loading...
جدیدترین های اینترنت
مدیر بازدید : 363 دوشنبه 25 مرداد 1395 نظرات (0)

دیوان بین‎ المللی دادگستری

دیوان بین‎ المللی دادگستری دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 30 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 37

رکن اصلی قضائی سازمان ملل متحد دیوان دادگستری بین المللی است که مقر آن در لاهه پایتخت هند است و از 15 قاضی که مستقلاً از طرف شورای امنیت و مجمع عمومی انتخاب میشوند تشکیل میگردد

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

دیوان بین‎ المللی دادگستری

 

نام انگلیسی :(International Court of Justice (ICJ) سال تاسیس: 1946

وضعیت حقوقی: ركن قضایی اصلی سازمان ملل متحد

سازمان :

 رکن اصلی قضائی سازمان ملل متحد دیوان دادگستری بین المللی است که مقر آن در لاهه پایتخت هند است و از 15 قاضی که مستقلاً از طرف شورای امنیت و مجمع عمومی انتخاب میشوند تشکیل میگردد. قضات دیوان بدون توجه بملّیت بر اساس صلاحیت شان انتخاب میشوند، لیکن درعین حال دقت میشود که شیوه های مهم قضائی جهان در دیوان نماینده داشته باشند. صلاحیت قضاوت دیوان مشتمل برکلیه مسائلی است که دولتها بدان ارجاع میکنند، و نیز کلیه موضوعاتی که در منشور ملل متحد و در عهدنامه ها یا مقاولات جاری پیش بینی شده باشد. بعلاوه شورای امنیت ممکن است یک مشاجره حقوقی را به دیوان ارجاع نماید. مجمع عمومی و شورای امنیت میتوانند درهر مسئله قضائی از دیوان رای مشورتی بخواهند. منابع حقوقی و قانونی که هنگام اخذ تصمیم مورد استفاده دیوان واقع میشود از این قرار است :

معهودات بین المللی که بعنوان قواعد معمول به ، مورد قبول دو طرف دعوی قرارگیرد. عرف بین المللی که دلالت کند بر رسم عمومی که حکم قانون پیدا کرده باشد. اصول عمومی حقوقی که مقبول ملل متمدن واقع شده باشد. تصمیمات قضائی و تعالیم صلاحیتدارترین صاحبنظران ملل گوناگون به عنوان وسیله فرعی تعیین حکم قانون . در صورت لزوم یکی از دو طرف دعوی میتواند از شورای امنیت بخواهد که اقدامات لازم برای اجرای حکم دیوان را تعیین  نماید .

دیوان از سال 1946 بعنوان جانشین دیوان دائمی دادگستری بین‎المللی تاسیس یافته است، البته برخلاف دیوان دائمی كه خارج از نظام جامعه ملل بود،‌دیوان بین‎المللی دادگستری ركن قضایی اصلی ملل متحد می‎باشد. تاكنون دیوان مبادرت به صدور 89 رای و 25 نظریه مشورتی نموده است.

الف ـ اعضای دیوان: دیوان متشكل از 15 قاضی است كه بنا به پیشنهاد گروه‎های ملی دیوان دائمی داوری از سوی مجمع عمومی و شورای امنیت بر اساس تقسیم‎‏بندی جغرافیایی برای مدت 9 سال انتخاب می‎گردند. قضات مذكور از میان افرادی انتخاب می‎شوندكه دارای عالیترین مقام اخلاقی بوده و واجد شرایط تصدی پست‎های قضایی عالی دركشور خویش می باشند و یا اینكه شهرت بسزایی در حقوق بین الملل دارا هستند. البته در انتخاب قضات نمی‎بایست صرفا به وضعیت شخصی افراد بسنده نمود،‌ بلكه در انتخاب آنها می‎بایست در نظر داشت كه مجموعا بتوانند نماینده تمدن‎های بزرگ و نظامهای حقوقی مهم جهان نیز باشند. لازم بذكر است كه در میان قضات دیوان نمی‎بایست بیش از یك تبعه یك كشور وجود داشته باشد.

همچنین چنانچه در جریان رسیدگی به قضیه‎ای هریك از اصحاب دعوی دارای قاضی متبوع خویش نباشند، می‎توانند فردی را بعنوان قاضی اختصاصی (ad hoc) در آن قضیه معرفی نمایند.

بعلاوه یك فرد بعنوان منشی دیوان وجود دارد كه مسئول كارهای اداری دیوان می‎باشد.

