شرایط اساسی صحت معاملات

بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 55 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 89
در فقه اسلامی و حقوق ایران قاعدهای هست به نام اصاله الصحّه یااصل صحّت كهبه موجب آن قراردادهای واقع شده بین افراد اصولاً صحیح هستند، مگر اینكه دلیلی برعدم صحّت آنها وجود داشته باشد (مادهی 223 ق م)
قیمت فایل فقط 12,000 تومان
شرایط اساسی صحت معاملات
مادهی 190 قانون مدنی مقرر میدارد: «برای صحّت هر معامله شرایط ذیل اساسیاست:
1- قصد طرفین و رضای آنها
2- اهلیّت طرفین
3- موضوع معیّن كه مورد معامله باشد
4- مشروعیت جهت معامله
در فقه اسلامی و حقوق ایران قاعدهای هست به نام اصاله الصحّه یااصل صحّت كهبه موجب آن قراردادهای واقع شده بین افراد اصولاً صحیح هستند، مگر اینكه دلیلی برعدم صحّت آنها وجود داشته باشد (مادهی 223 ق .م.). بنابراین قراردادی را میتوانغیرصحیح دانست كه ثابت شود فاقد یكی از شرایط صحّت است. در صورت عدم احرازفقد شرط قرارداد صحیح تلقی میشود.
فقدان شرایط صحّت همیشه دارای یك اثر و نتیجه نیست و به عبارت دیگر ضمانتاجرای این شرایط همیشه یكسان نمیباشد. فقدان شرط صحّت گاهی باعث بطلان و گاهیموجب عدم نفوذ معامله است. بنابراین، صحّت در مادّهی 190 ق .م. در مقابل بطلان و عدمنفوذ به كار رفته است و قراردادی كه فاقد یكی از شرایط صحّت است ممكن است باطل یاغیرنافذ باشد.
فرق بین معاملهی باطل و معاملهی غیرنافذ
معاملهی باطل آن است كه فاقد یكی از اركان بوده و هیچ گونه اثری بر آن مترتبنباشد و نتوان با تنفیذ بعدی به ان قدرت و اعتبار بخشید، مانند معاملهای صغیر غیرممیّز ومجنون و معامله در حال مستی.
این گونه معاملات به علت فقدان قصد و ارادهی حقوقی باطل و كان لم یكن است وهیچگونه اثر حقوقی نمیتوان برای آن قایل شد. معاملهی باطل، چنانكه گفتهاند، مانندمرده است كه نمیتوان زندهاش كرد. بطلان ضمانت اجرایی شدیدتر از عدم نفوذ است.عقد باطل از نظر قانون به منزلهی معدوم است. هنگامی معامله محكوم به بطلان است كهفاقد یكی از اركان اساسی صحّت باشد و نقص آن را به هیچ وجه نتوان رفع كرد.
معاملهی غیرنافذ آن است كه فاقد بعضی از شرایط صحّت معامله و از این رو ناقصو معیوب باشد؛ لیكن بتوان عیب آن را رفع كرد و با تنفیذ بعدی قدرت و اعتبار به آنبخشید. معاملهی غیرنافذ، همچون مریضی است كه میتوان درمانش كرد. معاملهیغیرنافذ، تا هنگامی كه از آن رفع عیب نشده، فاقد اثر حقوقی است ولی پس از تنفیذ و رفععیب به صورت معاملهی صحیح درمیآید و از روز انعقاد معتبر شناخته میشود و ازهمان روز آثار حقوقی بر آن بار میگردد. مثلاً معاملهی مكره (كسی كه در نتیجهی اكراه وبدون اختیار قرارداد میبندد) غیرنافذ است؛ ولی طرفی كه رضای وی معیوب بودهمیتواند پس از رفع اكراه معامله را تنفیذ كند و در این صورت معامله از روز انعقاد معتبرشناخته شده و دارای آثار حقوقی خواهد بود. بنابراین اگر بایع مكره باشد و پس از رفعاكراه، بیع را تنفیذ كند، عین و منافع مال مورد معامله از روز انعقاد بیع متعلق به مشتریتلقی خواهد شد.
معاملهی غیرنافذ را با معاملهی قابل فسخ نباید اشتباه كرد. معامله قابل فسخقراردادی است كه اركان و شرایط صحّت آن كامل است و از این رو به محض انعقاد اثرخود را به بار میآورد؛ لیكن به موجب قرارداد، یا به حكم قانون، حق فسخ در آن برای یكیاز طرفین یا هر دو یا شخص ثالث شناخته شده است؛ مانند موردی كه طرف معامله مغبونو غبن فاحش باشد یا خیار فسخ به نفع یكی از متعاملین شرط شده باشد كه در این صورتوی میتواند معامله را برهم زند. فسخ قرارداد، هرگاه تحقق یابد، به گذشته اثر نمیكند وفقط از تاریخ وقوع فسخ، اثر قرارداد را از بین میبرد و طرفین را در وضعی كه قبل از عقدداشتهاند قرار میدهد. لیكن آثاری كه قرارداد قبل از فسخ به بار آورده به قوت و اعتبارخود باقی میماند. بنابراین منافع منفصل مبیع قبل از فسخ از آن مشتری خواهد بود.
