loading...
جدیدترین های اینترنت
مدیر بازدید : 222 دوشنبه 25 مرداد 1395 نظرات (1)

صلح ابتدایى

صلح ابتدایى دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 51 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 66

عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است كه به این عقد، جایگاه مهم ووالایى را بخشیده است

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید

صلح ابتدایى

 

پیشگفتار:

عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است كه به این عقد، جایگاه مهم ووالایى را بخشیده است. از سویى، عقدى مستقل و اصیل مى باشد كه در احكام و شرایط تابع هیچ یك از عقود دیگر نیست. از سوى دیگر، این عقد مى تواند نتایج و ثمرات بیشترعقود و ایقاعات شناخته شده، یا حتى قراردادهاى نو پیدایى را كه تحت هیچ یك از عقود معین جاى نمى گیرند، به بارآورد. این گستردگى و توسعه منحصر به عقد صلح مى باشد،و عقود دیگراز آن بى بهره اند.

بیشتر فقها امتیاز سومى را نیز براى عقد صلح باور دارند، وآن این است كه این عقد مى تواند در مواردى كه هیچ گونه پیشینه خصومت و نزاع و یا احتمال آن وجود ندارد، جارى گردد.

به عبارت دیگر: این عقد علاوه بر جایگاه اصلى خویش كه همان مواردى است كه براى آشتى و رفع نزاع و اختلاف میان دو طرف عقد جریان مى یابد، در معاملات و قراردادهاى بدوى و ابتدایى كه از هرگونه سابقه درگیرى و نزاع میان طرفین عارى است ، و یا حتى خالى از حقوق پیشینى است كه ممكن است منجر به اختلاف و نزاع گردد، جارى و سارى است.

چنین عقد صلحى را «صلح ابتدایى» و یا «صلح بدوى»مى نامند. گویا این اصطلاح نخستین بار در آثار میرزاى قمى وملااحمد نراقى به كار رفته((136))، و پس از ایشان در میان فقیهان و حقوقدانان رواج یافته است.

جمع این سه خصیصه براى عقد صلح، موقعیتى ممتاز به آن مى بخشد، به گونه اى كه مى توان به وسیله این عقد، اقدام به ایجاد بسیارى از عقود معین نمود، بدون آن كه به احكام وشرایط خاص آن عقود پایبند بود، و یا دست به تاسیس عقود و معاملات جدید زد درحالى كه در تمام اینها هیچ گونه پیشینه خصومت و نزاع و یا احتمال آن وجود ندارد. این جایگاه خاص براى عقد صلح سبب شده است كه برخى آن راشایسته لقب «سید العقود و الاحكام»((137)) و یا «انفع العقود» بدانند.((138))

هدف اصلى مقاله حاضر تحلیل و نقادى فقهى و حقوقى ویژگى سوم عقد صلح است، هر چند به بررسى و تبیین دوویژگى نخست نیز مى پردازد.

بخش اول: كلیات و مفاهیم

فصل اول: صلح در لغت
واژه «صلح» در لسان فقها كه برگرفته از آیات و روایاتى مى باشد كه مشروعیت این عقد و حدود آن را احرازمى نماید، اصطلاحى بیگانه از معناى لغوى خویش نمى باشد.بى تردید استعمال این كلمه در قرآن و سنت به معناى لغوى آن است، و شارع براى این لفظ مانند بسیارى دیگر از الفاظ معاملات معنایى بر خلاف معناى عرفى و لغوى وضع ننموده است. به عبارت دیگر، كلمه «صلح» در قرآن و روایات برخلاف الفاظ فراوانى از عبادات همچون «صلاة»، «صوم» و«حج» داراى «حقیقت شرعى» نمى باشد.

از این رو بهترین راه براى درك بهتر حقیقت صلح و یافتن پاسخ این پرسش كه آیا «صلح ابتدایى» مى تواند مصداقى براى این واژه به كار رفته در قرآن و سنت باشد و بدین طریق مشروعیت یابد، مراجعه به لغت و عرف است.

نگارنده اگر چه براین باور است كه واژه «صلح» با توجه به معناى روشن ارتكازى آن نزد عرب زبانان و فارسى زبانان بدون عنایت و مجاز در «صلح ابتدایى» استعمال نمى شود وامثله و شواهد عرفى گواه این حقیقت است، ولى با مراجعه به آثار لغوى و غیر لغوى این حقیقت را بیش از پیش آشكارمى نماید.

با تتبع در منابع مختلف عربى و فارسى این نكات به دست مى آید:

1- بیشتر لغت شناسان عرب «صلح» را به «سلم» معنانموده اند.((139)) و در مقابل «صلح» را به عنوان یكى ازمعانى «سلم» ذكر كرده اند.((140)) گویا این دور آشكار به جهت روشنى معنا نزد عرب زبانان بوده است. بدون شك اگر پرسش ما در حقیقى بودن استعمال واژه «صلح» درمعامله ابتدایى براى آنان مطرح بود، از پاسخ لازم و توضیح بیشتر دریغ نمى نمودند. اما با تتبع بیشتر در باره كلمه «سلم» كه به كسر سین و سكون لام، و فتح سین و سكون لام، و فتح سین و فتح لام قرائت شده، مى توان معناى حقیقى این واژه راكه همان معناى «صلح» است دریافت.

