامات نسبت به تمام كسانی كه در فرانسه سكونت دارند ( تبعه– بیگانه ) لازم  اجراست . اموال غیر منقول حتی آن دسته از اموال غیر منقولی كه به كمك بیگانگان در آمده اند نیز تابع قانون فرانسه است .

 

و طبق مواد 14 و 15 دادگاه های فرانسه در دعاویی كه بین فرانسویان و اتباع بیگانه باشد حتی اگر تبعه خارجه مقیم فرانسه نباشد هم صالح به رسیدگی هستند حتی اگر این فرد فرانسوی در خارج فرانسه‏در قبال یك خارجی تعهداتی را پذیرفته باشد نیز‏دادگاه های فرانسه صلاحیت رسیدگی دارند . اگر چه قانون مدنی فرانسه در مورد دعاویی كه طرفین آنها هر دو بیگانه اند ساكت است اما رویه قضایی در این مورد دادگاه فرانسه را صلاحیتدار شناخته است .

 

2-   شباهت از لحاظ روش استدلال و مطالعه موضوعات ؛

 

همانطوری كه در حقوق داخلی برای بهتر فهمیدن موضوعات حقوقی تقسیمات و دسته های ارتباط بوجود آورده اند تا در برخورد با مسائل شخصی بتوان بكمك این تقسیمات و دسته های ارتباط راه حل مسأله را پیدا كرده در تعارض قوانین نیز از همین تقسیمات و دسته های ارتباط حقوق داخلی استفاده می شود و در زمینه تعارض دادگاه نیز از تقسیمات و دسته های ارتباط حقوق داخلی برای تعیین دادگاه صالح استفاده می كنیم و به عبارتی همان قواعدی كه صلاحیت دادگاه ها را در حقوق داخلی مشخص می كند .

 

در دعاوی بین الملل نیز قابل اعمال می باشد . مثلاً این قاعده كه دادگاه صلاحیت دار ، دادگاه اقامتگاه خوانده است و خواهان باید خوانده را در دادگاه اقامتگاه وی تعقیب كند با اینكه یك قاعده مهم حقوق داخلی است در دعاوی بین المللی نیز پذیرفته شده است

 

3-   شباهت از لحاظ ساختمان ؛

 

تقسیمات اساسی كه در زمینه تعارض قوانین وجود دارد و تعارض قوانین بر مبنای آنها استوار است در زمینه تعارض دادگاه ها نیز كاربرد دارد . به عبارتی همانطور كه در مسئله تعارض قوانین بین دو مرحله ایجاد حق و مرحله نفوذ و تاثیر بین الملل تفاوت است در مسئله تعارض دادگاه ها نیز بین دو مرحله تعیین صلاحیت دادگاه و مسئله نفوذ و تاثیر بین الملل احكام تفاوت قائل می شوند . مثلاً هر گاه زن و مرد خارجی برای طلاق به دادگاه ایران رجوع كند ابتدا باید دید كه آیا دادگاه ایران برای رسیدگی به این دعوا صلاحیت دارد یا نه ؟ و در صورت صلاحیت آیا زوجین طبق قانون ملی آنها حق طلاق به رسمیت شناخته شده یا خیر ؟ ( مسئله نفوذ و تاثیر بین الملل )

 

4-   شباهت از جهت بحث نظم عمومی

 

شباهت دیگر استثنائاتی است كه بر اجرای قانون خارجی هم در بحث تعارض قوانین و هم در بحث تعارض دادگاه ها وجود دارد مثل مواردی كه به نظم عمومی و احاله مربوط می شود . مثلاً در برخی از ممالك سقط چنین چیز است مال اگر زن و مرد خارجی در دادگاه ایران آنرا مطرح كنند دادگاه ایران بخاطر نظم عمومی و اخلاق حسنه و ممنوعیت آن از نظر شرعی از اعمال آن سرباز می زند و آنرا اعمال نمی كند .

 

5-   آئین دادرسی ویژه ؛

 

كه طرح درخواست مربوطه نیازمند آئین دادرسی ویژه است مثلاً طرح دعوا و تامین خواسته از طرف خوانده كه خواهان می بایست تامین بدهد والا دادخواست وی بی اعتبار است .

 

ب : وجوه افتراق بین تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها ؛ كه این اختلاف به دو صورت است .

 

1-   اختلاف در ماهیت قواعد مربوط به تعارض قوانین و قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها .

 

2-   اختلاف در خصلت قواعد مربوط به تعارض قوانین و قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها .

 

1-   اختلاف در ماهیت قواعد مربوط به تعارض قوانین و قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها .

 

همانطور كه در بحث تعارض قوانین آمد در تعارض قوانین تنها ، تعیین قانون صلاحیتدار اكتفا       می شود . و مسئله را مستقیماً و بطور ماهوی حل نمی كند و به عبارتی قواعد مربوط به تعارض قوانین دو جانبه هستند یعنی گاه قانون ایران را صلاحیتدار می دانند و گاهی دیگر قانون خارجی را واجد صلاحیت ( م 7 ق م ) در حالیكه ، قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها مستقیماً و بطور اساسی مسائل مربوط به صلاحیت دادگاه و آئین دادرسی را حل می كنند و به هیچ وجه مسئله را به قانون صلاحیتدار دیگری ارجاء نمی دهند و به عبارتی قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها یك جانبه هستند بدین معنی كه قانونی جزء قانون دولت متبوع دادگاه را واجد صلاحیت نمی دانند . مثلاً هر گاه دادگاه های ایران صالح به رسیدگی به یك دعوای بین المللی باشند مسئله صلاحیت دادگاه مستقیماً حل می شود .

 

2-  اختلاف در خصلت قواعد مربوط به تعارض قوانین و قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها چون در وضع قواعد مربوط به تعارض قوانین مصلحت حقوقی و منابع افراد بیشتر از مصالح اساسی مد نظر است بنابراین تعارض قوانین بیشتر دارای جنبه حقوقی است و در موضوع تعارض قوانین اصل بر تساوی اتباع داخلی و خارجی است . در حالیكه ،

 

مسئله صلاحیت قضایی ( دادگاه ) به حاكمیت بر می گردد بنابراین در وضع قواعد مربوط به تعارض دادگاه ها مصلحت سیاسی دولت در درجة اول اهمیت قرار می گیرد بنابراین تعارض دادگاه را بیشتر دارای جنبه سیاسی است و به همین دلیل در موضوع تعارض دادگاه را معمول برای اتباع داخلی به لحاظ تابعیت آنها امتیازاتی قائل می شوند كه بیگانگان از آنها بی بهره اند و اتباع داخلی و خارجی در یك ردیف قرار نمی گیرند . مثل مواد 14 و 15 ق مدنی فرانسه كه به فرانسویان بخاطر تابعیت شان این امتیاز را داده در هر دعوایی كه یك طرف آن فرانسوی باشد حتی اگر محل اقامت ، اجرای تعهد هم خارج فرانسه باشد نیزدادگاه های فرانسه را صالح به رسیدگی می داند .

 

طبق ماده 14 ، تبعه بیگانه را حتی اگر در فرانسه اقامت نداشته باشد ممكن است برای اجرای تعهدات قرار دادی كه در فرانسه در قبال یك فرانسوی منعقد كرده استبه دادگاه فرانسه فرا خوانده شود همچنین تبعه خارجی را می توان برای اجرای تعهدات قراردادی منعقد در خارجه در قبال تبعه فرانسه به دادگاه فرانسه احضار كرد .

 

طبق ماده 15 ، هر تبعه فرانسه ممكن است برای اجرای تعهدات قرادادی كه در خارج حتی با یك نفر بیگانه منعقد كرده است به دادگاه فرانسه احضار گردد .

 

این مواد ( 14 و 15 ) در مورد دعوایی كه طرفین خارجی باشند هیچ حكمی ندارد و تا سال 1948 دادگاه های فرانسه به عدم صلاحیت خود برای رسیدگی به خاطرسكوت قانونگذار رأی دادند تا اینكه رو به قضایی فرانسه این عدم صلاحیت را مردود دانسته و صلاحیت دادگاه های فرانسه را نسبت به رسیدگی به این دعاوی را صراحتاً مورد قبول قرار داد .

 

نیز در قانون خودمان كه در خصوص تامین خواسته خوانده ایرانی از خواهان خارجی را پذیرفته اما عكس این را قبول ندانسته ( ماده 144 قانون آئین دادرسی مدنی ) .

 

كه این موارد خود سیاسی بودن مسئله تعارض دادگاه ها را نشان می دهد .

 

ج – تاثیر متقابل تعارض قوانین و تعارض دادگاه ها .

 

از آنجا كه هر مسئله حقوق بین الملل خصوصی علاوه بر اینكه یك مسئله تعارض قوانین است یك مسئله تعارض دادگاه نیز می باشد بنابراین بین این دو نوع تعارض یك همبستگی وجود دارد كه سبب تاثیر متقابل این دو نوع تعارض می گردد .

 

1-   تاثیر تعارض دادگاه ها در تعارض قوانین :

 

از آنجا كه حل مسئله تعارض دادگاه ها مقدم بر حل مسئله تعارض قوانین است و قاضی باید قبل از تصمیم گرفتن در مورد قانون صلاحیتدار نسبت به صلاحیت یا عدم صلاحیت خود اظهار نظر كند . پس تاثیر تعارض دادگاه ها در تعارض قوانین امری است طبیعی .