اینك كه فرق بین معاملهی باطل و غیرنافذ و قابل فسخ روشن شد به بحث از شرایطاساسی صحّت معامله كه در مادّهی 190 قانون مدنی آمده است میپردازیم.
مبحث اوّل: قصد و رضای طرفین
تعریف
انعقاد هر قرارداد همواره پس از یك سلسله تصورات و اعمال روانی روی میدهد.فرض كنید كه كسی میخواهد مالی را خریداری كند. نخست قرارداد را با همهی اركان وعناصر و نتایج آن در ذهن مجسم میكند، به ویژه مال مورد معامله و مبلغی را كه در ازایآن باید بپردازد در ذهن تصور مینماید؛ سود و زیان معامله را میسنجد؛ سپس میل وگرایش باطنی به انجام قرارداد پیدا میكند؛ آنگاه تصمیم به ایجاد آن میگیرد و سرانجامطرفین با كاربرد لفظ یا انجام عملی، عمل حقوقی را در ذهن و عالم اعتبار ایجاد میكنند وبا اعلام قصد و توافق ارادهی آنان قرارداد بسته میشود.
حال ببینیم قصد و رضا كه طبق مادّهی 190 قانون مدنی از شرایط اساسی صحّتمعامله به شمار آمده است چیست؟ با توجه به مراحل مختلف روانی كه برای انعقادقرارداد ذكر شد، رضا در اصطلاح حقوقی همان میل و گرایش باطنی به انجام عمل حقوقیاست؛ و قصد، ایجاد عمل حقوقی در عالم ذهن است كه گاهی از آن به قصد انشاء تعبیرمیكنند.
بعضی از استادان حقوق در تعریف قصد و رضا گفتهاند: رضا اشتیاق به ایجاد وقصد انشاء ایجاد امر متصور است. در حقوق فرانسه معمولاً قصد و رضا را تحت عنواناراده Consentement مطرح میكنند و از تحلیل آن به قصد و رضا سخن نمیگویند. ولیقانون مدنی به پیروی از فقه اسلامی قصد و رضا را از هم تفكیك كرده و آن را دو امرنفسانی جداگانه به شمار آورده است.
بنابراین نظریه كه مورد قبول فقهای امامیه و حقوق دانان ایران است، رضا را باقصد نباید اشتباه كرد؛ ممكن است كسی قصد انجام معامله داشته ولی رضا نداشته باشد.مثلاً هرگاه كسی در اثر تهدید به قتل حاضر به فروش خانه خود شود و به محضر برود وسند انتقال را امضا كند، قصد انشاء معامله را داشته، اما فاقد رضا بوده و به تعبیری دیگررضایش معیوب است و از این رو معامله وی غیرنافذ است. هنگامی رضای لازم در معاملهو به اصطلاح حقوقی رضای معاملی موجود و كامل است كه سبب انعقاد قرارداد میل واختیار معامله كننده باشد، نه اجبار شخص دیگر، هرچند كه این میل بر اثر یك عاملغیراختیاری (اضطرار) پدید آمده باشد. بنابراین اگر كسی برای درمان فرزند در آستانهمرگ خویش خانهی خود را بفروشد، بیآنكه شخصی او را مجبور به فروش كرده باشد،رضای معاملی موجود و قرارداد صحیح و معتبر است. رضای معاملی در صورتیموجود و بیعیب است كه معامله كننده آزادانه و در محیطی دور از اكراه و اشتباه اركان ونتایج معامله را بررسی كند و نفع و ضرر آن را بسنجد و آنگاه قصد انشاء معامله كند.
پس از روشن شدن مفهوم قصد و رضا اینك مسایل مهم مربوط به این مبحث راتحت عناوین: وجود و اظهار اراده، توافق اراده، نمایندگی در قصد انشاء و عیوب ارادهمورد بررسی قرار میدهیم.
بند اوّل: وجود و اظهار اراده
الف - وجود اراده
طرفین معامله باید قصد انشاء یعنی ایجاد قرارداد را داشته باشند والا معامله باطلو از درجهی اعتبار ساقط است. برای اینكه قصد انشاء تحقق یابد باید طرف قرارداد قوهیتمیز و درك داشته باشد و پس از تصور اركان و سنجش سود و زیان قرارداد، ایجاد آن رااراده كند.
بنابراین معاملهی دیوانه یا صغیر غیر ممیّز یا كسی كه در حال مستی است، به عفتفقدان قصد، باطل است و هیچ اثری بر این گونه معامله مترتّب نیست. مادهی 195 قانونمدنی مقرر میدارد: «اگر كسی در حال مستی یا بیهوشی یا در خواب معامله نماید، آنمعامله به واسطهی فقدان قصد باطل است». به طور كلّی فقدان قصد به هر علتی كه باشدباعث بطلان معامله است.