بعضى از لغت شناسان عرب در معناى «حرب» گفته اند كه ضد و یا نقیض «سلم» است.((141)) از این عبارت اهل لغت فهمیده مى شود كه در معناى «سلم» و به عبارت دیگردر «صلح» ضدیت و تقابل با جنگ نهفته است، تقابلى كه به روشنى در زبان فارسى میان «جنگ» و «صلح» برقرار است((142)).

مفسران نیز بیشتر آیاتى را كه واژه «سلم» در آنها به كار رفته است((143)) به صلح به معناى پایان دادن به جنگ و اختلاف میان مسلمانان معنا كرده اند.((144)) این دو قرینه مى تواند معناى اراده شده از «سلم» را كه مرادف «صلح» است و آن «پایان دادن به جنگ و اختلافات» است نشان دهد.

2. جمع قابل توجهى از اهل لغت كه بیشتر آنان از معاصران مى باشند تصریح نموده اند كه «صلح» سازش و توافق بعد ازخصومت و نزاع است. راغب اصفهانى مى گوید: «الصلح یختص با زالة النفار بین الناس»((145)). طریحى در توضیح حدیث نبوى (ص) «الصلح جائز بین المسلمین» مى گوید: «اراد بالصلح التراضى بین المتنازعین»((146)) درالمعجم الوسیط آمده است: «الصلح: انهاء الخصومة و انهاء حالة الحرب، و السلم»((147)) فرهنگ لاروس مى گوید: «الصلح: التوافق و المسالمة هم لنا ناصح، انهاء حالة الحرب والخصومة السلم». الرائد((148)) چنین توضیح مى دهد: «الصلح: السلم بعد الحرب و الخصومة»((149)). درمعجم متن اللغة آمده است: «الصلح: التئام شعب القوم المتصدع و هو السلم».((150)) در التحقیق فى كلمات القرآن الكریم نیز بعد از ذكر استعمالات گوناگون این ماده آمده است: «التحقیق ان الاصل ال واحد فى المادة: هو ما سلم من الفساد»((151)).

3. جمعى از فقهاى عامه در آغاز باب صلح در كتب فقهى خویش، قبل از شرح و توضیح معناى اصطلاحى عقد صلح، معناى لغوى آن را ذكر كرده اند و جملگى تصریح دارند كه صلح در لغت به معناى «قطع منازعه»((152)) و یا «قطع نزاع» است.((153))
همچنین یكى از محققان معاصر اهل سنت به نقل از بعضى منابع لغوى، صلح را به «المسالمة بعد المنازعة» معنا نموده است.((154)) فقیه حنفى ابو عبدالله بخارى زاهد (م 546) در معناى لغوى صلح توسعه مى دهد و آن را شامل دفع فساد محقق و فسادى كه در پى خواهد آمد، دانسته است.((155))

این اظهار نظر لغوى فقیهان اهل سنت چون تنها گزارشى لغوى است و مبتنى بر مبانى فقهى اهل سنت نمى باشد براى همه جویندگان لغت عرب در هر كیش و مذهبى معتبر و قابل توجه است.

4. در فقه شافعى مسئله اى مطرح است كه علامه حلى نیز درتذكره آن را به تبع ایشان مطرح مى نماید((156)) و آن این است كه در معامله ابتدایى كه هیچ سابقه خصومت و نزاعى در آن نیست آیا مى توان از لفظ صلح براى صیغه ایجاب عقد استفاده نمود؟ فقهاى شافعى از این كار منع نموده اند و یكى از دلایل ایشان كه به آن تصریح كرده اند این است كه لفظ «صلح» تنها در جایى به كار مى رود كه سابقه خصومت ونزاعى باشد.((157))

5. علامه طباطبایى در تفسیر آیه 128 از سوره نساء «و ان امراة خافت من بعلها نشوزا او اعراضا فلاجناح علیهما ان یصلحا بینهما صلحا و الصلح خیر» مى فرماید: «در این آیه ترس از نشوز و اعراض شوهر كافى است تا موضوع صلح محقق گردد، زیرا موضوع صلح از هنگام ظهور نشانه هاو آثارى كه ترس را در پى داشته باشد به وجود مى آید((158)).

این آیه از مهمترین ادله مشروعیت یافتن مطلق صلح است و علامه طباطبایى با این موضوع روشن ساخته اندكه در دلالت واژه «صلح» خصومت و نزاع پیشین و یا ترس ازآن لازم است.