ب) ‌صلاحیت دیوان:

دیوان دارای دو نوع صلاحیت ترافعی و مشورتی است. دیوان در رسیدگی‎های ترافعی به حل و فصل اختلافات میان دولتها بر اساس حقوق بین‎الملل می‎پردازد. حال اینكه در رسیدگی مشورتی بنابه درخواست مجمع عمومی و شورای امنیت یا سایر اركان ملل متحد و آژانس‎های تخصصی در ارتباط با یك سئوال حقوقی نظریه مشورتی خویش كه اساسا غیر الزام آور است، ‌مبادرت به صدور نظریه مشورتی می‎كند. رضایت دولتها مبنای اصلی صلاحیت: در حقوق بین‎الملل اصل غیر قابل انكاری وجود دارد كه به موجب آن هیچ دولتی ملزم به احاله اختلاف خویش با دولت دیگر به یك مرجع حل و فصل اختلاف (‌داوری یا قضایی)‌نمی‎باشد. بعبارت دیگر بدون توافق و رضایت یك دولت نمی‎توان اختلاف موجود بین آن دولت و دولت دیگر را به یك نهاد یا مرجع قضایی یا داوری جهت تصمیم گیری ارائه كرد و رضایت اصحاب دعوی پیش شرط اظهار نظر قضایی نسبت به ماهیت دعوی است. پیشینه این اصل به دوران اولیه تاریخ حقوق بین‎الملل باز می‎گردد و محصول مستقیم اصل حاكمیت دولتهاست. این اصل در اساسنامه دیوان نیز تصریح شده است و مكررا‎ در رویه دیوان مورد تایید قرار گرفته است.

 بطور مثال دیوان در قضیه نشست ایران و انگلیس در این خصوص بیان داشت:

« قواعد كلی مندرج د رماده 36 اساسنامه …. مبتنی بر این اصل هستند كه صلاحیت دیوان جهت رسیدگی و تصمیم گیری نسبت به یك قضیه در ماهیت دعوی منوط به اراده اصحاب دعوی است.

مادام اینكه اصحاب دعوی طبق ماده 36 به دیوان صلاحیت اعطاء نبخشیده‎اند،‌دیوان فاقد اینچنین صلاحیتی خواهد بود.»

برای صلاحیت دار شدن دیوان جهت رسیدگی به اختلافات دولتها در دو مرحله مبادرت به ابراز رضایت خویش می‎كنند. در مرحله اول با عضویت در اساسنامه و یا پذیرفتن تعهدات ناشی از اساسنامه و در مرحله دوم با پذیرش صلاحیت رسیدگی به یك موضوع از طریق صدور اعلامیه صلاحیت اجباری، پذیرش ارجاع اختلاف به دیوان در یك معاهده بین‎المللی، انعقاد موافقتنامه خاص و یا عدم ایراد صلاحیتی و اعلام مواضع ماهوی (‌صلاحیت معوق ).

صلاحیت شخصی : بموجب اساسنامه دیوان صرفا دولتها هستند كه می‎توانند بعنوان خواهان و یا خوانده در دیوان حاضر شوند. با این حال یك دولت با اعمال حمایت دیپلماتیك می‎تواند دعوای تبعه خویش را در دیوان مطرح نماید، بشرط اینكه پیش از طرح دعوی نامبرده كلیه مراحل داخلی جبران خسارت را نزد دولت خوانده دعوی طی كرده باشد. همچنین سازمانهای بین‎المللی (‌مجمع عمومی، شورای امنیت و سایر اركان ملل متحد و آژانس‎های تخصصی ) می‎توانند از دیوان تحت شرایطی درخواست صدور نظریه مشورتی نمایند. البته دیوان در صدور نظرات مشورتی از صلاحدید برخودار بوده و در صورت وجود دلایل متقاعد كننده می‎تواند از صدور نظریه ممانعت بعمل آورد.

صلاحیت موضوعی: بموجب ماده 36 اساسنامه، دیوان جهت رسیدگی به موضوعات ذیل صالح به رسیدگی می‎باشد:

1)‌تفسیر یك معاهده

2) هر مساله‎ای كه موضوع حقوق بین‎الملل باشد

3) حقیقت هر امری كه در صورت اثبات نقض یك تعهد بین‎المللی بشمار آید.

4) نوع و میزان غرامتی كه باید برای نقض یك تعهد بین‎المللی پرداخت شود.

ج )‌جایگاه دیوان در نظام حقوقی بینالمللی:

دیوان بین‎المللی دادگستری از یك طرف یك دادگاه قضایی دائمی بین‎المللی است كه از صلاحیت عام جهت حل و فصل اختلافات بین‎المللی میان دولتها در صورت ابراز رضایت برخوردار است و از طرف دیگر بموجب منشور و اساسنامه‎اش ركن قضایی اصلی ملل متحد (‌ماده 92 منشور و ماده 1 اساسنامه دیوان) ‌بشمار می‎آید. لذا ارائه هر گونه تحلیل از جایگاه دیوان و نقش‎های مربوطه مستلزم در نظر گرفتن این دو كارویژه دیوان است. ذیلا به برخی از نقش های دیوان اشاره می گردد:

1)حل و فصل اختلافات بینالمللی: ‌اولین وظیفه دیوان همانند هر مرجع قضایی دیگر حل و فصل اختلافات موجود میان تابعین اصلی نظام حقوقی بین‎المللی (‌دولتها) ‌می‎باشد. بموجب ماده 33 منشور« طرفهای یك اختلاف كه تداوم آن ممكن است صلح و امنیت بین‎المللی را بمخاطره افكند می‎بایست ابتدائا از طریق مذاكره، تحقیق، ‌میانجی‎گری، ‌سازش، ‌داوری، حل و فصل قضایی ، توسل به نهادها یا ترتیبات منطقه‎ای و یا سایر شیوه‎های مسالمت آمیز بنابه اختیار خویش به راه حلی دست یابند.» در این راستا دیوان بین‎المللی دادگستری از جایگاه والایی برخوردار است. ماده 36 (3) منشور از شورای امنیت می‎خواهد كه به هنگام توصیه در نظر داشته باشند كه اختلافات حقوقی علی الاصول می‎بایست از سوی اطراف اختلاف به دیوان بین‎المللی دادگستری ارجاع شود.»

البته دیوان بین‎المللی دادگستری در حل و فصل اختلافات دارای محدودیت‎هایی است. اولا همانگونه كه بیان گردید، دیوان صرفا به اختلافات بین دولتها می‎تواند رسیدگی كند. ثانیا اختلاف می‎بایست حقوقی بوده و سایر اختلافات به مراجع سیاسی همانند شورای امنیت و مجمع عمومی می‎بایست واگذار گردد. ثالثا دیوان صرفا زمانی می‎تواند اظهار نظر قضایی كند كه نظراتش دارای فایده عملی باشد و منتج به حل اختلاف گردد. بعبارت دیگر نمی‎بایست از ماهیت انتزاعی برخوردار باشند.

2) ركن قضایی اصلی ملل متحد: همانگونه كه بیان گردید دیوان بموجب منشور (ماده 92 منشور) و اساسنامه (ماده 1) ركن قضایی اصلی ملل متحد می‎باشد. این مساله موجب می‎شود كه دیوان متفاوت از سایر دادگاه‎های بین‎المللی باشد. این مساله آثار حقوقی زیر را بدنبال خواهد داشت:

ـ با لحاظ اصول حقوقی قابل اعمال در دادرسی های بین‎المللی بویژه اصل صحت عمل قضایی دیوان، در اعمال كارویژه قضایی خویش جهت تصمیم‎گیری نسبت به یك اختلاف (‌ماده 38 (1)اساسنامه) و یا ارائه نظریه مشورتی (‌ماده 96 منشور و ماده 65 (1) اساسنامه) دیوان می‎بایست در جهت دستیابی به اهداف سازمان همكاری نموده و تلاش دارد كه به تصمیمات سایر اركان اصلی جنبه اجرایی ببخشد و از رسیدن به نتیجه‎ای كه به عدم اجرای آنها منتج می گردد، خودداری ورزد.

ـ اعمال صلاحیت از سوی دیوان محدود به محدودیتهایی است كه توسط منشور برای سایر اركان ملل متحد تعیین شده است. بعبارت دیگر همانند سایر اركان دیوان می‎بایست اصول واهداف مذكور در مواد 1 و 2 منشور ملل متحد را رعایت نماید.

3) تفسیر منشور ملل متحـــد: منشور ملل متحد هیچ ماده‎‎ای را به تفسیر خود اختصاص نداده است. در كنفرانس سانفرانسیسكو توافق گردید كه هر ركن از سازمان ملل اختیار تفسیر بخش مرتبط با وظایف خویش در منشور را برعهده داشته باشد و دولتهای عضو نیز در تفسیر بخشهایی كه در آن ذینفع هستند آزاد باشند. بعبارت دیگر هیچ اشاره‎ای به ركن صلاحیتدار تفسیر منشور نگردید. با این حال برخی از حقوقدانان با توسل به برخی مواد منشور (‌بویژه ماده 96) معتقدند كه نقش اصلی تفسیر منشور بر عهده دیوان بین‎المللی دادگستری است. دیوان می‎تواند با ارائه نظریه مشورتی و یا در رسیدگی ترافعی مبادرت به تفسیر منشور كند. این دیدگاه بنحوی مورد تایید مجمع عمومی قرار گرفته است. مجمع طی قطعنامه 1947 خویش بیان می‎داشت:

«‌با در نظر گرفتن این واقعیت كه دیوان بین‎المللی دادگستری ركن قضایی اصلی ملل متحد می‎باشد ... توصیه می‎نماید كه اركان ملل متحد و آژانسهای تخصصی هر از چند گاهی نكات حقوقی دشوار و مبهم در حوزه صلاحیت دیوان بین‎المللی دادگستری كه در حین انجام وظایف‎شان مطرح می‎شوند و شامل موضوعات اصولی می‎باشد كه مطلوب است مشخص گردند، از جمله نكات حقوقی مربوط به تفسیر منشور یا سند تاسیس آژانس‎های تخصصی … طبق ماده 96 پاراگراف منشور به دیوان بین‎المللی دادگستری جهت صدور نظریه مشورتی ارجاع کنند.»