ب - اظهار اراده
وجود قصد در درون شخص و عالم ذهن كافی برای انعقاد قرارداد نیست؛ بلكهقصد باید به طریقی بیان و اظهار گردد. قصدی كه به نحوی از انحاء در مقام عقد قراردادابراز شده است ارادهی ظاهری یا اظهار شده یا ارادهی خارجی یا اعلام اراده نامیدهمیشود. در مقابل، قصد درونی و واقعی معامله كننده ارادهی باطنی نام دارد. ابراز قصدانشاء یا ارادهی ظاهری غیر از اظهار تمایل به انعقاد قرارداد و مذاكرات مقدّماتی راجع بهشرایط آن است. منظور از ابراز قصد این استكه طرفین معامله پس از مذاكرات مقدّماتی، بااعلام قصد خود، قرارداد را ایجاد كنند و به عبارت دیگر، قصد انشاء معامله را داشته باشندو آن را اظهار نمایند. مادّهی 191 قانون مدنی در مقام بیان این قاعده مقرر میدارد: «عقدمحقق میشود به قصد انشاء به شرط مقرون بودن به چیزی كه دلالت بر قصد كند».بدیهی است كه بدون كاشف و مبرز (چیزی كه دلالت بر قصد نماید) معامله كنندهنمیتواند طرف دیگر را از قصد خود آگاه سازد و تراضی و توافق طرفین به وجود نخواهدامد.
وسیلهی اظهار اراده
طرفین معامله میتوانند با الفاظ و كلماتی كه به كار میبرند قرارداد را منعقد سازند.مثلاً یكی میگوید: فروختم و دیگری میگوید: خریدم و بدین طریق عقد بیع سته - میشود.گاه برای اظهار قصد الفاظ و كلماتی به كار نمیرود، بلكه عملی صورت میگیرد كه حاكیاز قصد انشاء است. در اینجا دو فرض میتوان كرد:
فرض نخست این است كه طرفین یا یكی از آنها از ادای كلمات و به كار بردن الفاظعاجز باشند. در این صورت اشاره برای بیان قصد كافی است. مادّهی 192 قانون مدنی دراین زمینه مقرر میدارد: «در مواردی كه برای طرفین یا یكی از آنها تلفظ ممكن نباشد،اشاره كه مبین قصد و رضا باشد كافی خواهد بود.»
فرض وم این است كه به كاربردن الفاظ برای طرفین معامله ممكن باشد و با وجوداین، طرفین قصد خود را به وسیلهی عملی مانند داد و ستد اظهار كنند، چنانكه فروشندهمبیع را به خریدار داده، ثمن معامله را از او بگیرد، بیآنكه سخنی بر زبان آورد. مادّهی 193قانون مدنی در این باره میگوید: «انشاء معامله ممكن است به وسیلهی عملی كه مبیّنقصد و رضا باشد مثل قبض و اقباض حاصل گردد، مگر در مواردی كه قانون استثنا كردهباشد». بنابراین طرفین معامله میتوانند، حتی در صورتی كه به كار بردن الفاظ برایایشان ممكن باشد، قصد خود را به وسیلهی عملی اظهار كنند، مگر در موردی كه قانونصریحاً به كاربردن الفاظ را لازم شمرده است، مانند نكاح. معاملهای كه قصد طرفین آن ازطریق عمل اظهار شده باشد معاملهی معاطاتی نامیده میشود.
نوشته نیز یكی از وسایل اظهار اراده است و میتوان آن را در صورتی كه مبینقصد انشاء باشد معتبر شناخت و در حكم لفظ دانست. در زندگی امروز استفاده از نوشتهدر معاملات متداول است و نمیتوان آن را برای ابراز قصد بیارزش تلقی كرد. مادّهی 191قانون مدنی به طور مطلق چیزی را كه دلالت بر قصد كند در تحقق عقد لازم دانستهونوشته نیز یكی از مصادیق آن محسوب میشود. بنابراین، از اطلاق مادّهی 191 میتواناعتبار نوشته را در اظهار اراده، در حقوق مدنی ایران، استنباط كرد. از روح مواد راجع بهاسناد مانند مواد 1284 به بعد قانون مدنی و مواد 46 به بعد قانون ثبت اسناد نیز همینمعنی را میتوان استفاده كرد. به هر حال، با توجه به اینكه اصل رضایی بودن عقود درحقوق امروز پذیرفته شده و هر چیزی میتواند مبین اراده باشد، در قبول نوشته، به عنوانیكی از وسایل ابراز قصد انشاء، نباید تردید كرد. در حقوق اروپایی نیز در صحّت استفادهاز نوشته برای بیان قصد انشاء جای تردید نیست.