6. فقهاى شیعه به ندرت متعرض بحث لغوى واژه «صلح» شده اند، و تنها به بیان معناى اصطلاحى عقد صلح در فقه اكتفا نموده اند. از میان منابع متعددى كه مورد مراجعه قرار گرفت ودر ضمن مباحث آینده به آنها اشاره خواهد شد تنها در منابع ذیل اشاره اى به معناى لغوى صلح شده است. علامه حلى درتذكره مى گوید: «ان الصلح انما معناه الاتفاق و الرضا، و الاتفاق قد یحصل على المعاوضة و على غیرها».((159)) مرحوم وحید بهبهانى در فرار از اشكال تعارض معناى لغوى «صلح» و عدم اشتراط سابقه خصومت، پاسخ غریبى دارد و مى گوید: «ان الصلح و الاصلاح لغة و عرفا هو ازالة الفساد، لا ازالة الخصومة و النزاع بخصوصه» سپس مى افزاید: «اگر عقد صلح در جایى محقق نشود، در آن موضوع به جهت عدم ترتب اثرشرعى كه صحت در معاملات است فساد محقق شده است.»((160)) این تعریف شباهت زیادى به معنایى داردكه راغب اصفهانى براى «صلح» بیان كرده بود.

توضیح وى به اینكه هرگاه عقد صلح در موضوعى محقق نشود فساد خواهد بود گرفتار اشكالات متعدد مى باشد، زیرااولا، این گونه فسادى كه به جهت نبود عقد مى باشد، منحصربه عقد صلح نیست، بلكه براساس بیان ایشان نبود هر عقد وایقاعى در هر جا موجب فساد است. به این اعتبار مى توان گفت: گیتى مالامال از فساد است! از این رو جریان صحیح هر عقدى ازاله فساد خواهد بود، ثانیا، این معنا به هیچ وجه عرفى و مانوس با ذهن كسانى كه واژه صلح را در محاورات خویش استعمال مى كنند، نیست.

صاحب ریاض و صاحب مناهل این احتمال را مطرح مى نمایند كه در لفظ «صلح» سبق خصومت جزئى از معنااست و در پاسخ آن مى گویند كه این خصومت اعم از نزاع وخصومت گذشته و یا محتمل و متوقع است. در نهایت اضافه مى كنند كه عقد صلح به جهت عدم قول به فصل و ادله لزوم وفا به عقد حتى در مواردى كه خصومت محتمل وجود ندارد صدق مى نماید.((161)) این كلام صاحب ریاض در واقع اعترافى بر این واقعیت است كه سابقه خصومت محقق و یامحتمل در لفظ «صلح» لازم شمرده شده است.

میرزاى قمى نیز دلالت لفظ صلح بر قطع شقاق و نفاق رامى پذیرد و شمول آن را نسبت به صلح ابتدایى انكار مى نماید. ((162)) مرحوم سید احمد خوانسارى نیز همین احتمال را در لفظ صلح مى دهد ودر پاسخ آن سعى مى كنداز روایاتى كمك بگیرد كه به زعم ایشان هیچ سابقه خصومت محقق و محتمل در آنها وجود ندارد.((163))

از عبارات بعضى دیگر از فقیهان نیز به دست مى آید كه آنان نیز سابقه نزاع و خصومت را در اطلاق واژه صلح پذیرفته اند((164)).

بعضى از فقها معناى لغوى «صلح» را مترادف الفظى همچون «صفح»، «اعراض»، «تجاوز» و «رفع ید» دانسته اند((165)). مرحوم محقق اصفهانى بهترین ونزدیكترین معنا به واژه «صلح» را معناى «سازش» و«سازگارى» در فارسى مى داند و اضافه مى كند قول كسانى كه «تجاوز» را معناى «صلح» دانسته اند، سخیف است.((166))

چنان كه ملاحظه شد سخنان فقهاى شیعه در باره معناى لغوى «صلح» كم و بیش مضطرب و ناهمگون است و این تنها بدین جهت است كه برخى از آنان سعى نموده اند میان معناى لغوى «صلح» و قول مشهور میان شیعه بر مشروعیت صلح ابتدایى جمع نمایند، هرچند جمع قابل توجهى از آنان اعتراف كرده اند كه در معناى صلح، پیشینه خصومت و نزاع موجود و یا محتمل ضرورت دارد.

7. لغت شناسان فارسى «صلح» را به «آشتى» معنا كرده اند.

باتتبعى ((167))كه در این زمینه به عمل آمد هیچ فرهنگ نویسى یافت نشد كه «آشتى» را به عنوان تنها معنا و یا یكى ازمعانى صلح ذكر نكرده باشد. بعضى از اهل لغت در كنار واژه «آشتى» كلمه «سازش» را نیز افزوده اند((168)) به طورى كه در منابع پاورقى قابل ملاحظه است اظهار نظر دوم تنها درمنابع متاخر لغت فارسى یافت مى شود، و لغت شناسان گذشته تنها معناى آشتى را یاد آور شده اند.

میان فرهنگ هاى مراجعه شده تنها در فرهنگ نفیسى متعلق به ناظم الاطباء علاوه بر معناى آشتى و سازش از الفظى همچون «موافقت، یگانگى، مصالحه، تسلى، اتفاق، عهد وپیمان و قرار داد»((169)) استفاده شده است.

