loading...
جدیدترین های اینترنت
مدیر بازدید : 231 دوشنبه 25 مرداد 1395 نظرات (0)

شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت

شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 21 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 34

انقلاب وتحولات اجتماعی همواره در جوامع مختلف بشری و در طول تاریخ زندگی او، حادث شده است وآدمی برای تغییر وضع موجود تا رسیدن به وضع مطلوب همواره در تلاش وكوشش بوده است

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت

 

انقلاب وتحولات اجتماعی همواره در جوامع مختلف بشری و در طول تاریخ زندگی او، حادث شده است وآدمی برای تغییر وضع موجود تا رسیدن به وضع مطلوب همواره در تلاش وكوشش بوده است. تكاپوی انسان در رسیدن به كمال مطلوب، اندیشه  ظرف مناسب این پویش را در ذهن او متبادر ساخته وآدمی برای رسیدن به آن كمال نیازمند به محیط اجتماعی مطلوب، انسانی ومتكی بر قوانین لایتغیر الهی بوده این كمال جویی وخداخواهی فطری او پایه واساس همه حركات ،جنبشها وانقلابات است.خواه این انقلابات به نام طبقه كارگر به نام آزادی، به نام بورژوازی و یا مستقیما به نام پروردگار باشد،نهایتا خواست فطری انسان برآزادی خواهی، عدالت جویی و برابری طلبی است و تقریبا همه انقلابات و در راس خواسته های خود آزادی .عدالت و برابری را قرار داده اند. انقلاب اسلامی ایران ، به عنوان یكی از شكوهمندترین انقلابات دنیا و به عنوان یكی از بزرگترین وفراگیرترین آنها در دنیا همواره مورد توجه صاحب نظران بوده است. امامامت (س) در بعد فقهی،سالها قبل در نجف اشرف، آنجا كه بحث حكومت اسلامی را در كتاب «البیع»مطرح می نماید به ضرورت وجود عدالت اجتماعی اشاره می نماید وهدف والای حكومت اسلامی را برقرار عدالت وقوانین عادلانه می داند واسلام جز این چیزی نمی خواهد. «اسلام برای برپایی حكومت عادلانه بپاخواست كه در آن قوانین مالیاتی وبیت المال و گرفتن آن (مالیات) از جمیع طبقات بر مبنای عدل است.و نیز قوانین مربوط به قضاوت وحقوق نیز به روشی مبتنی بر عدل وسهولت تشریع گشته است.

از سوی دیگر باید دانست كه امام خمینی(س) برای احیا مفهوم عدالت اجتماعی در اندیشه دینی به برخی از موضوعات وفروعات عدالت اجتماعی به ویژه اقتصادی آن اشاره نموده اند كه آنها مهم بیانگر اهمیتی است كه حضرت امام (س) برای مسئله عدالت اجتماعی و مقابله با فقر و تبعیض وظلم و ستم قائل بودند و مهم بیانگر این استكه احیاء اندیشه عدالت اجتماعی از دیدگاه حضرت امام (س) باید در تمام ابعاداجتماعی وا قتصادی وسیاسی جامعه صورت گیرد. در غیر اینصورت عدالت اجتماعی در جامعه تحقق نخواهد یافت. برخی از مهمترین فروعات عدالت اجتماعی مطرح شده در بیانات حضرت امام (س) عبارتند از:

1-اصل حمایت از مستضعفان و محرومان و فقرا ومردم تحت ستم

2-اصل مقابله با مرفهان و زراندوزان

3-اصلی نفی شكاف طبقاتی (اقتصادی)

4-اصل دخالت دولت واقتصاد آزاد

5-احیا اندیشه انتظار فرج

6-احیا قام، مبارزه و جهاد در راه حق

7-احیا روحیه ایثارگری وشهادت طلبی در راه حق

انقلاب اسلامی ایران، با تلاشی تساوی طلبانه، یا دست كم، با تعهدی قدرتمند نسبت به عدالت اجتماعی واقتصادی به پیش رانده شد. برای مدت كوتاهی به نظر می رسید كه پیروزی انقلاب، بازسازی تمامی جامعه را ممكن میسازد و این برداشت به طور محسوس تقاضا برای مشاركت گسترده تر در غنیمت اقتصادی را افزایش داد: خانه برای بی خانه ها، شغل برای بیكارها،حقوق های بالاتر برای كم درآمدها،ارتقا مقام برای كارمندان، ودانشگاه برای كسانی كه قبلا نمی توانستند به آن راه یابند.این ایده ها در قانون اساسی جمهوری اسلامی گنجانیده شد.مواردی از این قانون، از دولت میخواست كه از استثمار فرد از فرد، جلوگیری كند ، اختلاف در ثروت را كاهش دهد، برای هر شهروند یك سطح شایسته از زندگی را تضمین كند وثروتهای نامشروع را مصادره كند. در سال اول انقلاب ،شواری انقلاب، انبوهی از قوانین را كه هدفشان نیل به عدالت توزیعی ومبارزه با منافع طبقات ثروتمند وغنی بود، تصویب كرد. ولی به مرور ثابت شد كه كوشش در راه ایجاد یك نظم اجتماعی و اقتصادی عادلانه تر امری اختلاف برانگیز و تفرقه آمیز است. امروزه، مسئله عدالت اجتماعی همچنان منشا تضادهای بسیاری است و یكی از دو یا سه معضلی است كه رویاروی جمهوری اسلامی قرار دارد.جستجوی دلایل و علل این مشكلات چندان دشوار نیست.

نخست آن كه به نظر می رسد نیل به عدالت اجتماعی، نیازمند توزیع مجدد ثروت است. این امر ،ناگزیر با مسائلی از قبیل مالكیت خصوصی، دسترسی به منابع، و سیاست اقتصادی دولت، سروكار پیدا می كرد و گروههای اجتماعی وطبقات را علیه یكدیگر بر می انگیخت .دوم آن كه، مشخص شد كه هدف ایجاد یك جامعه مبتنی بر اصول برابری، هدفی خیالی است كه و این امر مسئله را در سرلوحه مباحث عمومی قرار داد.