در حقوق اسلام در پارهای اعمال حقوقی مانند وصیت اعتبار كتابت به عنوانوسیلهی اظهار قصد صریحاً پذیرفته شده است. ولی اعتبار نوشته به صورت یك قاعدهیكلّی در فقه سنّتی دیده نمیشود، حتی بعضی از فقهاء به خلاف آن تصریح كردهاند. باوجود این، برخی از فقهای معاصر، با اعلام اینكه هر چیزی میتواند مبرز اراده باشد وكاربرد سبب و وسیله خاصی برای ابراز قصد شرط نیست، به كفایت نوشته در معاملاتاشاره كردهاند. بعلاوه میتوان گفت: چون اسلام در معاملات عرف و عادت موجود راامضا و تأیید میكند و به اصطلاح، احكامش در این باب بیشتر امضایی است نه تأسیسی،در صورتی كه كتابت برای اظهار قصد انشاء معمول و متداول باشد، حقوق اسلاممخالفتی با آن نخواهند داشت.
اما سكوت را نمیتوان وسیلهی اظهار اراده تلقی كرد. ساكت وضع مبهمی دارد ونمیتوان گفت كه قصد انشاء معامله را داشته است. بنابراین اگر كسی به دیگری معاملهایرا پیشنهاد كند و او در جواب سكوت نماید، نمیتوان گفت كه قبول كرده و معامله مزبورواقع شده است. معهذا ممكن است سكوت با قرائتی همراه باشد كه دلالت بر قصد انشاءكند. به عبارت دیگر، گاهی اوضاع واحوال خاص كاشف از آن است كه ساكت قصد انشاءمعامله را دارد. مثلاً اگر بین طرفین روابط تجارتی وجود داشته و رویهی سابق آنان بر اینبوده است كه یكی مالی برای دیگری میفرستاده و طرف دیگر، بدون اینكه جوابی بدهد، آنرا قبول میكرده است، یا یكی سفارشی جهت خرید مالی به دیگری میداده و او، بیآنكهپاسخی بدهد، كالا را میفرستاده است، در این موارد میتوان سكوت را كاشف از قبولتلقی كرد.
بنا به مطالب مذكور، برای تحقق عقد، قصد انشاء باید از جهان درون خارج به نحویاز انحاء ابراز گردد و اظهار اراده اصولاً تابع شكل و تشریفات خاصی نیست.
تنظیم سند عادی یا رسمی اصولاً از شرایط صحّت عقد تلقی نمیشود. با وجود این،چه بسا افراد برای اثبات قرارداد اقدام به تهیّه و تنظیم سند مینمایند. نیاز به نوشته جهتاثبات قرارداد در گذشته بیشتر احساس میشد؛ زیرا هرگاه موضوع قرارداد از پانصدریال تجاوز میكرد، طبق مادّهی 1310 قانون مدنی، (كه در سال 1361 حذف شد) قراردادبه شهادت قابل اثبات نبود. بنابراین، اگر مدعی سندی در دست نداشت، ممكن بود نتواندوجود قرارداد را به هنگام اختلاف در دادگاه اثبات نماید؛ ولی امروزه ارزش اثباتیشهادتی كه واجد شرایط مقرر در قانون باشد محدودیتی ندارد. بعلاوه، چنانكه در پیشگفته شد، در مورد نكاح و معاملات راجع به غیرمنقول، قانونگذار تنظیم سند رسمی راالزامی قرار داده است، اگرچه نمیتوان آن را شرط صحّت این قراردادها و آنها راتشریفاتی به معنی خاص دانست. عدم ثبت ازدواج دایم طبق قانون جرم شناخته شدهاست: هرگاه ازدواج دایم در یكی از دفاتر رسمی ازدواج به ثبت نرسد، مرد ازدواج كننده بهحبس تعزیری تا یك سال محكوم خواهد شد (مادهی 645 قانون مجازات اسلامی). امامعاملات راجع به غیرمنقول، در مواردی كه طبق قانون ثبت آنها الزامی است، هرگاه بهثبت نرسیده و سند رسمی برای آنها تنظیم نشده باشد، قابل اثبات به وسیلهی سند عادینیستند و سند عادی راجع به آنها در هیچ یك از ادارات و محاكم نباید پذیرفته شود.صلحنامه و هبه نامه و شركت نامه نیز دارای همین حكم است (مواد 46 تا 48 قانون ثبتاسناد مصوب 1310).
قیمت فایل فقط 12,000 تومان
برچسب ها : شرایط اساسی صحت معاملات , شرایط اساسی , صحت معاملات , شرایط اساسی صحت معاملات , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق
Google
About 441,000 results (0.52 seconds)
Search Results
شرایط اساسی صحت معاملات را میدانید؟ - باشگاه خبرنگاران جوان
www.yjc.ir/fa/.../شرایط-اساسی-صحت-معاملات-را-میدان...