در بعضى از فرهنگ ها به سابقه خصومت و نزاع در معناى صلح تصریح شده، در فرهنگ نظام آمده است: «صلح:آشتى كردن، كه دوستى بعد از دشمنى است».((170))در فرهنگ فارسى امروز صلح با دقت این گونه معنا شده است: «صلح:
1- حالتى كه بر اثر پایان گرفتن یا نبودن جنگ ونا آرامى پدید آید، آرامش.
2- عمل یا فرایند پایان بخشیدن به جنگ یا اختلاف، آشتى
3- (حق) دست كشیدن مدعى یاصاحب حق از حق خود و واگذاشتن آن به دیگرى در عوض چیزى یا بدون آن»((171)).

اگرچه واژه «آشتى» براى فارسى زبانان معنا ومفهومى روشن دارد و هیچ فارسى زبانى این واژه را مترادف مطلق تسالم، تراضى و توافق نمى داند، در عین حال سزاواراست براى اتقان بحث، بار دیگر به منابع ادب فارسى مراجعه كنیم. در فرهنگ نظام آشتى به دوستى بعد ازدشمنى معنا شده بود. در فرهنگ دهخدا آمده است:«آشتى: دوستى از نو كردن، ترك جنگ، رنجشى را از كسى فراموش كردن، صلح، مصالحه، سلم، مسالمه، هدنه، مهادنه و سازش مقابل جنگ و پنداشتى و حرب».((172))

صفحه قبل

  صفحه بعد

 

دكتر معین در معناى آشتى چنین گوید: «آشتى:

1. رنجشى رافراموش كردن، پس از قهر از نو دوستى كردن

2. صلح كردن پس از جنگ

3. جمع میان دو عقیده یا دو راى كه صورت مخالف نمایند

4. آرامش»((173)).

 

فرهنگ نویسان عرب «صلح» را به «سلم» معنا نموده بودند،و نگارنده براى روشن شدن معناى «سلم» بار دیگر به منابع لغوى و تفسیرى مراجعه نمود كه نتایج آن در بند یك گذشت.

 

اینك براى مزید اتقان به منابع فارسى مراجعه مى كنیم. درلغت نامه هاى فارسى واژه «سلم» بیشتر به «آشتى» و گاهى به «صلح و آشتى» ترجمه شده است.((174))

 

اگر چه بحث لغوى به درازا كشید، ولى به جهت اهمیت موضوع كه بررسى فراگیر آن را مى طلبد سعى شد از ابعادمختلف در باره واژه «صلح» تحقیق شود. در نهایت به این نتیجه مى توان رسید كه در معناى حقیقى و اولى صلح، پیشینه خصومت و نزاع شرط مى باشد و حتى در مواردى كه زمینه ویا احتمال بروز اختلاف و نزاع وجود دارد استعمال این واژه مجازى خواهد بود. البته این مجاز به جهت وجود علاقه مجازى آشكار در زبان عربى و فارسى شایع است، ولى استعمال این واژه و الفاظ مترادف آن همچون «سلم» و«آشتى» در مواردى كه هیچ پیشینه و زمینه اى میان طرفین وجود ندارد تا بر اساس آن احتمال بروز اختلاف و نزاع وجود داشته باشد، غلط و یا استعمال مجازى بسیار بعیدى مى باشد كه نیازمند علاقه مجازیه است.

 

فصل دوم: انواع صلح

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید

برچسب ها : صلح ابتدایى , صلح ابتدایى , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 71,000 results (0.63 seconds)