 

نتیجه این تاثیر را در ارجاع دعوی به این یا آن دادگاه در خصوص تعیین قانونی كه باید بموقع اجرا شود اثر می گذارد چرا كه بر حسب اینكه دعوی به دادگاه كدام كشور ارجاع شود در قانونی كه صلاحیت حكومت بر آن دعوی را دارد متفاوت می شود مثلاً ؛ طبق حقوق بین الملل خصوصی انگلیس اموال شخصیه افراد تابع قانون اقامتگاه است در حالیكه طبق حقوق بین الملل خصوصی ایران اموال شخصیه افراد تابع قانون ملی است . حال اگر دعوایی در خصوص طلاق زن و شوهر ایرانی مقیم انگلیس در دادگاه انگلیس مطرح شود قاضی انگلیس قانون انگلستان را به عنوان قانون اقامتگاه در مورد آن اجرا خواهد كرد در حالیكه اگر همین طلاق ( دعوای طلاق ) در دادگاه ایران اقامه شود قانون ایران به عنوان قانون ملی زوجین اجرا خواهد شد . ( اگر در دادگاه انگلیس و طبق قانون انگلیس طلاق گیرند می بایست كه شرایط و تشریفات آن نیز در ایران جهت تنفیز رعایت شود و هیچ حكم دادگاه خارجی قابلیت اجرای مستقیم ندارد ) .

 

2-   تاثیر تعارض قوانین در تعارض دادگاه ها .

 

بر خلاف تاثیر تعارض دادگاه در تعارض قوانین كه یك امر طبیعی و منطقی است تاثیر تعارض قوانین در تعارض دادگاه ظاهراً غیر منطقی نمایان می كند چرا همانطور كه حل مسئله تعارض دادگاه مقدم بر حل مسأله تعارض قوانین است این تصور پیش می آید كه چگونه ممكن است مسئله ای كه حل آن موخر بر حل مسئله دیگر است بتواند در آن تاثیر داشته باشد .

 

به عبارت دیگر چگونه ممكن است تعیین قانون صلاحیتدار در تعیین دادگاه صالح موثر باشد . اما از آنجا كه مسئله تعارض دادگاه ها و مسئله تعارض قوانین رابطه نزدیك با یكدیگر دارند قاضی هر دو مسئله را تواماً در نظر می گیرد و سپس در آنجا رسیدگی قضایی بر حسب قانونی كه باید اجرا نماید در خصوص صلاحیت خود اظهار نظر كرده و صلاحیت خود را اعلام می نماید . مثلاً ؛ طبق قانون یهود جهت طلاق یهودیان منوط به انجام تشریفات مذهبی است حال آنكه در فرانسه این گونه تشریفات وجود ندارد و دخالت مقامات مذهبی را در طلاق نپرداخته اند و این نوع طلاق مذهبی طبق قانون فرانسه باطل است . به همین دلیل دیوان عالی فرانسه صلاحیت دادگاه های این كشور را در مورد طلاق یهودیان روسی كه طبق قانون دولت متبوع آنرا دخالت مقامات مذهبی را در مورد طلاق لازم می داند نفی كرده است .

 

در حقیقت میئله اصلی مربوط به تعارض قوانین بوده بدین صورت كه قاضی با این مسئله مواجه بوده كه در مورد طلاق كدام قانون ( فرانسه یا یهودیان ) را اجرا نماید . النها به چون دیوان عالی كشور فرانسه قائل به عدم صلاحیت قانون فرانسه بوده تحت تاثیر این امر به عدم صلاحیت دادگاه های فرانسه در مورد طلاق یهودیان رای داده ( تعارض دادگاه ها ) . 

قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید

برچسب ها : حقوق بین الملل خصوصی , حقوق , حقوق بین الملل , حقوق بین الملل خصوصی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 10,500,000 results (0.46 seconds)
Search Results
[PDF]ﮐﻠﯿﺎت ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ - دپارتمان حقوق و علوم سیاسی
www.departeman.com/uploads/2_5_94.pdf
3. ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ. [. ﮐﻠﯿﺎت. ] www.departeman.com. ﺗﻤﺎم ﺟﺰوات دﭘﺎرﺗﻤﺎن ﺣﻘﻮق و ﻋﻠﻮم ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻣﻤﻬﻮر ﺑﻪ ﻣﻬﺮ ﺳﺒﺰی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺸﺎﺑﻪ آن در زﻣﯿﻨﻪ ﺟﺰوات آﻣﺪه اﺳﺖ ، ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﺗﺒﺪﯾﻞ و ﮐﭙﯽ از ﺟﺰوات ...
جزوه درسی حقوق بين الملل خصوصي (1) - فانوس - blogfa.com
kam5357.blogfa.com/.../جزوه-درسی-حقوق-بين-الملل-...
Translate this page
1- منابع حقوق بين الملل خصوصي مختلف اما منابع حقوق داخلي صرفاً داخلي است . 2- مصاديق حقوق بين الملل خصوصي بيشتر از حقوق داخلي است . 3- در روابط حقوقي ، در ...
[PDF]( اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ (ﺗﻌﺎرض ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﮐﻠﯿﺎت: ﻣﻌﺮﻓﯽ درس ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ
pardisweb.qom.ac.ir/wp.../Jozveh_Hoghough_Arshad_beynolmelal.pdf
ﮐﺘﺎب ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ. اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ. -. دﮐﺘﺮ ﻧﺠﺎد ﻋﻠﯽ اﻟﻤﺎﺳﯽ. ب) ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻓﺮﻋﯽ: -1. ﻣﺒﺎﺣﺜﯽ از ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ. اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ. -. دﮐﺘﺮ ﺳﯿﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺻﻔﺎﯾﯽ. -2. ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ. اﻟﻤ. ﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ. -. دﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﺪ ﻧﺼﯿﺮي. -3. ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ.
حقوق بين الملل خصوصي Private International Law
www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition...
Translate this page
مباحث حقوق بین‌الملل خصوصی. در این رشته از سه موضوع بحث می‌شود: 1) تقسیم جغرافیائی اشخاص؛ مثل تابیعت و اقامتگاه. 2) وضع حقوقی بیگانگان. 3) تعارض ...
حقوق بین الملل خصوصی در یک نگاه - آموزش مجازی
elearnpars.org/حقوق-بین-الملل-خصوصی-در-یک-نگاه...
Translate this page
نام مقاله : حقوق بین الملل خصوصی در یک نگاه. دانشپذیر : بهار علی باقریان کوزه کنان. تعداد صفحات : 3. حقوق بین الملل خصوصی همانطوری که از نامش پیداست حقوق ...
حقيقت - حقوق بین الملل خصوصی 3
ahmad-vakili.blogfa.com/.../حقوق-بین-الملل-خصوص...
Translate this page
حقوق بین الملل خصوصی 3. دراین درس با مباحثی چون 1-قرار دادهای تجاری. 2-تعارض دادگاهها. 3-تعارض قوانین . 4- تعارض میان قواعدحل تعارض . 5-توصیفها.
حق سپید - خلاصه ای از حقوق بین الملل خصوصی
lawyermkh.mihanblog.com/extrapage/ho99
Translate this page
تاریخچه حقوق بین الملل خصوصی:در عهد باستان شخصیت حقوقی از افراد خارجی به .... 3- تفسیر داخلی: قاضی هر کشوری در هنگام طرح مسائل بین المللی حق دارد عهدنامه ای ...
[PDF]ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺍﺧﻠﻲ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﮐﺪﺍﻣﻨﺪ
www.pnu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID...
Translate this page
ﻣﻬﻤﺘﺮﻳﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺍﺧﻠﻲ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﮐﺪﺍﻣﻨﺪ؟ ... ﻣﻮﺿﻮﻋﺎﺕ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﻲ ﻋﺒﺎﺭﺗﻨﺪ ﺍﺯ: ... ﻭ ﺍﺻﻮﻝ ﺗﺎﺑﻌﻴﺖ. ﻧﻴﺴﺖ ؟ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﺎﺑﻌﻴﺖ. ﺩﺍﺷﺘﻦ. ﺗﺎﺑﻌﻴﺖ. ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺗﺎﺑﻌﻴﺖ. ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﻳﮏ ﺗﺎﺑﻌﻴﺖ. 3.
پرتال جامع علوم انسانی - حقوق بین الملل خصوصی
www.ensani.ir/fa/4420/default.aspx?page=4
Translate this page
حوزه (های) تخصصی: احوال شخصیه • خانواده • حقوق بین الملل خصوصی ... عنوان مقاله: حقوق بین الملل خصوصی (3) تحصیل تابعیت ایرانی بموجب اصل حقوق خون و اصل ...
حقوق تجارت بین الملل - جزوه حقوق بین الملل خصوصی (آمادگی کنکور ارشد )
hassanrabbanilaw.blogfa.com/post/20
Translate this page
دوری سومید و نی باویه عقیده دارند که حقوق بین الملل خصوصی جنبه بین المللی ندارد. ... 3) در صورتیکه عهدنامه شامل(شرط رفتار متقابل) باشد،مشخص انجام شرط دولت ...
حقوق بين الملل خصوصي 1 پيام نور
keshti-darya.rozblog.com/post/162
Translate this page
کتاب دانشگاهی حقوق بین الملل خصوصی 1 دانشگاه پیام نور توسط ایران پی دی اف برای دانلود رایگان منتشر شده است. 3 . دانلود نمونه سوال درس حقوق بین الملل ...
حقوق بین‌الملل خصوصی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../حقوق_بی...
Translate this pagePersian Wikipedia
حقوق بین‌الملل خصوصی علم مطالعه قواعد حقوقی حاکم بر روابط اشخاص حقوق خصوصی در پهنه بین‌المللی می‌پردازد. مقررات حقوق بین‌الملل خصوصی مشخص می کند که در ...
[PDF]قانون يار حقوق بین الملل خصوصی - فروشگاه اینترنتی انتشارات چتر ...
shop.chatredanesh.ir/.../ghanoon%20yar%20%20bein...
Translate this page
عنوان و نام پدیدآور : قانون یار حقوق بین الملل خصوصی / مولفین ایام کمرخانی، سعید ..... اصل 3- دولتها باید حقوقی را که الزمه احترام به شخصیت افراد است از جمله آزادی ...
وبسایت صوت حقوق - حقوق بین الملل خصوصی
bagherilaw.blogfa.com/tag/حقوق-بین-الملل-خصوصی
Translate this page
وبسایت صوت حقوق - حقوق بین الملل خصوصی - فایل صوتی دروس حقوق - مقالات - جزوات - اخبار حقوقی. ... فایل صوتی ایین دادرسی مدنی 3 ... حقوق بین الملل خصوصی ( تعارض قوانین ) - دکتر عادل نژاد - حقوق خصوصی گلستان- دانشگاه آزاد گرگان.
حقوق بین الملل خصوصی - کتاب
www.takbook.com/4800.../حقوق-بین-الملل-خصوصی...
Translate this page
۳- برای تحلیل مسائل حقوق بین الملل خصوصی ناچار استفاده از قواعد حاکم بر حقوق داخلی هستیم . ارتباط حقوق ..... ۱- قانون ملی 2- قانون اقامتگاه 3- قانون محل وقوع شیء
حقوق تجاري اقتصادي بين المللي-همگام سنجش
www.sanjeshserv.ir/hamgam/content.aspx?id...
Translate this page
1- متون حقوقی با ضریب 3. 2- حقوق تجارت با ضریب 3. 3- متون فقه با ضریب 1. 4- حقوق مدنی (تعهدات) با ضریب 3. 5- حقوق بین الملل خصوصی با ضریب 2. · مهم ترین ...
روس مسائل حقوق بين الملل خصوصي(1) - حقوقدانان
www.hoghooghdanan.com/.../144-1388-03-20-14-49...
Translate this page
موضوع بحث در حقوق بين الملل خصوصي سه مسئله مهم است 1) تابعيت 2) شرايط يعني حقوق و حدود اتباع خارجه 3) تعارض قوانين Conflit des lois اكنون بايد ديد كه آيا اين ...
حقوق تجارت و حقوق بین الملل: حقوق خصوصی
hasanilaw.blogfa.com/
Translate this page
2)حقوق مدنی و حقوق تطبیقی دکتر صفایی( واحد حقوق مدنی پیشرفته). 3)حقوق بین الملل خصوصی جلد دوم دکتر محمود سلجوقی ( وحد حقوق بین الملل خصوصی ). و مطالب ...
گروه حقوق خصوصي - دانشگاه شهید بهشتی
sbu.ac.ir/.../گروه-حقوق-خص...
Translate this pageShahid Beheshti University
حقوق مدنی 3 "کلیات و قراردادها"- حقوق مدنی 6 "عقود معین قسمت الف "- حقوق ثبت-حقوق مدنی ... حقوق تطبیقی-حقوق بین الملل خصوصی 1- حقوق بین الملل خصوصی 2-.
دانشگاه بین المللی امام خمینی گروه حقوق
www.ikiu.ac.ir/fa/page-view.php?pid=487
Translate this page