Translate this page
Nov 26, 2014 - شرایط اساسی صحت معاملات را میدانید؟ منظور از قصد و رضای طرفین در حین انجام معامله این است که آنها برای انعقاد و شکلگیری قرارداد، دارای ارادهای ...
بررسی لزوم یا عدم لزوم شرایط اساسی صحت قراردادها در مورد شروط ضمن عقد
clk.journals.pnu.ac.ir/article_184_0.html
Translate this page
چکیده مسأله مهمی که در حوزه حقوق مدنی و نیز فقه قراردادها مطرح است، بحث لزوم یا عدم لزوم رعایت شرایط اساسی صحت معاملات در خصوص شروط ضمن عقد است. در قانون مدنی ...
شرایط اساسی صحت معامله - فـردوس عـدالـت
ferdows-edalat.blogfa.com/post-12.aspx
Translate this page
فـردوس عـدالـت - شرایط اساسی صحت معامله - پایگاه آنلاین انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی - فـردوس عـدالـت.
مقاله در مورد شرايط اساسي صحت معاملات - دانلود مقاله
mag-iran.com/مقاله-در-مورد-شرايط-اساسي-صحت-معا.htm
Translate this page
شرايط اساسي صحت معاملات. شرايط اساسي صحت معامله مادهي ۱۹۰ قانون مدني مقرر ميدارد: «براي صحّت هر معامله شرايط ذيل اساسياست: ۱- قصد طرفين و رضاي آنها ۲- اهليّت ...
شروط چهارگانه صحت معامله چیست؟ - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=205975
Translate this page
Apr 16, 2012 - هر قراردادی که بین 2 طرف معامله بسته میشود باید دارای 4 شرط باشد چرا که اگر حتی یکی از شروط (که به آن شرایط اساسی صحت معامله گفته میشود) ...
اگر شروط چهار گانه صحت معامله محقق نشود، قرارداد ... - JameJamOnline.ir
www1.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum...
Translate this page
Dec 18, 2011 - در واقع هر قراردادی که بین 2 طرف معامله بسته میشود باید دارای 4 شرط باشد چرا که اگر حتی یکی از شروط (که به آن شرایط اساسی صحت معامله گفته ...
شرایط اساسی صحت معامله - موسسه حقوقی هدیه عدالت خواه
www.hediyehlawfirm.com/.../شرایط-اساسی-صحت-معام...
Translate this page
شرایط اساسی صحت معامله. ماده 190 ق . م = برای صحت هر معامله شرایط ذیل اساسی است : 1- قصد طرفین و رضای آنها 2- اهلیت طرفین 3- موضوع معین که مورد معامله باشد.
شروط چهار گانه صحت معامله چیست؟ - خبرگزاری فارس
www.farsnews.com/newstext.php?...
Translate this pageFars News Agency
Dec 21, 2011 - خبرگزاری فارس: هر قراردادی که بین 2 طرف معامله بسته میشود باید دارای 4 شرط باشد چرا که اگر حتی یکی از شروط (که به آن شرایط اساسی صحت ...
شرایط اساسی قرارادادها - مقاله و پروژه های دانشجویی ، نرم افزار و بازی ...
www.wikipersia.blogsky.com/1389/11/02/post-177/
Translate this page
عنوان یکی از فصول قانون مدنی در شرایط اساسی برای صحت معامله میباشد. ملاحظه در موارد مربوطه حاکی از آنست که منظور از معاملات در واقع کلیه موارد اعم از عقد است که ...
بررسي لزوم يا عدم لزوم شرايط اساسي صحت قراردادها در مورد شروط ضمن عقد
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=217302
Translate this page
by قبولي درافشان سيدمحمدمهدي
مساله مهمي که در حوزه حقوق مدني و نيز فقه قراردادها مطرح است، بحث لزوم يا عدم لزوم رعايت شرايط اساسي صحت معاملات در خصوص شروط ضمن عقد است. در قانون مدني ايران، ...
شرایط اساسی صحت معاملات - وبلاگ حقوقی سید فرهاد میرگزار لنگرودی
langeroudi.blogfa.com/post/32
Translate this page
شرایط اساسی صحت معاملات. برای اینکه معامله ای تشکیل شود،عقد و قراردادی حاصل شود وجود دو دسته از شرایط لازم است: شرایط عمومی و شرایط اساسی صحت معاملات.
شرایط اساسی برای صحت معامله - آفتاب
www.aftabir.com › ... › عقود و تعهدات بهطور کلی
Translate this page
شرايط اساسى براى صحت معامله ،آفتاب مرجع اخبار ایران و جهان، بانک جامع نیازمندیها.
شرایط صحت عقد/ در چه صورت عقد باطل است؟ | طبق ماده 190 قانون
www.ghatreh.com/.../شرایط-صحت-عقد-صورت-عقد-با...
Translate this page
Jul 29, 2014 - طبق ماده 190 قانون اساسی، قصد طرفین و رضای آن ها، اهلیت طرفین، وجود موضوع معین برای معامله و مشروعیت جهت معامله Ø.