Did you mean: صلح ابتدایی
Search Results
پرتال جامع علوم انسانی - صلح ابتدایى
www.ensani.ir/fa/content/93127/default.aspx
Translate this page
چنین عقد صلحى را «صلح ابتدایى» و یا «صلح بدوى»مى نامند. گویا این اصطلاح نخستین بار در آثار میرزاى قمى وملااحمد نراقى به کار رفته(1)، و پس از ایشان در میان ...
دانلود--صلح-ابتدایى - دانلود پروژه دانشجویی
proje.marketfile.ir/tag-دانلود--صلح-ابتدایى.aspx
Translate this page
ورود همکار تبلیغ کننده · ثبت نام همکار تبلیغ کننده. بلوک کد اختصاصی. محصولاتی که دارای عبارت 'دانلود--صلح-ابتدایى' هستند. صلح ابتدایى · صلح ابتدایى.
تحقیق در مورد صلح ابتدایى - دانلود مطالب علمی
www.docs.blogsky.com/1395/05/08/post-11985/
Translate this page
Jul 29, 2016 - لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه:72 فهرست مطالب صلح ابتدایى پیشگفتار: بخش ...
صلح ابتدایی
www.hawzah.net/fa/article/view/86131
Translate this page
چنین عقد صلحی را «صلح ابتدایی» و یا «صلح بدوی»می نامند. گویا این اصطلاح نخستین بار در آثار میرزای قمی وملااحمد نراقی به کار رفته(1)، و پس از ایشان در میان ...
صلح ابتدایى - ایران دانشجو
irandaneshjoo.pishroblog.ir/Post/7537
Translate this page
Aug 3, 2016 - صلح ابتدایى. عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است كه به این عقد، جایگاه مهم ووالایى را بخشیده است.
684- پروژه آماده بررسی و مطالعه صلح ابتدایى – 71 صفحه فایل ورد word ...
www.canoonsaba.ir/محصول-4104-684-پروژه-آماده-برر...
Translate this page
Jul 23, 2016 - پیشگفتار: عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است که به این عقد، جایگاه مهم ووالایى را بخشیده است.
پایان نامه مقطع کارشناسی رشته حقوق با موضوع صلح ابتدایى - DOCZ.ir
docz.ir/پایان-نامه-مقطع-کارشناسی-رشته-حقوق-با-5/
Translate this page
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات:۵۰ پیشگفتار: عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است که به این عقد، جایگاه ...
Images for ‫صلح ابتدایى‬‎Report images
Image result for ‫صلح ابتدایى‬‎
Image result for ‫صلح ابتدایى‬‎
Image result for ‫صلح ابتدایى‬‎
Image result for ‫صلح ابتدایى‬‎
Image result for ‫صلح ابتدایى‬‎
More images for صلح ابتدایى
صلح ابتدایى - جدیدترین سایت
jadidtarinsite.com/صلح-ابتدایى/
Translate this page
2 days ago - صلح ابتدایى. بخش اول: کلیات و مفاهیم. فصل اول: صلح در لغت واژه «صلح» در لسان فقها که برگرفته از آیات و روایاتى مى باشد که مشروعیت این عقد ...
684- پروژه آماده بررسی و مطالعه صلح ابتدایى - 71 ... - سایت فایل دانش
filedanesh.ir/684-پروژه-آماده-بررسی-و-مطالعه-صلح-اب...
Translate this page
Aug 3, 2016 - پيشگفتار : عقد صلح در ميان عقود شناخته شده داراى امتيازات وويژگيهاى منحصر به فردى است كه به اين عقد، جايگاه مهم ووالايى را بخشيده است.
صلح ابتدایى - وب آرشیو
webarchiver.ir/1395/05/23/صلح-ابتدایى/
Translate this page
2 days ago - صلح ابتدایى. بخش اول: کلیات و مفاهیم. فصل اول: صلح در لغت واژه «صلح» در لسان فقها که برگرفته از آیات و روایاتى مى باشد که مشروعیت این عقد ...
صلح ابتدایی بایگانی - فایل مفید
filemofid.ir/tag/صلح-ابتدایی/
Translate this page
Jul 12, 2016 - لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه:72 فهرست مطالب صلح ابتدايى پيشگفتار: بخش ...
تحقیق صلح ابتدایى shopy | جستجو | - فایلدونی تک دختر
takdokhtar.ir/list/تحقیق++صلح+ابتدایى+shopy.html
Translate this page
مقاله در مورد صلح ابتدايى فروشگاه جامع thesis مرجع دانلود پایان نامه با کیفیت بالا و تست شده مقاله در مورد صلح ابتدايى لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت ...
بررسي ميزان توجه به «آموزش صلح» در برنامه درسي دوره ابتدايي از ديدگاه ...
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=82523
Translate this page
by فتحي واجارگاه كوروش
تحقيق حاضر در زمينه يکي از اساسي ترين مباحث در حوزه تعليم و تربيت و برنامه ريزي درسي تحت عنوان «آموزش صلح» انجام شده که شاکله اصلي تحقيق را دو مساله ...