Dec 1, 2015 - دوره کارشناسی رشته حقوق , به عنوان یکی از دوره های آموزشی درنظام آموزش عالی کشور، با هدف ... مشاور و یا کارشناس حقوقی در وزارتخانه ها، نهادها، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی، همچنین ... قضایی و اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم وکشور، درسطح ملی و بین المللی مصدر خدمات گردند. ... 3, دکتر محسن عینی, حقوق, دانشیار.
شناسایی و یا انکار اصل حاکمیت اراده در حقوق بین الملل خصوصی ایران
https://jflps.ut.ac.ir/article_11108.html
Translate this page
by ایرانپور - ‎2002
شناسایی و یا انکار اصل حاکمیت اراده در حقوق بین الملل خصوصی ایران. مقاله 3، دوره 58، شماره 0، زمستان 1381 XML اصل مقاله (632 K). نویسندگان. دکتر فرهاد ایرانپور.
بانک مقالات حقوق بین الملل خصوصی بایگانی - سایت حقوقی دادیاری
dadyar-online.ir/.../بانک-مقالات-حقوق-بین-الملل-خص...
Translate this page
مقاله قانون حاکم بر فرزند خواندگی از نظر حقوق بین الملل خصوصی ایران · admin دی ۵, ۱۳۹۳ حقوق ... روزشمار تا آزمون وکالت 95. 3 ماه3 هفته4 روز5 ساعت59 دقیقه50 ثانیه ...
حقوق بين‌الملل خصوصی | فروشگاه آنلاین مؤسسه آموزش عالی آزاد مدرسان ...
shopping.modaresanesharif.ac.ir/حقوق-بين‌الملل-خص...
Translate this page
این كتاب مجموعه مطالبي از درس حقوق بين الملل خصوصي به همراه سوالات طبقه بندي شده ... 3ـ در انتهاي هر فصل يك آزمون كه شامل 10 سوال مي‌باشد قرار داده شده است و شما با ...
قلم - معیار های تأمین حقوق افراد در حقوق بین الملل خصوصی
www.javadi-dy.blogfa.com/post-37.aspx
Translate this page
Feb 9, 2008 - یکی از موضوعات مهم، جذاب و شیرین، بحثهای حقوق بین الملل خصوصی می .... 3ـ تفاوت از حیث ضمانت اجرا: ضمانت اجرا حقوق بین الملل عمومی خیلی قوی ...
راسخون - یار همیشه همراه : حقوق بین الملل خصوصی
rasekhoon.net › ... › حقوق بین الملل خصوصی
Translate this page
نگاهي ديگر به قانون حاكم بر احوال شخصية خارجيان مقيم ايران(3) نویسنده : دكتر فرهاد پروين حقوق تطبيقي به نظر دو نفر از بزرگان حقوق بين الملل خصوصي فرانسه، ...
بانک مقالات حقوقی , نشر عدالت ، 890مقاله حقوق خصوصی 670 مقاله حقوق ...
nashreedalat.ir/
Translate this page
... حقوق خصوصی 428 مقاله حقوق جزا, 485 مقاله حقوق عمومی , 280 مقاله حقوق بین الملل , 121 جزوه حقوقی , بانک جزوات حقوقی , جزوات حقوقی , دانلود مقالات حقوقی , حقوق ...
حقوق بین الملل خصوصی/خانم دکتر مرادی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین ...
qeshmlaw91.blogfa.com/.../حقوق-بین-الملل-خصوصی...
Translate this page
دوستان عزیز جهت دانلود 3 صفحه مربوط به درس حقوق بین الملل خصوصی که دکتر مرادی جهت مطالعه دانشجویان ارسال نموده اند بر روی لینک ذیل کلیک نمائید. فایل PDF ...
حقوق ومطالب ,منابع حقوق خصوصی - چارت حقوق کارشناسی
farhadiali22.blogfa.com/post/6
Translate this page
11- حقوق بین الملل عمومی 1 – تخصصی – 2 واحد نظری– پیش نیاز ندارد 12- حقوق ... 18- حقوق مدنی 3 – تخصصی – 3 واحد نظری – پیش نیاز (حقوق مدنی 1 و2) 19- حقوق ...
حقوق بین الملل خصوصی (3) تحصیل تابعیت ایرانی ... - وکیل پایه یک
attorneytehran.ir/.../حقوق-بین-الملل-خصوصی-3-تح...
Translate this page
حقوق بین الملل خصوصی (3) تحصیل تابعیت ایرانی بموجب اصل حقوق خون و اصل حقوق ... حقوق اقتصادی و نفع گرایی در حقوق خصوصی بر حقوق بین الملل خصوصی ...
دانلود پایان نامه رشته حقوق با موضوع حقوق بین الملل خصوصی | مرجع ...
www.payanname.net › علوم انسانی › رشته حقوق
Translate this page
Jul 1, 2015 - قواعدی که در حقوق بین الملل خصوصی هستند به دو دسته 1- قواعد ماهوی 2- قواعد ... 3- برای تحلیل مسائل حقوق بین الملل خصوصی ناچار استفاده از قواعد ...
[PDF]ﻣﻘﺪﻣﻪ ﻣﺸﺨﺼﺎت ﺣﻘﻮق ﯾﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻓﻮاﯾﺪ ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ ا