کار تحقیقی :شرایط صحت معامله – آموزشکده تخصصی حقوق
dadban1365.kajblog.ir › سایر جزوات درسی
Translate this page
Aug 30, 2015 - مسأله مهمی که در حوزه حقوق مدنی و نیز فقه قراردادها مطرح است، بحث لزوم یا عدم لزوم رعایت شرایط اساسی صحت معاملات در خصوص شروط ضمن عقد است.
نحوه انعقاد قرارداد ، شرایط یک قرارداد معتبر و قانونی - املاک تهران
www.amlakpa.ir › قوانین حقوقی
Translate this page
بطور کلی موضوع هر قرارداد و نیز شرایط و تعهداتی که طرفین یک قرارداد برای خود .... به آن شرایط اساسی صحت معامله گفته می شود) موجود نباشد اعتبار قرارداد از لحاظ ...
شرایط اساسی صحت معاملات - سایت وکیل حقوقی
www.websitevakil.ir › موضوعات حقوقی
Translate this page
Jan 15, 2013 - شرایط اساسی صحت معاملات : برای صحت انجام هر معامله ای شرایط اساسی نیاز است که بدون وجود حتی یکی از آنها معامله صحیح نبوده و حسب مورد باطل و ...
بررسی جایگاه شرایط اساسی صحت معاملات در شروط ضمن عقد
ganj.irandoc.ac.ir/articles/584559
Translate this page
مبحث شروط ضمن عقد از دیرباز مورد توجّه فقها و حقوقدانان بوده است و پیدایش مسائل و عناوین نوین حقوقی و قراردادی بر اهمیّت آن افزوده است . امروزه کمتر قراردادی است که ...
کاملترین فایل تحقیق شرايط اساسي صحت معاملات
7h17xp.radikaldl.ir/
Translate this page
اینک شما با جستجوی ((تحقیق شرايط اساسي صحت معاملات)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -تحقیق شرايط اساسي صحت معاملات- شده اید. توضیحات کامل و اطلاع از ریز ...
[DOC]ماده 10 قانون مدني
www.omidleasing.ir/omidleasing.../42_orig.docx
Translate this page
ماده 190 شرايط اساسي براي صحت معامله براي صحت هر معامله شرايط ذيل اساسي است * تعهد طرفين و رضاي آنها * اهليت طرفين * موضوع معين كه مورد معامله باشد * مشروعيت ...
تحقیق شرايط اساسي صحت معاملات - پدیده هنر - هفت بلاگ
nikat.7blog.ir/post/1803
Translate this page
3 days ago - با سلام،محصول دانلودی +{{تحقیق شرايط اساسي صحت معاملات}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات ...
حقوق املاک - شرایط اساسی برای صحت معامله
estatelaw.blogfa.com/post/24
Translate this page
هر یک از عقود (معینه و یا غیر معینه و قراردادها) وقتی آثار قانونی دارد که شرائط اساسی برای صحت معامله را دارا باشد. این است که ماده «190» قانون مدنی میگوید:
بررسی لزوم یا عدم لزوم شرایط اساسی صحت قراردادها در
profdoc.um.ac.ir/paper-abstract-1029834.html
Translate this page
by قبولی درافشان - 2012
مسأله مهمی که در حوزه حقوق مدنی و نیز فقه قراردادها مطرح است، بحث لزوم یا عدم لزوم رعایت شرایط اساسی صحت معاملات در خصوص شروط ضمن عقد است. در قانون مدنی ایران، ...
کار تحقیقی شرايط اساسي صحت معاملات - مقالات دانشگاهی
article.university › پروژه › کارتحقیقی
Translate this page
کار تحقیقی شرایط اساسی صحت معاملات. در فقه اسلامی و حقوق ایران قاعدهای هست به نام اصاله الصحّه یااصل صحّت کهبه موجب آن قراردادهای واقع شده بین افراد اصولاً ...
برترین فایل تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات
afrasazeh.ruzfa.ir/post/2644
Translate this page
برترین فایل تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات. شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود ...
تحقيق شرايط اساسي صحت معاملات - فایلود
test.com/product/...شرایط-اساسی-صحت-معاملات/341
Translate this page
شرايط اساسي صحت معامله مادهي 190 قانون مدني مقرر ميدارد: براي صحّت هر معامله شرايط ذيل اساسياست: 1- قصد طرفين و رضاي آنها، 2- اهليّت طرفين، 3- موضوع معيّن كه مورد ...
شاهیــــــــــن عدالـــــــــــــــت - شرایط اساسی صحت عقد
www.shahinedalat.blogfa.com/post-21.aspx
Translate this page
شاهیــــــــــن عدالـــــــــــــــت - شرایط اساسی صحت عقد - به نام انکه اگر حکم کند همهء ما ... بیهوشی یا در خواب معامله نماید آن معامله به واسطه ی فقدان قصد شخص باطل است.