دانلود پایان نامه در مورد صلح ابتدایى 30570 بایگانی - پرشین فایلز
persianfiles.ir/.../دانلود-پایان-نامه-در-مورد-صلح-ابتدای...
Translate this page
برچسب مطالب: دانلود پایان نامه در مورد صلح ابتدایى 30570. Oops..! No Results Found. Perhaps, Try searching with different keywords. Or. Go to Homepage ...
پایان نامه مقطع کارشناسی رشته حقوق با موضوع صلح ابتدایى - فایل یاب
file-yab.ir › مطالب سایت
Translate this page
Jun 13, 2016 - فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات:۵۰ پیشگفتار: عقد صلح در میان عقود شناخته شده داراى امتیازات وویژگیهاى منحصر به فردى است که به ...
صلح ابتدایی - پایگاه مجلات تخصصی نور
www.noormags.ir/view/fa/articlepage/95755/صلح-ابتدایی
مسعود امامی ; مجله: فقه اهل بیت ; تابستان 1382 - شماره 34 ;
684- پروژه آماده بررسی و مطالعه صلح ابتدایى - 71 ... - آخرین مطالب سایت
haghshop.ir/page-6679.html
Translate this page
684- پروژه آماده بررسی و مطالعه صلح ابتدایى - 71 صفحه فایل ورد word filestory.
صلح در فقه - ویکی فقه
wikifeqh.ir/صلح_در_فقه
Translate this page
بنابر این تعریف، صلح تنها در موارد وجود نزاع معنا می‌یابد و در نتیجه صلح ابتدایی و بدون وجود نزاعی در میان، معنا نخواهد داشت. معنای لغوی صلح (آشتی و سازش) نیز ...
پایان نامه مقطع کارشناسی رشته حقوق با موضوع صلح ابتدایى | کمپ ایران
campiran.ir/محصول-9917-پایان-نامه-مقطع-کارشناسی-...
Translate this page
پایان نامه مقطع کارشناسی رشته حقوق با موضوع صلح ابتدایى. میثم شکوریتیر ۲۴, ۱۳۹۵ ۰ · دانلود فایل · Facebook · Twitter · Google+ · Linkedin · Tumblr · Pinterest ...
684- پروژه آماده بررسی و مطالعه صلح ابتدایى - 71 صفحه ... - آقای فایل
filemr.ir › فروشگاه فایل
Translate this page
پيشگفتار : عقد صلح در ميان عقود شناخته شده داراى امتيازات وويژگيهاى منحصر به فردى است كه به اين عقد، جايگاه مهم ووالايى را بخشيده است. از سويى، عقدى مستقل و ...
صلح ابتدایی | کارتحقیقی حقوق
lawgostar.com/tahghigh/صلح-ابتدایی/
Translate this page
صلح ابتدایی. عنوان : تحقیق در مورد صلح ابتدایی. تعداد صفحات : ۲۴ + یک فهرست. شرح : مقدمه – چکیده – واژگان کلیدی – رفرنس – نتیجه گیری – منابع – فهرست.
بررسی اصالت جنگ یا اصالت صلح در اسلام - موسسه آموزشی پژوهشی مذاهب ...
mazaheb.com/.../10785-بررسی-اصالت-جنگ-یا-اصال...
Translate this page
Jun 2, 2015 - اگر كفر علت جنگ و جهاد ابتدايى باشد، جنگ اصل است، و صلح استثنا و اگر حرابت علت باشد، صلح اصل است و جنگ استثنا. در پاسخ به پرسش ياد ...
بررسي اصالت جنگ يا اصالت صلح در اسلام
www.dmsonnat.ir/.../بررسي-اصالت-جنگ-يا-اصالت-...
Translate this page
Apr 7, 2016 - اگر كفر علت جنگ و جهاد ابتدايى باشد، جنگ اصل است، و صلح استثنا و اگر حرابت علت باشد، صلح اصل است و جنگ استثنا. در پاسخ به پرسش ياد ...
ماهیت صلح در معاملات - حقوق + وکالت - blogfa.com
www.irkhaksar.blogfa.com/post-12.aspx
Translate this page
بعضی از حقوقدانان تصریح کرده اند که به دلیل توسعه ای که عقد صلح در قانون مدنی دارد و شامل صلح ابتدایی درمعاملات و غیر معاملات معهود نیز می گردد، نیازی به ماده 10 ...
صلح ابتدایی صحیح است یا خیر؟ - مـعـیـن الـحـق معین الحق
moen.persianblog.ir/post/94/
Translate this page
Jan 28, 2012 - ممکن است گفته شود : ما صلح ابتدایی نداریم و روایت الصلح جائز بین المسلمین در مقام انشاء است. صلح برای قطع مرافعات است پس باید اول نزاع و ...
رده:صلح ابتدایی - ویکی علوم اسلامی
wiki.islamicdoc.org/wiki/index.php/رده:صلح_ابتدایی
Translate this page
Feb 21, 2012 - در این صفحه شما میتوانید ساختار درختی اصطلاح‌نامه فقه را پیمایش نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد واژه به «صلح ابتدایی» مراجعه کنید.
[PDF]جنگ و صلح از ديدگاه قرآن‏
jame-ghor.com/assets/.../0008_07012014_haqani.pdf
Translate this page
اند و با استفاده از آيات قرآنى زمينه صلح بين دولت اسالمى و كفار را ... اسالمى با ديگران رابطه جنگ است نه صلح.) ... جنگ دفاعى مصطلح و دومى جنگ و جهاد ابتدايى است.).