vu.iaubc.ac.ir/law/images/hbx1drn.pdf
Translate this page
3. اﻓﮑﺎر و ﻋﻘﺎﯾﺪ ü. ﺑﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ. ي ﺣﻘﻮق ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﻣﻌ. ﻨﻮي ﯾﺎ ﻓﮑﺮي و ﮔﺴﺘﺮش ﺳﺮﯾﻊ اﻓﮑﺎر اﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪان و آﺛﺎر ﻫﻨﺮﻣﻨﺪان ﻣﺴﺎﯾﻞ ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ در. ﺧﺼﻮص ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﻣﻌﻨﻮي ﭘﯿﺶ ﻣﯽ. آﯾﺪ؛. ب. ) ﻓﻮاﯾﺪ ﻋﻠﻤﯽ . 1.
[PDF]ﺣﺎﮐﻤﯿﺖ اراده ﺑﺮ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﺧﺼﻮﺻﯽ - Sid
www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/4009513915804.pdf
Translate this page
روﯾﻪ ﻗﻀﺎﯾﯽ،. اﺳﺘﺎدان ﺣﻘﻮق را ﺑﻪ. 3. ﮔﺮوه ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﺮده اﺳﺖ. : ﮔﺮوﻫﯽ. ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺣﻘﻮق ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻞ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺤﻞ وﻗﻮع ﻋﻘﺪ ﺑﺮ. ﻗﺮارداد را ﻧﭙﺬﯾﺮﻓﺘﻪ اﻧﺪ و ﮔﺮوﻫﯽ دﯾﮕﺮ ﮐﻪ ﻇﺎﻫﺮاً در ﺣﮑﻢ ﻣﺎده. 968.
همایون مافی - دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری
www.ujsas.ac.ir/cv.php?cv=400&mod=scv...
Translate this page
2, سخنرانیهای خارجی ضمانت اجرا در حقوق بین الملل عمومی، دانشگاه فردوسی مشهد, 1385. 3, سخنرانیهای داخلی تحریم اقتصادی آمریکا علیه ایران، دانشگاه مازندران, 5 /4 /1380. 4, سخنرانیهای ... 12, حقوق تجارت بین الملل دوره کارشناسی ارشد حقوق خصوصی.
دانلود نمونه سوال درس حقوق بین الملل خصوصی 2 پیام نور - بیست فایل
www.20file.org/bcat/plp/1105
Translate this page
دانلود نمونه سوال درس حقوق بین الملل خصوصی 2 پیام نور. 97 رای. 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8. پاسخنامه نیمسال اول 95-94. دانلود فایل 1 نمایش فایل 1. نیمسال اول 95-94.
فروشگاه اینترنتی کتاب های حقوقی دوراندیشان
lawbooks.ir/
Translate this page
مجموعه اول شامل: کلیات دعاوی عمومی و خصوصی ، سازوکارهای تعقیب و تحقیق . با آخرین اصلاحات مورخ 1394/3/24. 19 سوال آیین دادرسی کیفری در آزمون وکالت 94 عینا از ...
مرکز آموزش علمی کاربردی الموت - مجموعه نمونه سوالات حقوق قضایی
alamootuast.blogfa.com/post/13
Translate this page
حقوق بین الملل خصوصی 1 - نمونه سوال 3-دانلود. حقوق بین الملل خصوصی 1 - نمونه سوال 4 -دانلود. حقوق بین الملل خصوصی 1 - نمونه سوال 5 -دانلود. حقوق بین الملل ...
گلواژه - حقوق بین الملل عمومی- سمیستر اول، دوم و سوم- قسمت اول
golwazhah.blogfa.com/post-8.aspx
Translate this page
بعدها صفت (عمومی) نیز به اصطلاح حقوق بین الملل اضافه گردید که آن نیز بخاطر تفکیک از حقوق بین الملل خصوصی بود. تعریف حقوق بین الملل. در تعریف حقوق ...
ورود حدود 2 میلیون پرونده به دادگستری استان تهران در سال 94 ...
lawi.ir/Topic.aspx
Translate this page
1- Civil law (People law, Personal law, Inheritance law), • حقوق خصوصی ... 3-حقوق مدنی بین الملل :( تعارض قوانین، تعارض دادگاه ها، تابعیت), • حقوق بین الملل.
حقوق بین الملل خصوصی (3) تحصیل تابعیت ایرانی بموجب اصل حقوق ...
talebilawyer.ir/.../حقوق-بین-الملل-خصوصی-3-تحصی...
Translate this page
بایگانی برچسب‌ها : حقوق بین الملل خصوصی (3) تحصیل تابعیت ایرانی بموجب ... تأثیر حقوق اقتصادی و نفع گرایی در حقوق خصوصی بر حقوق بین الملل خصوصی ...
منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه حقوق - حقوق بین الملل 95-96
www.ssmt.ir/.../+منابع+آزمون+کارشناسی+ارشد+مجموعه...
Translate this page
Jun 23, 2016 - منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه حقوق - حقوق بین الملل 95-96 ... عمومي، دكتر ابراهيم بيگ‌زاده، انتشارات دانشگاه شهيد بهشتي 3ـ بايسته‌هاي حقوق بين‌الملل ... 1ـ حقوق بين‌الملل خصوصي، دكتر محمد نصيري، نشر آگه 2ـ حقوق بين‌الملل ...