کار تحقیقی در مورد شرايط اساسي صحت معاملات - رویال فایل - دانلود مقاله
royal-file.ir › فروشگاه فایل
Translate this page
3 days ago - بخشی از متن اصلی : شرايط اساسي صحت معامله. مادهي ۱۹۰ قانون مدني مقرر ميدارد: «براي صحّت هر معامله شرايط ذيل اساسياست: ۱- قصد طرفين و رضاي ...
قانون شرایط اساسی صحت معاملات - کمیته تحقیقات دانشجویی
spam.pishroblog.ir/Post/224
Translate this page
5 days ago - شرایط اساسی صحت معامله. مادهی 190 قانون مدنی مقرر میدارد: «برای صحّت هر معامله شرایط ذیل اساسیاست: 1- قصد طرفین و رضای آنها. 2- اهلیّت طرفین.
تحقیق شرایط اساسی صحت معاملات-1
dl.searcharticle.ir/product/29372
Translate this page
May 6, 2016 - دانلود تحقیق در مورد شرایط اساسی صحت معاملات ، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: شرایط اساسی صحت معامله : ماده ی ...
تحقیق شرایط اساسی صحت معاملات - فایل مقالات
translate.outline2.ir/1393/09/11/post-2892/
Translate this page
دانلود تحقیق در مورد شرایط اساسی صحت معاملات ، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: شرایط اساسی صحت معامله : ماده ی 190 قانون مدنی مقرر ...
در شرایط اساسی برای صحت معامله - نمایش محتوای تولیدات ویژه - صدا و ...
hamedan.irib.ir/-/در-شرایط-اساسی-برای-صحت-معامله
Translate this page
فصل دوم - در شرایط اساسی برای صحت معامله. ماده ۱۹۰. برای صحت هر معامله شرایط ذیل اساسی است: ۱- قصد طرفین و رضای آنه. ۲- اهلیت طرفین. ۳- موضوع معین که مورد ...
کار تحقیقی شرايط اساسي صحت معاملات 98 ص
changeyourselfnow.adnashop.ir/page-32642.html
Translate this page
52 کار تحقیقی افتراء و نشر اكاذيب و تفاوت آنها 42 ص 53 کار تحقیقی حقوق - اتانازی 69 ص 54 کار تحقیقی شرايط اساسي صحت معاملات 98 ص 55 نفقه 41 ص .
مشاهده مطلب شروط نامشروع در قراردادها و شرایط صحت قراردادها
www.adonisdoc.com/ShowProductDetail.aspx?Id...
Translate this page
مسأله مهمی که در حوزه حقوق مدنی و نیز فقه قراردادها مطرح است، بحث لزوم یا عدم لزوم رعایت شرایط اساسی صحت معاملات در خصوص شروط ضمن عقد است. در قانون مدنی ایران، ...
جریان شرایط اساسی صحت معامله در مورد شرط ضمن عقد | موبوفایل
mobofile.ir/?p=5742
Translate this page
Jul 1, 2016 - برخي بدليل اينكه شرط نوعي توافق است و قانون مدني در ماده 190 شرايط اساسي صحت معاملات را برشمرده است اين شرايط را در شروط ضمن عقد تسري مي ...
شروط ضمن عقد، معامله فضولی، شرایط اساسی صحت معاملات، سقوط تعهدات ...
rasagostar.ir/.../شروط-ضمن-عقد،-معامله-فضولی،-شرای...
Translate this page
Tag Archives: شروط ضمن عقد، معامله فضولی، شرایط اساسی صحت معاملات، سقوط تعهدات. جزوه درسی حقوق مدنی ۳ · جزوات حقوقی و کیفری, حقوق مدنی · برای دانلود کلیک ...
پایان نامه جریان شرایط اساسی صحت معامله در مورد شرط ضمن عقد | دانلود ...
tahghigh20.ir/پایان-نامه-جریان-شرایط-اساسی-صحت-مع...
Translate this page
Jul 25, 2016 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق دانشکده حقوق پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) گرایش حقوق خصوصی عنوان : جریان شرایط اساسی صحت ...
تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات
mfile.ofmas.ir/product-20285-Basic-elements-of-the-a...
Translate this page
تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات در 98 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. شرایط اساسی صحت معامله. مادهی 190 قانون مدنی مقرر میدارد: «برای صحّت ...
مفهوم بطلان عقد - ویکی فقه
wikifeqh.ir/مفهوم_بطلان_عقد
Translate this page
در واقع، عدم نفوذ، حالت آن اعمال حقوقی است که به دلیل دارا بودن نقصهای جبران شدنی در شرایط اساسی صحت معاملات، متزلزلند و تا زمانی که این گونه نقصها برطرف نشده، ...