بررسی میزان توجه به «آموزش صلح» در برنامه درسی دوره ابتدایی از دیدگاه ...
noavaryedu.oerp.ir/en/node/481
Translate this page
تحقیق حاضر در زمینة یکی از اساسی ترین مباحث در حوزه تعلیم و تربیت و برنامه ریزی درسی تحت عنوان «آموزش صلح» انجام شده که شاکله اصلی تحقیق را دو مسئله ...
دانشنامه اهل بیت (ع) - صلح ابتدایی
ahlebeitpedia.com/papers/4527-صلح-ابتدایی
Translate this page
چکيده - کليدواژه‌ها - توضيحات بيشتر براي مشاهده متن کامل مقاله اينجا را کليک کنيد.
پايان نامه بررسي ويژگي هاي آموزش صلح در برنامه ي درسي دوره ي ابتدايي ...
bmaghale.ir/پايان-نامه-بررسي-ويژگي-هاي-آموزش-صل...
Translate this page
اقدامات یونسکو در زمینه فرهنگ صلح در سطوح ملی، منطقه¬ای و بین¬المللی 40 برخی از اقدامات ... بررسی جایگاه صلح و جنگ در کتب درسی دوره ابتدایی کشور. پایاننامه ...
با حضور حمیدی معاون آموزش ابتدایی شهر تهران صورت پذیرفت . | اداره كل ...
tehranedu.ir/Modules/News/NewsShow.aspx?...
Translate this page
Jan 26, 2015 - برگزاري مراسم افتتاحيه طرح صلح بان در دبستان پسرانه هيات امنايي شهيد ... شهر تهران ، صمدی معاون آموزش ابتدایی منطقه و رييس و اعضاي هيات امناي ...
پیامبر اسلام (ص)، جنگ و صلح - درس هايي از قرآن
gharaati.ir/show.php?page=darsha&id=1535
Translate this page
1- صلح ابتدایی و طبیعی 2- صلح تحمیلی و حیله و خدعه. ... قرآن در مورد صلح تحمیلی و خدعه‌ای می‌گوید: «فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَكُمْ وَ لَنْ یَتِرَكُمْ ...
وب سایت دبستان راه رشد
www.raheroshd.com/sschool/
Translate this page
كارگاه حيات وحش با موضوع بي مهره ها پايه چهارم (95/03/03). ادامه مطلب. ارايه كار لگو پايه سوم (95/02/29). ادامه مطلب. اردوي شب ماني دانش آموزان پايه پنجم (95/02/29).
جهاد ابتدایی و صلح - راسخون
rasekhoon.net › ... › جهاد ابتدایی و صلح
Translate this page
Feb 3, 2015 - جهاد ابتدایی چیست؟ فرق جهاد ابتدایی با جنگ سایر ادیان که شروع کننده جنگ هستند چیست؟
باشگاه اندیشه › جنگ و صلح از دیدگاه قرآن‏
www.bashgah.net/fa/content/show/49636
Translate this page
در این باره سه گزاره «جهاد اسلامى فقط جهاد دفاعى است»، «قیود جهاد ابتدایى مانع تحقق ... که اصل اولیه در روابط دولت اسلامى با دولت هاى غیر اسلامى بر جنگ است یا صلح.
بررسی مفهوم جهاد ابتدایی؛ فقه شیعه اصالت را به جنگ داده یا صلح؟
www.farsnews.com/newstext.php?...
Translate this pageFars News Agency
Nov 15, 2014 - در روابط با غیرمسلمانان، اصالت با صلح است، نه جنگ. در نتیجه، باید گفت اسلام دین ستیزه‌جویی و خون‌ریزی و قتل و غارت نیست.
ماهنامه علوم انسانی مهرنامه | جنگ یا صلح؟
www.mehrnameh.ir/article/1624/جنگ-یا-صلح؟
Translate this page
وظيفه فقه ارجاع مسائل زندگي از جمله مسائل صلح و جنگ به «قرآن و سنّت» و استنباط ... فقه کلاسيک اسلامي، اعم از اهل سنت و شيعه، جهاد را بردو نوع ابتدايي و دفاعي ...
شناسايى از ديدگاه اسلام
maarefquran.org › ... › معارف قرآن
Translate this page
شناسايى از ديدگاه اسلام با توجه به جهانى بودن اسلام و قانون جهاد ابتدايى از يك‌سو، و .... اصل صلح، جهاد ابتدايى، اصل اعتزال و بى‌طرفى، اصل وفاى به تعهدات و مانند آن، در ...
مبانی فقهی جهاد ابتدایی - سید جواد ورعی
www.varaei.com/modules.php?name=Content...
Translate this page
مقصودشان از «جهاد ابتدايى» آن است كه مسلمانان به منظور دعوت كفار و مشركان به اسلام، و ... يجب جهاد الحربيين الى ان يسلموا و يقتلوا الا ان يقع صلح و امان، فيجب اولاً: ان ...
آموزش عامل اصلي صلح و توسعه پايدار جهاني است - پورتال مركز اطلاع ...
medu.ir/portal/home.php?...
Translate this pageMinistry of Education
Feb 22, 2016 - آموزش عامل اصلي صلح و توسعه پايدار جهاني است ... به آموزش ابتدايي ، گسترش و برابري جنسيتي درآموزش و توانمند سازي دختران و پسران ، كاهش مرگ ...
[PDF]اﺻﺎﻟﺖ ﺟﻨﮓ ﯾﺎ ﺻﻠﺢ از ﻣﻨﻈﺮ دﯾﻦ ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ آﯾﺎت ﻗﺮآن ﮐﺮ
journal.isri.ac.ir/index.php?/Knowledgebase/Article/...
Translate this page