4)تجدید نظر نسبت به احكام سایر مراجع بینالمللی: یكی دیگر از نقش‎هایی كه برای دیوان بین‎المللی دادگستری وجود داشته است،‌استفاده از دیوان بعنوان دادگاه تجدید نظر در احكام سایر مراجع بین المللی بوده است. به هنگام تهیه منشور مورد پذیرش قرار نگرفت كه دیوان بتواند نسبت به احكام دادگاه‎های اداری ملل متحد از صلاحیت تجدید نظر برخوردار باشد. با این حال اساسنامه برخی ازدادگاه ها به دیوان این چنین اجازه‎ای را داده‎اند. در این خصوص به ماده 12 اساسنامه دادگاه اداری سازمان بین‎المللی كار و همچنین ماده 11 اساسنامه دادگاه اداری ملل متحد می توان اشاره نمود. دركنار این دو اساسنامه ،‌ماده 84 كنوانسیون 1944 شیكاگو نیز به دولتهای عضو خویش اجازه می دهد كه برای استیناف از تصمیم شورای اجرایی ایكائو از دیوان بین‎المللی دادگستری استفاده نمایند. در این خصوص بطور مثال به قضایای صلاحیت شورای ایكائو در سال 1972 و سانحه هواپیمایی ایرباس در سال 1988 می توان اشاره نمود كه دولتهای عضو با استناد به این ماده از تصمیم شورای اجرایی ایكائو نزد دیوان بین المللی دادگستری تجدید نظر نموده بودند.

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : دیوان بین‎ المللی دادگستری , دیوان , بین‎ المللی , دادگستری , دیوان بین‎ المللی , دیوان بین‎ المللی دادگستری , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلودتحقیق


Google
About 866,000 results (0.45 seconds)
Search Results
دیوان بین‌المللی دادگستری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../دیوان_بی...
Translate this pagePersian Wikipedia
دیوان بین‌المللی دادگستری معروف به دادگاه جهانی رکن قضائی اصلی سازمان ملل متحد است که مقر آن در کاخ صلح شهر لاهه در کشور هلند واقع شده‌است. رسیدگی به اختلافات ...
‎۱ تاریخچه · ‎۲ پانویس · ‎۳ منابع · ‎۴ پیوند به بیرون
اساسنامه دیوان بین المللی دادگستری - UNIC
www.unic-ir.org/index.php?option=com...
Translate this page
اساسنامه ديوان بين‌المللي دادگستري. ماده 1- ديوان بين‌المللي دادگستري كه به موجب منشور مللل متحد به عنوان ركن مهم قضايي سازمان تاسيس شده طبق مقررات اين اساسنامه ...
ديوان بين المللي دادگستري - سفارت جمهوری اسلامی ایران - لاهه
iranianembassy.nl/embassy.php?content=721
Translate this pageIran
ديوان بين المللي دادگستري. نام انگليسي :International Court of Justice (ICJ) سال تاسيس: 1946 وضعيت حقوقي: ركن قضايي اصلي سازمان ملل متحد وضعيت جمهوري ...
آشنایی با دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) - همشهری
www.hamshahrionline.ir/details/76977
Translate this page
Mar 10, 2009 - همشهری آنلاین: دیوان بین‌المللی دادگستری رکن قضائی سازمان ملل متحد است که در شهر لاهه هلند واقع شده است.
اساسنامه دیوان بین‌المللی دادگستری - ویکی‌نبشته
https://fa.wikisource.org/.../اساسنامه_دیوان_بین‌المللی...
Translate this page
Jul 17, 2015 - دیوان بین‌المللی دادگستری که به موجب منشور ملل متحد به عنوان رکن مهم قضایی سازمان تاسیس شده طبق مقررات این اساسنامه تشکیل یافته و انجام ...
باشگاه اندیشه › صلاحیت دیوان بین‌المللی دادگستری در رسیدگی به دعاوی
www.bashgah.net/fa/content/show/30104
Translate this page
دیوان بین‌المللی دادگستری که طبق ماده 92 منشور از ارکان اصلی سازمان ملل متحد است، در سال 1946 به طور رسمی جایگزین دیوان دائمی دادگستری بین المللی شد.
نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعه حقوق بین الملل
qjpl.atu.ac.ir/article_158.html
Translate this page
by حبیبی - ‎2014 - ‎Related articles
چکیده ادعای ایجاد قاعده‌ی حقوقی و توسعه حقوق بینالملل از سوی دیوان بینالمللی شاید گزاف بنظر آید. زیرا علی‌القاعده دیوان بین‌المللی دادگستری باید اختلاف‌های بین ...
دادگاه لاهه کدام است؟ - تمّت
tammat.blogsky.com/.../دادگاه-لاهه-کدام-است؟-به-ویژه-ا...
Translate this page
نهاد دیگری که از آن هم تحت عنوان دادگاه لاهه یاد می‌شود، دیوان بین‌المللی دادگستری است. این نهاد، رکن قضایی سازمان ملل متحد است و تاسیس آن به موجب اساسنامه سازمان ملل ...
Cour internationale de Justice | International Court of Justice
www.icj-cij.org/
Translate this pageInternational Court of Justice
Présentation, rôle et informations générales, décision, actualités, documents de base. Siège à La Haye, Pays-Bas.
ديوان دائمي دادگستري بين المللي Permanent Court of International ...
www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition...
Translate this page
اين ديوان (ديوان بين المللي دادگستري ) در سال 1946 پس از انحلال ديوان دائمي دادگستري به وجود آمد و جانشين آن شد. و از نظر تشكيلاتي شباهت هاي زيادي بين آن دو وجود ...
دیوان بین‌المللی دادگستری چه وظایفی بر عهده دارد؟ - باشگاه خبرنگاران جوان
www.yjc.ir › سیاسی › سیاست خارجی
Translate this page
دیوان بین‌المللی دادگستری اختلاف‌های حقوقی بین کشورها را حل و به سازمان و کارگزاری‌های تخصصی آن نظر مشورتی ارائه می‌‌دهد و اساسنامه آن بخشی تفکیک‌ناپذیر از ...
تشكيلات قضايي ديوان بين المللي دادگستري - پژوهشکده باقر العلوم
www.pajoohe.com/FA/index.php?Page=definition...
Translate this page
... قضايي ديوان بين المللي دادگستري نویسنده : محمد مهدی حکیمی كلمات كليدي : تشكيلات قضايي ديوان بين المللي دادگستري،قضات ديوان، دادگاه و شعب ديوان ...
همه چیز درباره دادگاه لاهه - گلرخ افقهي
www.gafghahi.com/articles/.../همه-چیز-درباره-دادگاه-لاهه...
Translate this page
دیوان بین‌المللی دادگستری، ارگان قضایی سازمان ملل متحد است. نخستین پرونده‌ای که در این دیوان رسیدگی شد، مربوط به تنگه کورفو (میان آلبانی و انگلیس) بود که در ...