سوم، (و این مسئله سوم است كه به مبارزه بر سر مالكیت در ایران انقلابی، ویژگی خص خود را می بخشد) تقاضا برای عدالت اجتماعی، در فرهنگ لغت اسلام مندرج بود.

هدف حكومت انقلابی ،تاسیس یك دولت اسلامی مبتنی بر قوانین اسلامی بود. تصور میرفت كه توزیع ثروت وقوانین اقتصادی نظم جدید، یك كمال مطلوب اسلامی را منعكس می كند. با گسترش بحث پیرامون سیاست اقتصادی، هم طرفداران و هم مخالفان تدابیر گوناگون اقتصادی، از موضع قوانین واصول اسلامی، استدلال می كردند. بدین علت، بحث پیرامون ثروت در ایران( از زمان انقلاب به بعد) نه تنها بحثی پیرامون سیاست اقتصادی بلكه همچنین بحثی پیرامون قوانین اسلامی بوده است. این بحث، نه تنها سیاستمداران، احزاب سیاسی وگروههای ذی نفوذ، بلكه فقهای اسلامی را نیز درگیر ساخته است.c3 وبه نظر دكتر بهشتی، عدل اجتماعی، در همه ابعادش ،عدل سیاسی و عدل اقتصادی است. در جامعه ای كه انبیا می سازند، عدل اخلاقی و معنوی از عدل اقتصادی و عدل اجتماعی و سیاسی نمی تواند جدا باشد و بالعكس. جمهوری اسلامی ما ، مادام كه موفق به ایجاد عدل اقتصادی وعدل سیاسی و اجتماعی نشود این بعد از رسالت انبیا را تحقق نداده است ما باید به سوی عدل اقتصادی و عدل اجتماعی وعدل سیاسی جلو برویم باید به جایی برسیم كه در جامعه، ضعیفی در زیر فشار قویی قرار نگیرد واگر خدایی نكرده قرار گرفت به سرعت از زیر فشار رهانیده شود.c4 با اشاره و آشنایی با اهداف وآرمانهای اولیه انقلاب اسلامی و با توجه به گذشت بیش از 27 سال از پیروزی انقلاب و در آستانه ورود به دهه سوم انقلاب، بررسی میزان موفقیت و نیل به این اهداف ضروری به نظر می رسد.

اگر به بخشهای شمالی شهر تهران سری بزنید، مشاهده خواهید كرد كه هیچ شباهتی به بخشهای میانی وجنوبی شهر ندارد. در این قسمت از شهر تهران، خانه ها و مغازه ها، خیابانها و خلاصه زیر ساختها ورو ساختها شهری به سبك هالیوود ساخته شده است. حتی ساكنان این بخش از تهران نیز با بقیه مردم این شهر فرق دارند. در واقع آنها اغلب كسانی هستند كه خوب توانسته اند از انقلاب اسلامی ایران به نفع خود بهره برداری كنند.جالب آنكه بیشتر آنها با نظام سیاسی كشور ارتباط مستقیم برقرار كرده اند.تشخیص نو كیسه ها كار چندان سختی نیست، زیرا سبك راه رفتن،پوشیدن، خوردن وخوابیدن آنها با بقیه مردم كاملا متفاوت است. آنها همیشه لباسهای مد روز به تن داشته و بر اتومبیلهای گرانقیمت سوار می شوند.

عضویت در كلوپها وسفر به كشورهای خارجی –از دبی گرفته تا لندن- نیز جزوعدالت همیشگی آنهاست. دیدن این قبیل صحنه ها كاملا با جامعه بی طبقه كه از اهداف نظام است. در تضاد می باشد، چرا كه عالیترین مقام ایران یعنی رهبرمعظم انقلاب ،یك زنگی كاملا ساده و بی پیرایه دارند. بر عكس اطرافیان و آنهایی كه به نوعی در بدنه نظام سیاسی كشور قرار دارند از چنین منشی و روشی در زندگی شخصی خود استفاده نمی كنند. بدتر آنكه، همه در این نكته اتفاق نظر دارند كه نوكیسه های جدید،ثروتهای بادآورده خود را بدون زحمت و به خاطر نوع نظام اقتصادی كاملا دولتی كشور به دست آورده اند.در حقیقت، چون بیشتر بخشهای صنعتی كشور در اختیار دولت قرار دارد، آنهایی كه صاحب نفوذ بوده و بابدنه نظام در ارتباط مستقیم هستند، به راحتی ازمجوزهای خاص تولید و تجارت در زمینه هایی چون نفت،گاز ،خودروسازی و تولید موادغذایی برخوردار می شوند.

جالب است بدانید كه از سال 1990 كه دولت برنامه خصوصی سازی را در سرلوحه فعالیتهای خودقرار داده و در خلال آن صدها شركت دولتی فروخته شده اند، اكثرا افرادی موفق به خرید این قبیل شركتها شده اند كه با سیاستمداران ومتنفرین در ارتباط مستقیم بوده اند.c5 رانت وآماده خوری در حوزه آموزش عالی ونهاد علم و دانش بیش از هر نهاد دیگری تاثیرات نامطلوب تری بر پیكره نحیف وامكانات محدود كشوردر از طریق ایدئولوژیك وسیاسی بطور غیرمستقیم آغازگر رشد پدیده نخبگان و قشر نوینی از اقشار تحصیل كرده گردید كه میتوانند توجیه گر وضع موجود و نظریه پرداز آن باشند. به بیان دیگر پدیده آقازاده ها و خاص گرایی در نظام سیاسی واقتصادی ایران چنان دیرینه و دیرپا است كه در هر برهه بر حسب ساختار قدرت و تركیب طبقاتی آن نمودهای مشتركی را از خود بروز می دهد. و شاید به همین علت باشد كه امروز با مهاجرت خیلی وسیعی از متخصصان از كشور هیچ نگرانی در مدیریت كلان نظام نبست به این مهم دیده نمی شود.c6