ﺟﻨـﮓ«. ﻭ ﺍﺻـﻞ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑـﻂ. ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﺁﺣﺎﺩ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻭ ﻣﺸﺮﻛﺎ ﻥ . ﺑﺎﺷﺪ» ﺻﻠﺢ«. ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﭼﻨﻴﻦ ﺩﻳﺪﮔﺎﻫﻲ،. ﺳﺒﺐ ﺗﺸﺮﻳﻊ ﺟﻬﺎﺩ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﻲ ﺣﺎﮐﻤﻴﺖ ﮐﻔﺮ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﻲ .ﺷﻮﺩ . ٭. ﻋﻀﻮ ﻫﻴﺌﺖ ﻋﻠﻤﻲ ﭘﮋﻭﻫﺸﮑﺪﺓ ﻋﻠﻮﻡ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ.
بررسی آثار صلح در فقه امامیه وحقوق مدنی ایران - دانلود پایان نامه و سمینار ...
arshadha.ir/پایان-نامه-حقوق-بررسی-آثار-صلح-در-فق...
Translate this page
Feb 14, 2016 - رس‍ال‍ه‌ ح‍اض‍ر در م‍ورد ب‍ررس‍ی‌ م‍ب‍ان‍ی‌ ی‍ک‍ی‌ از اب‍واب‌ ف‍ق‍ه‌ ب‍ن‍ام‌ ع‍ق‍د ص‍ل‍ح‌ و اح‍ک‍ام‌ م‍رب‍وط ب‍ه‌ .... چنین عقد صلحی را «صلح ابتدایی» و یا «صلح بدوی»می نامند.
معرفی نهادهای فعال جامعه مدنی در مورد صلح | Pajhwok Afghan News
peace.pajhwok.com/.../معرفی-نهادهای-فعال-جامعه-مدنی-...
Translate this page
١- موسسه برابری برای صلح و دموکراسی (EPD) : ... اين نهاد از نخسيتن نهادهاى زنان پاکستان شمرده ميشود که فعاليت هاى ابتدايى خود را با ايجاد مکتب شهيدولى خان آغاز ...
بررسی و تحلیل مؤلفه های آموزش صلح در کتاب های درسی دوره ی ابتدایی ...
pubj.ricest.ac.ir/index.php/code3ott/article/view/1527
Translate this page
هدف اصلی این پژوهش بررسی و تحلیل محتوای کتاب های درسی دوره ی ابتدایی بر مبنای مؤلفه های آموزش صلح از قبیل: حس همبستگی، فرهنگ گذشت و بخشش، احساس ...
وديعه - احکام معاملات نسخه متنی - کتابخانه دیجیتالی تبیان
https://library.tebyan.net/f/Viewer/Text/91933/19
Translate this page
غيره .(ت ، ج 1، ص 562، م 8) 4 اگـر دو نـفـر چـيـزى را بـا هـم صـلح كـنند، با رضايت يكديگر مى توانند صلح را بر هم بـزنـنـد و نـيـز اگر در ضمن معامله ، براى هر دو يا يكى ...
زنان به عنوان معماران صلح - پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
ganj.irandoc.ac.ir/articles/546060
Translate this page
زنان به عنوان معماران صلح : جنسیت و حل و فصل مخاصمات مسلحانه ... زنان در جنگ‌ها متحمل شده اند، فرایندهای صلح ابتدایی ترین راه برای تسکین این جراحات و نقطه شروعی ...
اسلام تايمز - آثار صلح آمیز جهاد در روابط بین الملل براساس آیات قرآن ...
islamtimes.org/fa/doc/article/405017/
Translate this page
جهاد، از مفاهیمى است که به دلیل عدم توجه به ماهیت واقعى آن، جنبه صلح آمیز آن در روابط بین الملل کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جهاد ابتدایى اساسا هدف دعوت دیگران ...
جستارهایی در تربیت و برنامه درسی - مقالات دوره ابتدایی
hassang.blogfa.com/post-13.aspx
Translate this page
6- بررسي ميزان توجه به آموزش صلح در برنامه درسي دوره ابتدايي از ديدگاه متخصصان تعليم و تربيت ، كارشناسان برنامه ريزي درسي و معلمان دوره ابتدايي دكتر كورش ...
. او آمده است رنج بكشد برود اين ابتدايى ترين شعر حمیدرضا آذرنگ
selfireport.com/home/view/94034/حمیدرضا-آذرنگ-
Translate this page
Jun 1, 2016 - او آمده است رنج بكشد برود اين ابتدايى ترين شعر ,حمیدرضا آذرنگ,شايعه پراكنها شايعه نپراكنند.كامبيز ديرباز بودن در,ما اخبار چهره ها را از زبان چهره ها ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ساناز در تاریخ 1395/05/25 و 18:14 دقیقه ارسال شده است

سلام خیلی خوبی دارید عالیه واقعا (: به سایت ما هم حتما یه سر بزنید کلی مطلب خوب و جالب هر روز توی سایت ما قرار میگیره امروز یه سر بزن ... منتظرتم (:
www.faraaso.ir
-----------------
ارسال شده توسط ربات ارسال نظر Yo Blog Spammer
yospammer.tk


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 11485
  • کل نظرات : 143
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 219
  • آی پی دیروز : 156
  • بازدید امروز : 1,682
  • باردید دیروز : 1,612
  • گوگل امروز : 21
  • گوگل دیروز : 19
  • بازدید هفته : 7,645
  • بازدید ماه : 39,303
  • بازدید سال : 309,345
  • بازدید کلی : 4,089,123