بررسی اجمالی صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری لاهه - پایگاه مجلات ...
www.noormags.ir/.../بررسی-اجمالی-صلاحیت-دیوان-بین-المللی-دادگست...
سید باقر میر عباسی ; مجله: حقوقی بین المللی ; زمستان 1363 - شماره 1 ;
[PDF]ﻣﺤﺪودﯾﺘﻬﺎ ﻫﺎ و ﭼﺎﻟﺶ : دادﮔﺴﺘﺮي اﻟﻤﻠﻠﯽ ﺑﯿﻦ ﺻﻼﺣﯿﺖ دﯾﻮان
interpol.jrl.police.ir/.../e9b92b77ef9b8f2dc3cf0aba79...
Translate this page
دﯾﻮان ﺑﯿﻦ. اﻟﻤﻠﻠﯽ دادﮔﺴﺘﺮي ﺑﻪ ﻋﻨﻮان رﮐﻦ ﻗﻀﺎﯾﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠﻞ. ﻣﺘﺤﺪ،. در اﻣﻮر ﺗﺮاﻓﻌﯽ. ﺗﻨﻬﺎ ﺻﺎﻟﺢ ﺑﻪ رﺳﯿﺪﮔﯽ ﺑﻪ اﺧﺘﻼﻓﺎت دوﻟﺘﻬﺎ اﺳﺖ. آﻧﻬﻢ در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ دوﻟﺘﻬﺎي درﮔﯿﺮ ﺑﻪ ﻧﺤﻮي از. اﻧﺤﺎ ﺑﻪ ﺻﻼﺣﯿﺖ دﯾﻮان رﺿﺎﯾﺖ داده ...
magiran.com:صلاحيت ديوان بين المللي دادگستري لاهه
www.agrifoodmagazine.ir/view.asp?Type=pdf...l... - Translate this page
ديوان بين المللي دادگستري كه محل آن در شهر لاهه پايتخت كشور هلند قرار دارد، از اركان قضايي اصلي سازمان ملل متحد مي باشد. اين ديوان جانشين «ديوان دائمي بين المللي ...
دیوان بین المللی دادگستری - سفارت جمهوری اسلامی ایران - لاهه - وزارت امور ...
www.thehague.mfa.gov.ir/index.aspx?fkeyid...
Translate this page
ديوان بين المللي دادگستري. نام انگليسي :International Court of Justice (ICJ). سال تاسيس: 1946 وضعيت حقوقي: ركن قضايي اصلي سازمان ملل متحد وضعيت جمهوري ...
ديوان بين المللي دادگستري - بانك قوانين كشور
www.ghavanin.ir/PaperDetail.asp?id=970
Translate this page
ين پروتكل تشكيل يك ديوان دائمي بين المللي دادگستري را حاكي بوده و اساسنامه انرا نيز در پيوست داشت. اين پروتكل و اساسنامه پيوستي آن بزودي از طرف بيش از چهل ...
قاضي اختصاصي در ديوان بين المللي دادگستري - Ghavanin.com : Iran ...
www.ghavanin.ir/PaperDetail.asp?id=495
Translate this page
قاضي اختصاصي در ديوان بين المللي دادگستري. عزت الله مجدي نسب مقدمه تاكنون در مقالات و كتابهاي حقوقي كه به زبان فارسي نوشته شده است به ندرت به بررسي نقش ...
دیوان بین المللی کیفری - سفارت جمهوری اسلامی ایران - لاهه - وزارت امور ...
thehague.mfa.ir/index.aspx?siteid=158&pageid...
Translate this page
ديوان بین المللی کيفری. نام انگليسي: International Criminal Court (ICC). سال تاسيس:2002 وضعيت حقوقي: دادگاه دائمی مبتنی بر معاهده بین المللی براي رسيدگي ...
متن شکایت ایران از آمریکا به دیوان بین المللی دادگستری - شبکه خبر
www.irinn.ir/.../متن-شکایت-ایران-از-آمریکا-به-دیوان-...
Translate this page
Jun 16, 2016 - کشورمان در شکایت خود از دولت آمریکا به دیوان بین المللی دادگستری تاکید کرد: ایالات متحده متعهد به ارائه جبران کامل خسارات ایران ناشی از نقض ...
آخرین وضعیت شکایت ایران از آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری ...
www.tabnak.ir › صفحه نخست › سياست‌خارجي
Translate this page
Jul 6, 2016 - وی افزود: مرکز خدمات حقوق بین الملل مسئولیت پیگیری این شکایت را بر عهده گرفته و باید ببینیم که دیوان بین المللی دادگستری تشخیص می‌دهد ...
آخرین وضعیت شکایت ایران از آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری
aftabnews.ir/.../آخرین-وضعیت-شکایت-ایران-از-آمریکا...
Translate this page
Jul 6, 2016 - وی افزود: مرکز خدمات حقوق بین الملل مسئولیت پیگیری این شکایت را بر عهده گرفته است و باید ببینیم که دیوان بین المللی دادگستری تشخیص ...
دادگاه بین المللی لاهه
www.did.ir/category/listReadOnly.aspx?...f5c1...
Translate this page
با تصویب اساس‌نامه رم در ۱۹۹۸ و تأسیس دیوان بین المللی کیفری در سال ۲۰۰۱ رسیدگی به جرایم و جنایات بین المللی در دستور کار دیوان قرار گرفت. از آن‌جایی‌که ...
پایان نامه بررسی صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری
bankmaghale.ir/پایان-نامه-بررسی-صلاحیت-دیوان-بی...
Translate this page
پایان نامه بررسی صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۲۵ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید ...
رای دیوان بین المللی دادگستری درمورد حمله آمریکا به سکوهای نفتی - شانا
www.shana.ir/.../رای-دیوان-بین-المللی-دادگستری-درم...
Translate this page
به تازگی رای دیوان بین المللی دادگستری در مورد قضیه حمله آمریکا به سکو های نفتی ایران پس از گذشت 11 سال از ارائه داد خواست ایران در دیوان بین المللی اعلام شد.