مردم معتقدند مسئولان و مدیران كلان جامعه ، باید نسبت به وضعیت بداقتصادی آنها پاسخگو باشند. كارشناسان دلیل مشكلات اقتصادی مردم را در وهله اول ، سوء مدیریت درا ستفاده بهینه از امكانات و شرایط بالقوه كشوروناتوانی در برنامه ریزی دقیق واجرای درست سیاست های موثر و كارایی اقتصادی در جهت بهبود وضع رفاهی مردم می دانند و سپس به موضوع نابرابری وبی عدالتی در توزیع درآمد و ثروت در جامعه اشاره می كنند.

یكی از مهمترین دلایل ایجاد این نابرابری وبی عدالتی. ایجاد شرایط رانتی است. واقعیت این است كه برخی از مسئولان از گذشته تاكنون با سوء استفاده از مدیریت خود، شرایطی را فراهم آورنده اند كه عده ای از اطرافیان خود آنها به ثروت های بی حساب وكلان رسیده اند. این روند آنچنان بوده كه باعث شكل گیری ثروت های بزرگ و بادآورده شده ودر نتیجه افزون شدن شكاف اقتصادی بین اقشار محروم و افراد ممتاز شده است. انتظار مردم پاسخگویی مسئولان و مدیران در این مورد است.

متاسفانه دستگاه هایی كه مسئولیت مستقیم این امر را بعهده دارند،طی این سالها، حرفی برای گفتن نداشته اند و مسئولان و  مدیران این دستگاه ها ترجیح داده اند برای آنكه موقعیت شان به خطر نیفتد یا سكوت كنند ویا به كلی گویی مشغول شوند.

تحقق عدالت اقتصادی واجتماعی در كشور نیازمند كنار گذاشتن تعارضات سیاسی، مشاركت بخش خصوصی متكی برآحاد مردم،تحمل ومتاهل است. آزادی های اجتماعی رابطه مستقیمی با رشد اقتصادی دارد، به عبارت دیگر هر قدر آزادی های اجتماعی افزایش یابد رشداقتصادی بیشتر خواهد شد ولی هر رشد اقتصادی در كشور الزاما به معنای تداوم آزادی اجتماعی نیست اما آزادی های سیاسی و مدنی در میان مدت بلند مدت برابری اجتماعی به دنبال دارند ، بنابراین آزادی های سیاسی و اقتصادی بصورت توامان عدالت اقتصادی واجتماعی را درون جامعه گسترش خواهند  داد.c8

در شرایط امروز جهان ، مالیات ،بزرگترین نقش را در ایجاد عدالت اقتصادی وحمایت از حقوق اقشار محروم و آسیب پذیر ایفا می كند، اما متاسفانه این نقش در اقتصاد ایران به هیچ وجه مناسب با جایگاه واقعی آن نیست و متاسفانه به دلیل شرایط خاص اقتصادی ایران، تاكنون شبكه منظمی برای جمع آوری مالیات ها در كشور ایجاد نشدها ست.c9 وتصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده ، میتواند حلقه مفقودشده شفاف سازی در اقتصاد ایران ونیز تضمین كننده حركت صنایع كشور به سمت توسعه صادرات باشد.c10

 

جنبش نرم افزاری وتولید علم:

با تحقق انقلاب اسلامی ایران،اسلام به یكی از دو قطب اصلی قدرت در جهان تبدیل شده است. انقلاب اسلامی ایران مدعی ایجاد عدالت در ساخت های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، نظامی و … آن هم در مقیاس بین المللی است.لازمه این ادعا ارائه طرح وبرنامه ساز وكار علمی وعملی كارآمد و ضرورت جنبش نرم افزاری جهت غلبه در درگیری اسلام وتمدن غرب است. اگر انقلاب اسلامی ایران نتواند رابطه بین مفاهیم كاربردی و دین را برقرار نماید دین ر عینیت به ناكارآمدی متهم می گردد. امروزه دشمن بخوبی درك كرده است كه پس از انقلاب اسلامی موازنه قدرت درجهان تغییر یافته است.d1

انقلاب اسلامی ایران دو ویژگی «آگاهی » و «دین باوری» را به عنوان نقطه عطفی در تحولات فكری واندیشه ای مردم به ارمغان آورد و براساس این دو،پس از پیروزی انقلاب به لحاظ كمی وكیفی ،تغییرات اساسی را در عرصه های حوزوی و دانشگاهی تجربه كرد.روند تحولات فكری در پی تلاش نیروهای دین باور واسلامگرا كه از پشتوانه تاریخی وهویتی در این سرزمین برخوردار بوده اند، هر چند با تاخیر اما توانست به نفع آن ها پیش رود و با پیروزی انقلاب اسلامی، میدان عمل و آزمودنی فراخ پیش روی آنان قرارگیرد. سرعت پیروزی انقلاب سبب گردید ك موضوعات مختلفی به صورت مستقیم و فوری مطرح شود كه توانایی چالشگری كافی در برابر آنان وجود نداشت ،از همان رو موضوع كفایت و كیفیت پشتوانه نظری انقلاب اسلامی ونظام جمهوری اسلامی نه فقط در عرصه علوم انسانی، بلكه علوم دیگر نیز به عنوان یكی از اساسی ترین چالش های پیش روی بقای  آرمانهای انقلاب و استحكام نظام قرار دارد.