قانون برای همه - منابع کارشناسی ارشد حقوق بین الملل
www.law-for-all.blogfa.com/post-28.aspx
Translate this page
2. حقوق بين‌الملل خصوصي جلد اول دكتر بهشيد ارفع‌نيا 3. حقوق بين‌الملل خصوصي دكتر محمد نصيري ج: حقوق مدني (قسمت تعهدات) 1. حقوق تعهدات دكتر ناصر كاتوزيان
حقوق بین الملل خصوصی - صفحه اول
www.law-world.ir/17156-حقوق-بین-الملل-خصوصی
Translate this page
تقلب نسبت به قانون در حقوق بين الملل خصوصي. تاریخ : 9 ... جزوه حقوق بین الملل خصوصی(2). تاریخ : 9 ... روش های های حقوقی حل و فصل اختلافات بین المللی [ 3 ].
مفهوم نظم عمومی در حقوق بین الملل خصوصی و جایگاه آن در داوری تجاری بین ...
www.noormags.ir/.../مفهوم-نظم-عمومی-در-حقوق-بین-الملل-خصوصی-و-جا...
مرتضی شهبازی نیا,محمد عیسایی تفرشی,حسین علمی ; مجله: حقوق ; بهار 1392 - شماره 1 ;
منابع جامع آزمون کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل
www.datikan.com/news/view/.../منابع-آزمون-ارشد-حقو...
Translate this page
Jun 1, 2016 - جامع ترین منابع آزمون کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین‌الملل از سوی پرتال حقوقی ... 3- حقوق بین الملل خصوصی، نوشته نجادعلی الماسی، نشر میزان.
وب گاه اعضای هیات علمی - دانشگاه گیلان - رضا مقصودی پاشاکی
staff.guilan.ac.ir/maghsoody/?lg=0
Translate this page
3- دکتری رشته حقوق خصوصی از دانشگاه شهید بهشتی سال 1388 ... 3- مقاله دکترین دادگاه نامناسب در حقوق بین الملل خصوصی ، مجله نامه مفید حقوق تطبیقی، سال ...
پیام نور - نمونه سوالات حقوق بین الملل خصوصی
pnu1392.blogfa.com/post/9
Translate this page
1- سیستم خون ویا سیستم خاک راتوضیح دهید؟ 2- تفاوت ها وشباهت های حقوق بین الملل خصوصی وعمومی را بنویسید؟ 3- انواع تابعیت را نوشته ویک مورد را توضیح دهید؟
حــــقـوق خـوانـــان
www.lawbush.blogfa.com/
Translate this page
سوالات امتحاني حقوق تجارت 3 - اســتاد مختاري (دي 91). سوالات امتحاني .... سـوالات امتحـاني حــقـوق سـازمانهاي بيـن المللي - اسـتاد صـداقـت (دي 94). سـوالات امتحـاني ...
حقوق بین الملل خصوصی دکتر محمد نصیری - درباره ی ما
word041.ir/.../حقوق-بین-الملل-خصوصی-دکتر-محمد-...
Translate this page
2, قوق بین الملل خصوصی (تعارض قوانین), دکتر نجادعلی الماسی, میزان. 3, مجموعه نکات مهم و کلیدی و نموداری حقوق بین الملل خصوصی, محمود رمضانی, بهنامی. 4, نکات مهم ...
بازدارندگی نوین، درس‌های از حقوق بین الملل خصوصی پیشرفته و گزیده ...
www.blogylaw.com › ... › انتشارات خرسندی
Translate this page
Jan 30, 2016 - 1 post - ‎1 author
3) کتاب "گزیده اسناد بین المللی حقوق کودک" تألیف اداره کل اسناد و امور مترجمان رسمی(فنی) قوه قضاییه توسط انتشارات خرسندی به چاپ رسید.
جزوه حقوق بین الملل خصوصی 1 و 2 - BlogyLaw
www.blogylaw.com › ... › جزوه اساتید حقوق
Translate this page
Oct 9, 2012 - 7 posts - ‎5 authors
جزوه حقوق بین الملل خصوصی 1 و 2. جزوه حقوق بین الملل خصوصی 1 و 2. فایل (های) پیوست شده .pdf ... 09-13-2013, 07:44 PM. ارسال: #3 ...
Searches related to حقوق بین الملل خصوصی 3

حقوق بین الملل خصوصی 1

حقوق بین الملل خصوصی pdf

حقوق بین الملل خصوصی تابعیت

جزوه حقوق بین الملل خصوصی 2 دکتر الماسی

حقوق بین الملل خصوصی دکتر نصیری

تحقیق در مورد حقوق بین الملل خصوصی

کتاب حقوق بین الملل خصوصی دکتر محمد نصیری

حقوق بین الملل خصوصی 1 دکتر محمد نصیری
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 11485
  • کل نظرات : 143
  • افراد آنلاین : 212
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 438
  • آی پی دیروز : 235
  • بازدید امروز : 4,575
  • باردید دیروز : 953
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 14,022
  • بازدید ماه : 14,022
  • بازدید سال : 391,633
  • بازدید کلی : 4,171,411