جزئیات شکایت ایران از آمریکا به دیوان دادگستری بین‌المللی - ایسنا
www.isna.ir/.../جزئیات-شکایت-ایران-از-آمریکا-به-دیو...
Translate this page
Jun 18, 2016 - نماینده رابط جمهوری اسلامی ایران دادخواست رسمی تهران علیه دولت ایالات متحده آمریکا را، روز چهارشنبه گذشته در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه ...
توقیف داراییهای ایران در آمریکا؛ آیا دیوان بین المللی دادگستری ... - BBC
www.bbc.com/.../160618_l12_icj_iran_us_diba
Translate this pageBBC
Jun 18, 2016 - دولت ایران به عنوان بخشی از تلاشهای خود برای ابطال رای دیوان عالی آمریکا درباره تخصیص دو میلیارد دلار از داراییهای ایران به قربانیان حوادث ...
ایرنا - شرایط اقامه دعوای ایران علیه آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری ...
www7.irna.ir/.../82049...
Translate this pageIslamic Republic News Agency
Apr 25, 2016 - تهران-ایرنا- قائم مقام مرکز امور حقوقی نهاد ریاست جمهوری از تهیه مقدمات لازم برای طرح دعوا علیه اقدام آمریکایی ها در دیوان دادگستری بین المللی خبر داد ...
نسبیت احکام دیوان بین‌المللی دادگستری در نظریه و عمل
alr.iauctb.ac.ir/article_513110.html
Translate this page
احکام دیوان بین‌المللی دادگستری و سلف آن (دیوان دایمی‌بین‌المللی دادگستری) وفق ماده‌ی 59 اساسنامه نسبت به طرفین اختلاف و در همان دعوای ذی‌ربط الزام‌آور است.
پرتال جامع علوم انسانی - صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری لاهه
www.ensani.ir/fa/content/125177/default.aspx
Translate this page
... دادگستری لاهه. سید باقر میرعباسی. فایل تمام متن: صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری لاهه (نوع: PDF حجم: 307KB). منابع (نشریه): حقوقی بین المللی 1360 شماره 1.
تاريخچه و چگونگي پيدايش ديوان بين المللي دادگستري - بانک اطلاعات ...
www.magiran.com/npview.asp?ID=2643569
Translate this page
Dec 19, 2012 - تاريخچه و چگونگي پيدايش ديوان بين المللي دادگستري نويسنده: آرمان محموديان ديوان بين المللي دادگستري با نام دادگاه لاهه بيشتر مطرح مي شود.
نقش دیوان بین المللی دادگستری در توسعهء حقوق بشر - حقوق خصوصی
https://jolt.ut.ac.ir/article_11376.html
Translate this page
by جلالی - ‎2003
با توجه به صلاحیت عام دیوان بین المللی دادگستری، تاکنون حقوق بشر موضوع تعدادی از دعاو ی مطرح شده در این مرجع قضایی بین المللی بوده است. با این حال در مفهوم ...
ادعای بی.‌بی.‌سی: دیوان بین‌المللی دادگستری به شکایت ایران از آمریکا ...
www.farsnews.com/newstext.php?...
Translate this pageFars News Agency
Jun 18, 2016 - این شکایت بر این اساس است که آمریکا پیمان دوستی دو کشور مورخ 1956 یا 1334 را نقض کرده و به احتمال زیاد دیوان بین المللی دادگستری صلاحیت ...
مرکز پژوهشها - مجموعه مقالات پیرامون رأی دیوان بین المللی دادگستری در ...
rc.majlis.ir/fa/book_pub/show/837366
Translate this page
مجموعه مقالات پیرامون رأی دیوان بین المللی دادگستری در قضیه سکوهای نفتی: دعوی جمهوری اسلامی ایران علیه ایالات متحده آمریکا ...
[DOC]اساسنامه دیوان بین
www.navazeni.ir/courses/pamphlets/ICJStatute.doc
Translate this page
متن اساسنامه دیوان بین المللی دادگستری . ماده 1 - دیوان بین المللی دادگستری که به موجب منشور ملل متحد به عنوان رکن مهم قضایی سازمان تأسیس شده بر طبق مقررات ...
دیوان بین المللی دادگستری :: در رگ تاک
maqami.blog.ir/.../دیوان%20بین%20المللی%20دادگس...
Translate this page
Jun 23, 2016 - ۳۰ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «دیوان بین المللی دادگستری» ثبت شده است - یادداشت ها و آثار امیر مقامی.
حقوق دانشگاه آزاد شیراز - دیوان بین المللی دادگستری : حقوق بین الملل
shzlawgroup.blogfa.com/page/14.aspx
Translate this page
دیوان بین المللی دادگستری : حقوق بین الملل. نام انگلیسی :International Court of Justice (ICJ). سال تاسیس: 1946. وضعیت حقوقی: ركن قضایی اصلی سازمان ملل متحد.
کاوه آهنگر - صلاحیت های دیوان کیفری بین المللی (ICC)
hadianalireza.blogfa.com/post-54.aspx
Translate this page
بررسی صلاحیت دادگاه کیفری بین المللی از این جهت که نه برای مدت زمان محدود و نه به طور موردی برای رسیدگی به وضعیت خاص (آن گونه که در دیوان های کیفری بین ...