درچنین شرایطی كه بیش از 25 سال از عمر انقلاب اسلامی می گذرد ضرورت طرح جنبشیی تولید علم، به عنوان یك واقعیت حیاتی و اساسی در برابر انقلاب اسلامی قرار دارد. این مقاله بر آن است تا ضمن تحلیل ایده واندیشه تولید علم در ایران وبیان ضرورت های پیش روی انقلاب اسلامی در جهت ورود به حوزه تولید علم، ملزومات ولوازم این نهضت نیز معرفی شود. ملزوماتی كه بدون دستیابی به هریك تحقیق جنبش نرم افزاری وتولید علم در ایران مسیر نخواهد بود.

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

برچسب ها : شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت , شكاف طبقاتی , بی توجهی به مقوله عدالت , شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلودتحقیق


Google
About 72,700 results (0.54 seconds)

Showing results for شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت
Search instead for شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت
Search Results
شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت - ایران دانشجو - سل یو
irandaneshjoo.test.com/product-63183-شكاف-طبقاتي-...
Translate this page
شكاف طبقاتی بی توجهی به مقوله عدالت شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت پروژه پژوهش مقاله جزوه تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود مقاله دانلود جزوه ...
Images for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎Report images
Image result for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎
Image result for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎
Image result for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎
Image result for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎
Image result for ‫شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت‬‎
More images for شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت
شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت
maghalefile.rozblog.com/.../-شكاف-طبقاتی-وبی-توج...
Translate this page
1 day ago - Google تقریباً ۷۳٬۶۰۰ نتیجه (۰٫۹۷ ثانیه) آیا منظور شما این بود؟: شكاف طبقاتی و بی توجهی به مقوله عدالت اگر امکان دارد آن را به فارسی رایانامه کنید
مقاله شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت انقلاب اسلامی - اینجا یاب
injayab.blogsky.com/1395/04/10/post-4374/
Translate this page
Jun 30, 2016 - مقاله شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت انقلاب اسلامی - اینجا ... نارضایتی مردم از حکومت و نشانه ضعف و بی ثباتی و تزلزل آن معرفی می کنند.
بی-توجهی-به-مقوله-عدالت - دانلود مقاله و پروژه - فایل ناب
maghale2020.filenab.com/tag-بی-توجهی-به-مقوله-عدا...
Translate this page
بلوک کد اختصاصی. محصولاتی که دارای عبارت 'بی-توجهی-به-مقوله-عدالت' هستند. شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت · شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت.
برچسب بی توجهی به مقوله عدالت - فایلوو
fileoo.ir/tag/بی-توجهی-به-مقوله-عدالت
Translate this page
شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت - انقلاب وتحولات اجتماعی همواره در جوامع ... داد: خانه برای بی خانه ها، شغل برای بیکارها،حقوق های بالاتر برای کم درآمدها،ارتقا مقام ...
678- پروژه آماده بررسی و مطالعه شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت ...
campiran.ir/محصول-4224-678-پروژه-آماده-بررسی-و-م...
Translate this page
شكاف طبقاتي وبي توجهي به مقوله عدالت: انقلاب وتحولات اجتماعي همواره در جوامع مختلف بشري و در طول تاريخ زندگي او، حادث شده است وآدمي براي تغيير وضع موجود تا ...
تحقیق در مورد شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت – گوگل شاپ
google-shop.ir/تحقیق-در-مورد-شکاف-طبقاتی-وبی-...
Translate this page
4 days ago - این محصول” تحقیق در مورد شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت “را از گوگل شاپ دانلود .... دانلود تحقیق اندازه گیری بی درنگ میزان خوردگی.
تحقیق در مورد شكاف طبقاتي وبي توجهي به مقوله عدالت – ایران فایل
iranfille.ir › علوم انسانی
Translate this page
Jul 24, 2016 - لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه56 فهرست مطالب جنبش نرم افزاري وتوليد علم: ...
دانلود پایان نامه در مورد شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت
birdownload.epage.ir/.../incl.news_connector.NewsPri...
Translate this page