قانون مدنی2
hbadvi.farsedu.ir/Portal/Show.aspx?Page=10438
Translate this page
فصل دوم - در شرايط اساسي براي صحت معامله ماده ۱۹۰ - براي صحت هر معامله شرايط ذيل اساسي است : ۱ ) قصد طرفين ( ۱ ) و رضاي آنها . ۲ ) اهليت طرفين . ۳ ) موضوع معين كه ...
پایان نامه جریان شرایط اساسی صحت معامله در مورد شرط ضمن عقد | سایت ...
payan20.ir/پایان-نامه-جریان-شرایط-اساسی-صحت-معامل/
Translate this page
Jul 25, 2016 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق دانشکده حقوق پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.A) گرایش حقوق خصوصی عنوان : جریان شرایط اساسی صحت ...
قانون شرایط اساسی صحت معاملات - فروشگاه ساز رایگان فایل
payfile.org/product-10418-law-iran.aspx
Translate this page
شرایط اساسی صحت معامله. مادهی 190 قانون مدنی مقرر میدارد: «برای صحّت هر معامله شرایط ذیل اساسیاست: 1- قصد طرفین و رضای آنها. 2- اهلیّت طرفین. 3- موضوع معیّن كه ...
کار تحقیقی در مورد شرايط اساسي صحت معاملات - فایل اول
fileavval.ir/کار-تحقیقی-در-مورد-شرايط-اساسي-صحت/
Translate this page
2 days ago - بخشی از متن اصلی : شرايط اساسي صحت معامله مادهي 190 قانون مدني مقرر ميدارد: «براي صحّت هر معامله شرايط ذيل اساسياست: 1- قصد طرفين و رضاي ...
تحقیق شرایط اساسی صحت معاملات – خرید مقاله!
e-future.ir/product/934
Translate this page
Dec 20, 2015 - دانلود تحقیق در مورد شرایط اساسی صحت معاملات ، در قالب word و در 96 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: شرایط اساسی صحت معامله : ماده ی ...
شرایط اساسی صحت معامله - سطر اول
satreaval.ir › مطالب حقوقی › شرایط صحت معامله
Translate this page
Sep 20, 2015 - ماده۱۹۰- برای صحت هر معامله شرایط ذیل اساسی است : ۱- قصد طرفین و رضای آنها. ۲-اهلیت طرفین . ۳- موضوع معین که مورد معامله باشد . ۴- مشروعیت جهت ...
پایان نامه جریان شرایط اساسی صحت معامله در مورد شرط ضمن عقد
ending2.rzb.ysupport.ir/post553621.html
Translate this page
برخی بدلیل اینکه شرط نوعی توافق است و قانون مدنی در ماده 190 شرایط اساسی صحت معاملات را برشمرده است این شرایط را در شروط ضمن عقد تسری می دهند و اعتقاد دارند ...
مقاله شرایط اساسی قراردادها
bankmaghale.ir/مقاله-شرايط-اساسي-قراردادها/
Translate this page
عنوان یکی از فصول قانون مدنی در شرایط اساسی برای صحت معامله میباشد. ملاحظه در موارد مربوطه حاکی از آنست که منظور از معاملات در واقع کلیه موارد اعم از عقد است که ...
تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات - فریم نوار - وبلاگدهی
framenavar.ruzblog.com/post2646.php
Translate this page
Jun 14, 2016 - هموطنان گرامی سلام.وقت بخیر اینک شما با جستجوی ((تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -تحقیق ...
.:. گروه حقوق عدل گستر .:. - شرايط اساسي براي صحت معامله
adlgostar90.blogfa.com/post-20.aspx
Translate this page
گروه حقوق عدل گستر .:. - شرايط اساسي براي صحت معامله - در برابر نا ملایمات شکیبا باش و به حقوق دیگران دست درازی نکن.امام سجاد (ع) - .:. گروه حقوق عدل گستر .:.
اهلیت چیست
babafars.ir › ... › حقوق خوانان › مقالات حقوقی و قضایی
Translate this page
بر همین اساس قانونگذار در ماده 190 قانون مدنی در چهار بند شرایط اساسی صحت معامله را برشمرد و در بند 2 ماده ی فوق الاشعار اهلیت طرفین معامله را یکی از شرایط اساسی ...
تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات « اپل دانلود
applelearning.cloudsite.ir/تحقیق-بررسی-حقوقی-شرا...
Translate this page
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد نام محصول دانلودی: تحقیق بررسی حقوقی شرایط اساسی صحت معاملات
Searches related to شرایط اساسی صحت معاملات
شرایط صحت معامله در قانون مدنی
شرایط صحت قرارداد
بررسی لزوم یا عدم لزوم شرایط اساسی صحت قراردادها در مورد شروط ضمن عقد
شرایط اساسی صحت معامله pdf
مشروعیت جهت معامله
شرایط صحت عقد
شرط صحت
ماده 191 قانون مدنی
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Next
Unknown - Use precise location
- Learn more
Help Send feedback Privacy Terms