SID.ir | قلمرو زماني صلاحيت ديوان بين المللي كيفري
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=70654
Translate this page
by طهماسبي جواد
صلاحيت تمام دادگاههاي بين المللي كيفري موردي، متوجه جناياتي بوده است كه قبل از تشكيل آنها ارتكاب يافته اند. اما مقررات شكلي و ماهوي اساسنامه ديوان بين المللي ...
دیوان بین المللی دادگستری در دعاوی سرزمینی آفریقا اشتباه کرد ...
www.mehrnews.com/.../دیوان-بین...
Translate this pageMehr News Agency
May 8, 2016 - «دِر دیری احمد» می گوید آفریقا به دلایل قومی رژیم مرزبندی جامعه بین الملل را نپذیرفته و به دنبال ایجاد قوانین عرفی است حال آنکه دیوان بین المللی ...
دادرسي هاي بين المللي ديوان بين المللي دادگستري 1 در تئوري و عمل ...
www.junglepub.org/law/book.aspx?i=332&c=49
Translate this page
چند نکته در مورد اين کتاب قابل ذکر است: 1- دادرسي بين المللي در طول صد سال گذشته يعني عملا پس از کنفرانس 1899 و 1907 صلح لاهه پا به عرصه حيات نهاد و سپس ...
مجله حقوقی بین المللی - مرکز امور حقوقی بین المللی
www.cila.ir/.../home/?.../مجله%20حقوقی%20بین‏الملل...
Translate this page
نظارت قضایی محاکم بین المللی بر شورای امنیت سازمان ملل متحد. سید‌فضل‌الله موسوی، ... بررسی تاریخی و تحلیلی اجرای احکام دیوان بین‌المللی دادگستری. علی ایزدی.
متن کامل اساسنامه دیوان کیفری بین المللی
nashreedalat.ir/.../-/339-متن-کامل-اساسنامه-دیوان-کیف...
Translate this page
Nov 24, 2013 - متن کامل اساسنامه دیوان کیفری بین المللی به همراه ضمائم تعداد صفحات:88 منبع: بانک مقالات حقوقی نشر عدالت دانلود در ادامه مطلبمتن کامل اساسنامه ...
ارزیابی حکم قطعی دیوان بین المللی دادگستری در خصوص پرونده سکوهای ...
www.hawzah.net/fa/article/view/90476
Translate this page
دیوان بین المللی دادگستری نیز پس از استماع اظهارات شفاهی دو طرف، نهایتا در تاریخ 6 نوامبر 2003 م. حکم نهایی خود را درخصوص پرونده سکوهای نفتی ایران در سه بخش ...
آشنا ئی با حقوق عمومی - صلاحیت ترافعی دیوان بین المللی دادگستری
nomos.blogfa.com/post-26.aspx
Translate this page
فصل اول ) صلاحیت ترافعی دیوان بین المللی. صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری در مورد رسیدگی به اختلافات محوله ̒ طبق حقوق بین الملل ناشی از بند یک ماده 38 ...
طرح دعوای ایران علیه امریکا در دیوان بین المللی دادگستری
www.internationallaw.ir/index.php?...
Translate this page
Jun 15, 2016 - دیروز، یعنی 15 ژوئن 2016، جمهوری اسلامی ایران دعوایی را علیه ایالات متحده آمریکا بخاطر نقض معاهده دوجانبه مودت 1955 میان دو کشور، در دیوان ...
آشنایی با دادگاه های کیفری بین المللی - جدید ترین اخبار و مطالب حقوقی
houseinaghaei.blogfa.com/cat-46.aspx
Translate this page
در 15 ژانویه 2013، دولت لوکزامبورگ سند تصویب اصلاحیه اساسنامه دیوان بین المللی کیفری راجع به جنایت تجاوز را نزد دبیرکل ملل متحد تودیع کرد. [متن سند] ...
آراء مربوط به ايرادات مقدماتي صادره از ديوان بين المللي دادگستري در ...
library.tebyan.net/.../آراء%20مربوط%20به%20ايرادات...
Translate this page
آراء مربوط به ايرادات مقدماتي صادره از ديوان بين المللي دادگستري در پرونده هاي مشروعيت توسل به زور. [منبع الکترونیکی]. افزودن به کتابخانه شخصی ...
رابطه دیوان بین المللی دادگستری و شورای امنیت - International Political ...
hahei.blogfa.com/post/6
Translate this page
متأسفانه مشکل بسیار جدی که دیوان از سال 1970 به بعد با آن مواجه است، عدم حضور کشور طرف دعوی (کشور مدعی علیه)، نزد دیوان بین المللی دادگستری می باشد. حتی با ...
Searches related to دیوان بین‎ المللی دادگستری

دیوان بین المللی کیفری icc

دیوان دائمی دادگستری بین المللی

سایت دیوان بین المللی دادگستری

اساسنامه دیوان بین المللی دادگستری pdf

اساسنامه دیوان بین المللی کیفری

دیوان داوری بین المللی

آرای دیوان بین المللی دادگستری

دیوان بین المللی دادگستری icj
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 11485
  • کل نظرات : 143
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 49
  • آی پی دیروز : 531
  • بازدید امروز : 131
  • باردید دیروز : 4,323
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 7,625
  • بازدید ماه : 7,625
  • بازدید سال : 385,236
  • بازدید کلی : 4,165,014