بی توجهی بایگانی - modern library|کتابخانه مدرن modlib.ir/post/tag/بی-توجهی. Translate this page. Oct 11, 2015 - مقاله شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت ...
دانلود شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت
marketfile.ir/buy.aspx?id=41338
Translate this page
شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت. قیمت, 2,900 تومان. نام ... لطفاً لحظه ای صبر بفرمایید تا به درگاه بانک متصل شوید. در صورتی که موفق به دانلود فایل نشدید ...
بسیج دانشجویی امام صادق علیه السلام » تجلّی تکنوکراسی در مدیریت ...
main.basijisu.ir/901/
Translate this page
برای آشکارتر شدن بی توجهی مدیران دولت سازندگی نسبت به مقوله ی عدالت اجتماعی، ... شکاف طبقاتی است[که در تعارض با مفهوم عدالت اجتماعی در تعالیم اسلامی است].
زیباکلام به الله‌کرم:روی پیشانی من نوشته ‌احمق؟
www.entekhab.ir/.../زیباکلام-به-الله‌کرمرو...
Translate this pageEntekhab
... اين بي سواد. نتيجه اين عملکرد به شکاف دولت و ملت مي رسد. ..... نحوه برخورد این دولت با مقوله فساد را چطور ارزیابی می کنید؟ صادق زیباکلام .... یکی از ارزش های موجود در جامعه ما در اسلام ارزش هایی است که جهان و شمول مثل عدالت و آزادی و یکی از آن ها عفاف است. ... فاصله طبقاتی است که بی توجهی طبقه مرفه را به ارزش ها به دنبال داشته است.
تحقیق شكاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت shopy | جستجو |
takdokhtar.ir/.../تحقیق+شكاف+طبقاتی+وبی+توجهی...
Translate this page
مقاله در مورد شكاف طبقاتي وبي توجهي به مقوله عدالت فایل کده ... سراسر تاریخ حاکم می دانست نمایت و هدف را رسیدن به جامعه ای بی طبسقه و عادلانه می پنداشت اما این سخن ...
عدالت اجتماعی در قرآن
www.maarefquran.org › ... › معارف قرآن
Translate this page
بدین رو این مقوله، تأملی بایسته، بویژه در بخش عدالت اجتماعی و چگونگی آن از منظر قرآن ... (4) لذا از نظر ارسطو، عدالت به معنای عام آن شامل تمام اقسام فضایل و به معنای خاص آن ... از آغاز زندگی بشر، همواره ظلم و بی عدالتی روح بشر را آزرده و او را تشنه جهانی ..... اگر این منابع در انحصار افراد یا گروههای خاصی قرار گیرد، اختلاف طبقاتی پدید ...
الف - چرا مناطق محروم کشور با وجود تلاش فراوان همچنان محروم اند - نسخه ...
alef.ir/prth-kn-.23nvidftt2.html
Translate this page
Dec 28, 2009 - تجربه کشور در توسعه مناطق مختلف نشان داده است که عموما بی توجهی به نقش مردم بومی مناطق در برنامه های توسعه باعث تشدید شکاف طبقاتی بین مردم و در ... اسلامی به دلیل پشتوانه ایدئولوژیک انقلاب در بسط عدالت اجتماعی که از شعارهاو ... و سوم توسعه سعی می شود به انحاء مختلف به مقوله برنامه ریزی منطقه ای توجه شود.
عدالت اجتماعی در مکتب سیاسی امام خمینی(ره) - پایگاه اطلاع رسانی حوزه نت
www.hawzah.net/.../عدالت-اجتماعی-در-مکتب-سیاسی-ا...
Translate this page
عدالت اجتماعی به عنوان موضوعی که در طول تاریخ، همواره دغدغه فکری و عملی ... گیرد و پر کردن شکاف طبقاتی به عنوان مهم ترین ودشوارترین وظیفه مسئولان، در حرکت همه ..... شناسی اجتماعی و سیاسی جامعه و نظام اسلامی، بی توجهی به عدالت اجتماعی را زنگ خطر .... تحقق عدالت اجتماعی و مبارزه با مظاهر بی عدالتی در جامعه، مقوله ای نیست که تنها ...
عماد افروغ: فیش های نامتعارف فاجعه است/ طرح استفاده مدیریت شده از ماهواره ...
www.saat24.com/.../عماد-افروغ-فیش-های-نامتعارف-فا...
Translate this page
Aug 1, 2016 - یعنی انقلاب اسلامی با عدالت به ویژه عدالت اجتماعی تعریف می شود. ... تصور بنده این است که اگر نوع برخورد ما با مقوله خمس تغییر کند تا حدودی ..... یکی از تجلیات بی عدالتی، بی توجهی به برابری اجتماعی و شکاف طبقاتی است.
عماد افروغ:آرمان های برخی افراد عامل عقب ماندگی ما بوده است - ایسکانیوز
www.iscanews.ir/.../عماد-افروغ:آرمان-های-برخی-افراد-عام...
Translate this page
Aug 1, 2016 - دغدغه اصلی شما آرمان های امام است که یکی از ارکان آن عدالت اجتماعی بود. ... تصور بنده این است که اگر نوع برخورد ما با مقوله خمس تغییر کند تا حدودی مشکل .... اخباری گری، اشعری گری، بی توجهی به عقل، بی توجهی به دنیا، عرفان های بی ریشه و منفی، ..... شکاف طبقاتی محرومیت مطلق را تبدیل به محرومیت نسبی می کند.
عملکرد دولتهای پس از انقلاب در تولید ثروت و عدالت اجتماعی « سایت ...
www.kaleme.com/1391/05/03/klm-107255/?theme... - Translate this page
Jul 24, 2012 - با نگاه به این شاخص ها و ارتباط همزمان آنها و مقایسه مقاطع با یکدیگر می توان به ... بدون توجه به « عدالت اجتماعی » مسئله ساز شد و با دامن زدن به شکاف طبقاتی و ... در هر دوره به قیمت کم توجهی به یکی از ایندو مقوله منجر شده و روند توسعه ...
عدالت اجتماعی ازدیدگاه امام خمینی (ره) - راسخون
https://rasekhoon.net/.../عدالت-اجتماعی-ازدیدگاه-امام-خم...
Translate this page
Aug 11, 2014 - در نگاه امام خمینی نگرش به عدالت نه تنها بی ارتباط با مسائل اجتماعی نیست ... چون عدالت مقوله ای کمال طلبی است و انسان ذاتاً موجودی کمال طلب می باشد پس .... به این مسئله واقف بودند که بی توجهی به محرومین باعث شکاف عظیم طبقاتی ...
تأملی بر نقش آمایش سرزمین و برنامه ریزی فضایی در تامین عدالت ...
www.iag.ir/karbordi.../355-1391-06-02-13-40-18
Translate this page
Aug 23, 2012 - بی توجهی به مقوله عدالت جغرافیایی در کشورهای مختلف به ویژه جهان سوم،زمینه ساز تشدید فقر،شکاف طبقاتی وناحیه ای ،حاشیه نشینی ،بحران های ...
678- پروژه آماده بررسی و مطالعه شکاف طبقاتی وبی توجهی به مقوله عدالت ...
filemofid.ir/678-پروژه-آماده-بررسی-و-مطالعه-شکاف-ط...
Translate this page
Jul 11, 2016 - شكاف طبقاتي وبي توجهي به مقوله عدالت : انقلاب وتحولات اجتماعي همواره در جوامع مختلف بشري و در طول تاريخ زندگي او، حادث شده است وآدمي براي ...
روزنامه ایران_ سه نکته درباره حقوق مدیران دولتی
www.iran-newspaper.com/Newspaper/.../135347
Translate this pageIran
Jun 11, 2016 - بدیهی است که توجه به مقوله عدالت پرداختی حقوق مدیران اگر چه باید در اولویت ... به نوع نگاه عامه و افکار عمومی به موضوع شکاف طبقاتی، تبعیض‌های ... این تهاجمات نباید موجب عوام زدگی و بی‌توجهی دولت به منطق فعالیت اقتصادی شود.
رجايی و باهنر الگوی برجسته‌ی بی‌پيرايگی و خدمت صادقانه به مردم هستند
www.iqna.ir/.../-رجايی-و-باهنر-الگوی-برجسته‌ی-بی‌پ... - Translate this page
Feb 19, 2016 - رجايی و باهنر الگوی برجسته‌ی بی‌پيرايگی و خدمت صادقانه به مردم هستند ... به دليل بی‌توجهی به عدالت در توسعه، شكاف طبقاتی در كشور تشديد شد و جزاير ... با توجه دولت نهم به مقوله «عدالت» به عنوان ركن اصلی برنامه‌های خود، به تدريج ...
تحلیل عملکرد دولت های پس از انقلاب اسلامی ایران | پرسمان دانشجويي ...
www.siasi.porsemani.ir/node/2523
Translate this page
لازم به ذكر است پرسش هاى رسيده به طور معمول چند وجهى است؛ از اين رو در مواردى، .... رشد و توسعه اقتصادی به عنوان اصلی ترین هدف در نظر گرفته شده بود و با مقوله عدالت ... بی توجهی به عدالت اجتماعی و برخورد حاشیه ای با آن , تأثیر پذیری از برنامه های ... را برای کشور به دنبال داشت که از جمله می توان به مهاجرت ازروستاها , شکاف طبقاتی و ...
[PDF]توسعه پایدار شهری ،عدالت و برنامه ریزی فضایی - سیویلیکا
www.civilica.com/PdfExport-GEOPOLITICS07_069=...
Translate this page
ﺑﯽ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﻮﻟﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ. ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺟﻬﺎﻧﺴﻮﻣ،ﺰﻣﯿﻨﻪ ﺳﺎﺯ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻓﻘﺮ،ﺷﮑﺎﻑ ﻃﺒﻘﺎﺗﯽ ﻭﻧﺎﺣﯿﻪ ﺍﯼ ،ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻧﺸﯿﻨﯽ ،ﺑﺤﺮﺍﻥ ﻫﺎﯼ. ﺯﯾﺴﺖ ﻣﺤﯿﻄﯽ،... ﮔﺮﺩﯾﺪﻫﺎﺳﺘ،ﻠﺬﺍ ﺗﻮﺯﯾﻊ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﺷﻬﺮﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ...
تحقیق در مورد خطاهای مودم - رویال فایل - تحقیق،پروژه،پایان نامه
royal-file.ir › فروشگاه فایل
Translate this page
Aug 3, 2016 - ثبت وقایع مربوط به مودم بی اعتبار می باشد . ... فشرده سازی بی اعتباری انتخاب شده است . ... دانلود مقاله شكاف طبقاتي وبي توجهي به مقوله عدالت.
صدای فردا - سه نکته درباره حقوق مدیران دولتی _ سعید لیلاز*
www.sedayefarda.ir/.../سه-نکته-درباره-حقوق-مدیران-د...
Translate this page
Jun 13, 2016 - بدیهی است که توجه به مقوله عدالت پرداختی حقوق مدیران اگر چه باید در ... با توجه به نوع نگاه عامه و افکار عمومی به موضوع شکاف طبقاتی، تبعیض های ... این تهاجمات نباید موجب عوام زدگی و بی توجهی دولت به منطق فعالیت اقتصادی شود.
شاخصه های عدالت اجتماعی و تحقق آن در افغانستان - تاریخ و جغرافیا
javidi1982.persianblog.ir/post/57/
Translate this page
Jul 14, 2012 - به نظر می رسد که مقوله عدالت و امنیت دو مفهوم اصلی دراندیشه سیاسى اسلام به ... بسیاری از جامعه شناسان، عامل عمده شکاف طبقاتی، فقر و بی عدالتی را ... موضوعی که در جامعه اسلامی افغانستان به آن بی توجهی فراوان صورت گرفته است.
[PDF]5-چالش هاي نظري عدالت اجتماعي در دولت هاي جمهوري ... - دانشگاه باقرالعلوم
www.bou.ac.ir/.../file/?...عدالت...بهروزلک...
Translate this page
ﻣﺮدان، و ﺑﯽ. ﻗـﺮارى، ﮔﺴﺴـﺖ و ﻋـﺪم. ﺗﺪاوم ﻋﺪاﻟﺖ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ در ﮔﻔﺘﻤﺎن. ﻫﺎى ﺟﻤﻬﻮرى اﺳـﻼﻣﯽ،. از ﭼﺎﻟﺶ. ﻫﺎى ﻣﻬم در .... ﻋﺪاﻟﺖ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ را در ﮔﻔﺘﺎر ﻣﻮﺳﻮى ﺑـﻪ ﺷـﺮح. ذﯾﻞ ﺑﯿﺎن ﮐﺮده اﺳﺖ: ردﯾﻒ. ﻣﻘﻮﻟﻪ. درﺻﺪ. ﻓﺮاواﻧﯽ. 1. ﻋﺪاﻟﺖ ...... ﻃﺒﻘﺎت ﮐم. درآﻣﺪ، ﺷﮑﺎف ﻃﺒﻘﺎﺗﯽ ﻣﻮﺟﻮد ﺑﻪ ﺷـﮑﻞ. درﺧﻮر ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺗﻘﻠﯿﻞ ﻣﯽ. ﯾﺎﻓﺖ. از اﯾـﻦ رو، دو.
عدالت از نگاه جریان های سیاسی - انقلاب اسلامي | موسسه مطالعات و پژوهش ...
revolution.pchi.ir/show.php?page=contents&id...
Translate this page
یعنی برای عدالت تلاش کند و مجبور شود پرچم عدالت را به دست بگیرد. .... شکاف عمیق در طبقات اجتماعی گردید؛ زیرا در این دیدگاه عدالت اجتماعی به تولید و سیستم ... و عدم توجه به مقوله عدالت اجتماعی و یا نادیده گرفتن یا کم توجهی به ابعاد دیگر توسعه ...
برنامه ریزی ناحیه ای | هامون ایران
www.hamooniran.com/item/2783
Translate this page
Feb 17, 2014 - بی توجهی به مقوله عدالت جغرافیایی در کشورهای مختلف به ویژه جهان سوم ، زمینه ساز تشدید فقر، شکاف طبقاتی وناحیه ای ، حاشیه نشینی ، بحران های ...
آسيب شناسي انقلاب اسلامي، ضرورتي براي تداوم
www.iribresearch.ir/viewnews.asp?id=2378
Translate this page
البته مقوله آسيب شناسي مقوله تازه اي نيست و همواره به صورت ضمني و يا صريح در ... ها و بررسي آن ها بيشتر به سود انقلاب است تا سخن نگفتن و سكوت و بي توجهي. ..... 1-6) پيش درآمد؛ در حوزه آسيب شناسي اقتصادي، با عنايت به شعار محوري عدالت در ... 2-6) ابعاد نرم افزاري امنيت ملي و مقوله شكاف طبقاتي؛ در برداشت نوين از امنيت ملي، ...
پرتال جامع علوم انسانی - دولت رانتیر و پروژه تامین امنیت ملی
www.ensani.ir/fa/content/150740/default.aspx
Translate this page
نظر به منفی بودن پاسخ پرسش فوق، مؤلف به تحلیل عملکرد دولت رانتیر در ایران ... است که، بی توجهی به مقوله مهم "عدالت اجتماعی" و همچنین عدم پاسخ گویی دولت به ..... شکاف و انشقاق در درون همین طبقات و نیروهای مدرن خواهد بود و نیروهای سنتی به همراه ...
پایگاه تحلیلی تبیینی برهان - کدام پیشرفت به تحقق عدالت حقیقی ...
www.borhan.ir/NSite/FullStory/?Id=3972
Translate this page
Sep 1, 2012 - دو مقوله و مفهوم عدالت و پیشرفت از دیدگاه جهان‌بینی اسلامی به هم وابسته ..... و به فقرا و مستضعفین می‌دهیم و تا حدودی شکاف طبقاتی را کم می‌کنیم.
نگاهی به پرونده عملکرد دولت های پس از انقلاب-قسمت دوم - شهر قشنگ
borhany.ir/نگاهی-به-پرونده-عملکرد-دولت-های-پس-از-ا...
Translate this page
متأسفانه به دليل رويكرد افراطي به موضوعات سياسي ، دولت هم از عدالت غافل شد و .... چراكه بي‌توجهي به اين مقوله نوعي گسست فرهنگي در نسل‌هاي آتي را به دنبال خواهد داشت. ... براي كشور به دنبال داشت كه از جمله مي توان به مهاجرت ازروستاها , شكاف طبقاتي و ...
روزنامه دنياي اقتصاد95/5/6: نهادسازي براي نظارت اجتماعي
www.magiran.com/npview.asp?ID=3401282 - Translate this page
Jul 27, 2016 - افشاي حقوق هاي مديران ارشد برخي از دستگاه ها، به لطف ارتباطات شبکه اي در ... به منطقي است که با بي توجهي به بحث مهم برابري و عدالت اجتماعي، اين قواعد را ... مي کند، با فرض بي اصطکاک بودن نظام اجتماعي، دستمزدهاي نابرابر را نه به مقوله .... به آن رسيدند و اعلام کردند که بدون تحليلي طبقاتي نمي توان راز شکاف در ...
3 نکته درباره حقوق مدیران دولتی - پایگاه خبری خلیج فارس
pgnews.ir/module/news/102576/
Translate this page
Jun 11, 2016 - بدیهی است که توجه به مقوله عدالت پرداختی حقوق مدیران اگر چه باید در اولویت ... به نوع نگاه عامه و افکار عمومی به موضوع شکاف طبقاتی، تبعیض‌های ... این تهاجمات نباید موجب عوام زدگی و بی‌توجهی دولت به منطق فعالیت اقتصادی شود.
عدالت تخصیص و کارایی منابع در بانکداری اسلامی - خبرگــزاری پانـــا
www.pana.ir/Pages/Printable-News-255446.aspx
Translate this page
به نظر می‌رسد بی توجهی ویژه به موضوع عدالت و انحراف از بهزیستی و رفاه همگانی یک ... که رویکرد اقتصاد اسلامی با تاکید بر مقوله عدالت میتواند اقتصاد را به اهدافی ... از آنجا که اصول و موازین عدالت اغلب به درستی اجرا نمی‌شود و در عمل شکاف طبقاتی و ...
کد خبر :123253 خمس؛ چالش ها و راهبردها خبرگزاری رسا – کتاب خمس؛ چالش ...
www.rasanews.ir/html/123253
Translate this page
منزلت عدالت اسلامی در کاهش شکاف طبقاتی، بسی فراتر از توزیع دوباره درآمد در نظام ... و این بی توجهی علما به این بخش از درآمد دولتی انجامیده است؛ بخش دومی هم به خاطر ...
اندیشه قم؛ تنها مرکز حوزوی پاسخگویی تخصصی به سؤالات و شبهات دینی
www.andisheqom.com/public/application/.../view?c...
Translate this page
البته مقولة آسيب شناسي مقولة تازه اي نيست و همواره به صورت ضمني و يا صريح در بيانات ... ها و بررسي آن ها بيشتر به سود انقلاب است تا سخن نگفتن و سكوت و بي توجهي. ..... 1-6) پيش درآمد؛ در حوزة آسيب شناسي اقتصادي، با عنايت به شعار محوري عدالت در ... قرار مي گيرد، بعد اقتصادي، به ويژه مقولة شكاف طبقاتي و علل و عوامل آن است.
اقتصاد عدالت محور - پایگاه شخصی و اطلاع رسانی حسن سبحانی
hasansobhani.ir/fa/news/.../اقتصاد%20عدالت%20محور
Translate this page
از آنجا که عدالت یکی از ارزشهای برجسته در دین اسلام نیز هست، در مجامع ... تغییر شرایطی دانستن است که آن تغییرات به ظلم و شکاف طبقاتی و گرسنگی مظلومان و عشرت ... و افت یا بی توجهی به بهره وری وجود ندارد، زیرا تلاش هر فرد به خودش بر می گردد. ... می کنند فراهم نمی شود و محوری ترین مقوله در این میان نفی انحصار در اقتصاد است.
نبودن عدالت در حقوق کارکنان دولت - سایت خبری تحلیلی دانشجو نیوز
www.daneshjonews.ir/module/news/79070/
Translate this page
Jun 24, 2016 - به گزارش "دانشجونیوز" ، در دین میبن اسلام نیز چه درقرآن، سنت و چه درآیات و روایات امامان معصوم(ع) برروی آن تاکید زیادی شده است. ... بی عدالتی و بی بندباری دردستگاهای حکومتی و فاصله شدید طبقاتی بین ... (نظام سرمایه داری)گرفته شده بود به مقوله عدالت که در اندیشه اقتصاد اسلامی روی آن مکررا تاکید شده هیچ توجهی ...
کنگره آمریکا با جدیت تمام در پی «جدایی آذربایجان» از ایران ...
www.iranamerica.com › ... › تالار فرهنگ
Translate this page
Sep 20, 2012 - 7 posts - ‎4 authors
در این سند آمده است: "مردم آذربایجان به دو قسمت بین آذربایجان و ایران تقسیم شده است و حق تعیین .... 17 -شکاف طبقاتي و بي توجهی به مقوله عدالت
بذرپاش: مردم به مجلس قطع یارانه رای ندهند! - فتن
www.fetan.ir › تیتر یک › سیاسی
Translate this page
Feb 15, 2016 - متاسفانه بخش مهمی از عملکرد دولت یازدهم، خلاف مقوله عدالت و عدالت اجتماعی است ... حالا شما تصور کنید چه بر سر مردم طبقات ضعیف آمد! ... مهاجرت های بی رویه به شهرها نتیجه بی توجهی به همه ظرفیت ها و مبنا قرار گرفتن همین سیاست های سرمایه داری بود ..... و این موضوعمنجر به ایجاد شکاف های عمیق آموزشی و تربیتی در جامعه ...
از هاشــمی مبارز تا هاشــمی این روزها - خبری تحلیلی بزدرسا - یزد رسا
yazdrasa.ir/-/از-هاشــمی-مبارز-تا-هاشــمی-این-روزها
Translate this page
Jan 4, 2016 - تمرکز بر «توسعه اقتصادی» بدون توجه کافی به مقوله «عدالت اجتماعی» در دوران موسوم به سازندگی، موجب افزایش شکاف‌ طبقاتی و شکل‌گیری طبقه‌هایی تازه‌ به دوران رسیده و ویژه‌خوار شده بود. آقای هاشمی که زمانی در خطبه‌های نماز جمعه خود موضوع عدالت اجتماعی را مورد واکاوی و ... بی توجهی مسئولین یزدی به شهدا تمامی ندارد!
جبهه مقاومت - گفتمان اصلی انقلاب چیست که امام خامنه ای دولت نهم و دهم را ...
roshanfekrdeni.blogfa.com/post/89
Translate this page
ولي گفتمان اصلي كه گفتمان «عدالت و پيشرفت» نام دارد به دلايلي كارآمدترين و اصلي ... و توسعه اقتصادي به عنوان اصلي ترين هدف در نظر گرفته شده بود و با مقوله عدالت ... عدم هماهنگي توسعه سياسي با توسعه اقتصادي , بي توجهي به عدالت اجتماعي و ... به مهاجرت ازروستاها , شكاف طبقاتي و ترويج روحيه مصرف گرايي و تجمل گرايي و كم ...
فرهنگستان علوم اسلامی قم - رويکردی به رابطه «عدالت» و «پيشرفت»
isaq.ir/vdcht-nzd23nq.ft2.html
Translate this page
Aug 18, 2012 - از اين نگاه، پيشرفت هرچند ممکن است که در آغاز، موجب شکاف طبقاتی و نابرابری در ... بنابراين، پيشرفت نيز امری نيست که نمی توان به آن بی توجهی کرد و با .... تصميم‌ گيري هاي فردي و اجتماعي نمي تواند فارغ از مقوله عدالت باشد.
منابع مالی کم نیست اگر مدیران اشرافی بگذارند! - کیهان
kayhan.ir/fa/news/77315
Translate this page
Jun 11, 2016 - بدیهی است که توجه به مقوله عدالت پرداختی حقوق مدیران اگرچه باید در ... این تهاجمات نباید موجب عوام‌زدگی و بی‌توجهی دولت به منطق فعالیت اقتصادی شود. .... و عملیاتی کند که ادامه این وضع زجرآور و موجب شکاف طبقات اجتماعی است و ادامه ...
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 11485
  • کل نظرات : 143
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 334
  • آی پی دیروز : 165
  • بازدید امروز : 2,391
  • باردید دیروز : 1,297
  • گوگل امروز : 12
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 3,688
  • بازدید ماه : 9,149
  • بازدید سال : 851,092
  • بازدید کلی : 5,385,838